Sexstillinger som gjør det litt hetere på soverommet

Sexstillinger som gjør det litt hetere på soverommet

Opplever du at det gang på gang blir de samme stillingene på soverommet? Eller kanskje du er på utkikk etter en ny sexstilling å prøve? Her finner du flere spennende sexstillinger som kan gjøre sexen både mer spennende og bedre. De gir hver sin forskjellige vri på stillinger du kanskje allerede er kjent med, samtidig som de tilføyer det lille ekstra.

Selv om følgende illustrasjoner skildrer heterofile par, kan mange av disse stillingene også være behagelige for ikke-heterofile par!

The Joyride

Hvordan: Dette er i hovedsak en omvendt cowgirl, men med bunnpartnerens knær trukket opp. Denne enkle endringen kan gjøre underverker for toppartneren, spesielt hvis det er en kvinne, ettersom de fleste kvinner trenger klitorisstimulering for å oppnå orgasme. Denne morsomme sexposisjonen gir mye stabilitet for dere begge, slik at ingen får krampe eller mister følelsen i en kroppsdel. Hvis sexlivet har stagnert kan nye sexstillinger piffe det opp igjen. Dette kan for eksempel skje ved at dere bytter roller, som hvem som er på toppen.

The Pound Town

The Pound Town. Sexstillinger som gjør det litt hetere på soverommet

Hvordan: Pound Town kan kreve litt finesse fra toppartneren, men gir til gjengjeld dyp vaginal eller anal penetrering. Bunnpartneren ligger i en doggy-style posisjon, men lener kroppen slik at bare rumpa forblir i luften. Toppartneren knebøyer seg ned for å komme inn bakfra, og støtter seg opp mot bunnpartnerens rygg. Denne stillingen kan være fin for de som ønsker å utforske en BDSM-dynamikk med en dominerende- og en underdanig posisjon, eller til og med et nytt analsexeventyr. Tips: bunnpartneren kan onanere mens hun/han penetreres for økt nytelse og sannsynlighet for orgasme!

The Freed Speech

The freed speech.

Hvordan: Sex er ikke begrenset til penetrering! Faktisk kan ikke-penetrerende sex og forspill gi mer nytelse for de som liker/trenger forskjellige former for stimulering, eller opplever vaginisme. I denne stillingen står den ene mens den andre sitter foran/under og gir oralsex. Visste du at onani eller å bli seksuelt berørt av en partner mens du står, øker blodstrømmen til kjønnsorganene som igjen kan gi deg økt nytelse? Prøv det!

The YMCA

The YMCA

Hvordan: Denne mann/kvinne posisjonen er optimal for kombinasjonsorgasmer, som man eksempelvis kan få ved samtidig klitoris- og g-punktstimulering. Hun ligger på ryggen med bena opp mot brystet hans, hvor han trenger inn mens han sitter på knærne. Det som gjør denne stillingen ekstra deilig er at han sitter stabilt nok til å ha hendene fri til å stimulere hennes erogene soner eller klitoris samtidig som han penetrerer.

45 Degrees of Separation

45 degrees separation sex position.

Hvordan: Dette er en annen deilig sexstilling perfekt til stimulering av flere områder. Her har hun mulighet til å ta på seg selv mens han holder bena hennes åpne. Ikke bare gir dette han støtte til å holde seg oppreist, det gir dem også en deilig utsikt til partneren som onanerer og tilfredsstiller seg selv. Et godt sexliv innebærer for de fleste at man er nysgjerrig og åpen for å lære nye seksuelle ferdigheter, så bruk dette som en god mulighet til å lære hvordan partneren din liker bli stimulert.

Kilde: LELO. Illustrasjoner: The Hedonistologist