Hvordan gi en god blowjob

Hvordan gi en god blowjob

Å få en blowjob er noe de aller fleste menn liker. Å både gi og få en god blowjob kan være en deilig opplevelse for begge parter. En blowjob kan være en del av forspillet før sex, eller noe du gir din partner primært for hans nytelse.

Som alt annet innenfor sex finnes den ingen rett eller galt som gjelder for alle. Det finnes likevel noen generelle tips vi kan lære deg for å gi en himmelsk deilig blowjob han garantert vil like.

1. Kommunikasjon

God sex krever god kommunikasjon. Spør partneren din om hva han liker og hvordan han liker det. Det kan godt være din forrige partner likte å bli stimulert på en annen måte enn partneren du nå har, og dette kan du ikke vite uten å spørre. Du kan enten spørre han hva han liker før dere har sex, eller underveis. Spør om han liker det du gjør, om han vil ha det våtere, hardere, fortere, stimuleres andre steder osv. Lytt også til lydene han lager og kjenn etter pulseringen i penisen – det tyder på han synes det er godt.

Mange synes det er godt å bli stimulert på testiklene samtidig, men ikke alle da de kan oppleve det som for sensitiv. De fleste synes tenner og blowjob er en dårlig kombinasjon, men andre synes det er godt med forsiktig, kontrollert biting på penis. Noen liker at du regelrett suger på penisen og skaper vakuum, mens andre liker at du forsiktig slikker. Igjen, du er ikke tankeleser, så spør.

Hvordan gi en god blowjob

2. Fokuser på penishodet

En blowjob er ikke det samme uten flittig bruk av tunga. Mannens penishode er svært følsomt og de fleste menn liker å bli stimulert her. Roter tunga rundt penishodet og opp og ned penisstrengen. Bruk flat tunge og slikk han oppover penisen. Aktiv bruk av tunga gjennom hele økten gir økt nytelse og ofte en hardere orgasme.

Penisstrengen er svært sensitiv og de fleste menn kommer ved gjentatt stimulering av den. Varier mellom å bruke tungen, form leppene som en O og gni de forsiktig frem og tilbake over strengen, og stimuler med tommelen i sirkelbevegelser (husk nok glid).

Hett tips: krøller tungen mot toppleppen. Dette gjør at du kan gni undersiden av tungen, som er en varmere enn oversiden, på penisstrengen. Han vil garantert elske det!

3. Sakte er sexy

Målet med sex er ikke å komme raskest mulig. De beste blowjob`ene er ikke over på null komme svisj, og det er den rolige sugingen som gradvis bygger seg opp som mange synes er best. En rask blowjob er ikke feil det heller, men varier. Å suge sakte vil gjøre at han holder lenger i tillegg til at det er mer sensuelt. Å holde en jevn, hurtig rytme med munnen hjelper han til å komme raskt, men kun holde deg til dette til han kommer, vil vi ikke anbefale.

Hvordan gi en god blowjob

4. Bruk hendene

Ikke glem å bruk hendene. De kan brukes som en forlengelse av munnen eller som variasjon hvis du blir sliten av å suge. Form tommelen og pekefingeren på den ene hånden til en O, og hold med varierende trykk rundt penis mens du suger opp og ned. Den andre hånden kan brukes til å stimulere testiklene.

Du kan også stimulere perineum (området mellom testiklene og anus) eller anus, for en mer intens opplevelse. Perineum har en rekke nerver, er sensitivt og ved stimulering kan han få en sterkere orgasme. Prøv deg frem med hvor mykt/hardt han liker bli stimulert (igjen, kommunikasjon), og varier mellom å å bruke hender og tunge. Hvis han er åpen for det (spør!) vil stimulering av anus kunne ta han til nye høyder. Fukt en finger og før den i forsiktige sirkler rundt åpningen, før du eventuelt fører fingeren inn. Beveg fingeren sakte inn og ut mens du suger han samtidig.

Hett tips: berør deg selv samtidig som du suger han. Ta på brystene eller klitoris, og sørg for at han ser det.

Les også 8 tips til den perfekte håndjobben

Hvordan gi en god blowjob

5. Variasjon

Varier hva du gjør. Å suge opp og ned til han kommer er både forutsigbart og litt kjedelig. Her er det flere ting du kan variere mellom:

  • Varier mellom å benytte tunge, munnen, hendene, fingrene, tennene (hvis han liker det), pusten, sexy ord, brystene. Kun fantasien begrenser.
  • Hurtigheten. Varier hvor raskt du beveger munnen opp og ned penisen hans. Lek deg med sakte bevegelser som pirrer han, og varier med hurtigere suging. Dette gjør at han stadig opplever nye, deilige sensasjoner.
  • Hvor hardt du strammer munnen rundt penis. Bytt mellom å forsiktig tease penishodet og å stramme munnen hardere.
  • Varier mellom hvor dypt du tar penisen i munnen. Deep-throat er ingen must, men varier mellom fokus på penishodet og å suge så langt ned du kommer. Beveg tungen langs undersiden av penis underveis.
  • Pleier du begynne suge han når penis først er hard? Varier med en blowjob hvor du begynner suge mens penis er slapp. Du vil bli tent og kåt av å kjenne han nyte det og penisen som sakte vokser i munnen din. Bytt mellom å bruke hender og munn, og du vil garantert få respons.
  • Varier stilling. Ikke nødvendigvis under selve akten, men fra gang til gang. Bytt mellom å sitt på gulvet, ligg i 69, mellom beina hans, i dusjen osv. Kun fantasien setter grenser!
  • Pleier dere ha sex på kvelden, spice det opp med å overraske han med en blowjob om morgenen. Har dere aldri gjort det i skogen før, overrask han! Å gjøre noe du/dere ikke pleier vil garantert gjøre han mer tent.
  • Hvis både du og han liker rimming (slikking rundt anus), kan dette være en pirrende variasjon. Bytt mellom å sug på penis og å slikk rundt anus mens du runker han.

6. Nok glid

En tørr blowjob er ikke særlig behagelig verken for den som gir eller får. Sørg for nok fuktighet enten ved bruk av spytt, glidemiddel eller annen olje egnet til suging.

Hvordan gi en god blowjob

7. Vis at du liker det

Det er opphissende og sexy å få en blowjob fra en som tydelig viser at hun/han liker det. Han vil garantert synes det er mer sexy ved å både høre og se at du nyter det like mye som han. Ta initiativ til å gi han en blowjob. Stønn, beskriver hvor deilig du synes penisen hans er, se han inn i øynene, flørt, smil og vær entusiatisk. Blir du våt av å gi han en blowjob, vis det. Vil du være litt ekstra dristig kan du beføle deg selv og bruke egne safter som glidemiddel – han vil elske det!

8. Ikke glem testiklene

Sug, slikk og masser. Testiklene er sensitive og skal ikke stimuleres for kraftig. Spør han underveis om du gjør det for hardt eller om du kan ta hardere i. Sug på penis mens du forsiktig masserer testiklene med den ene hånden, før du bytter og suger og slikker på testiklene mens du runker han med hånden.

Hvordan gi en god blowjob

9. Bruk sexleketøy

Det finnes flere typer sexleketøy som kan gjøre en blowjob ekstra deilig. Amors topp 3 er:

  • Glidemiddel. Som nevnt tidligere, du må du sørge for nok fukt. Hvis du ikke klarer produsere nok spytt, er glidemiddel et supert hjelpemiddel. Du kan benytte både vannbasert og silikonbasert glidemiddel. Smør penis sensuelt inn med glidemiddel og gjør det til en del av forspillet.
  • Vibrator. Her kan du for eksempel bruke en liten klitorisvibrator til å stimulere penis, penisstrengen, perineum eller andre erogene soner som brystvortene. Før for eksempel vibratoren sakte opp og ned penis mens du suger, og varier ved å stimuler med vibratoren rundt anus.
  • Prostata stimulering. Prostata orgasmer er mer intense og langvarige enn en vanlig orgasme. Å kombinere en prostata orgasme med en blowjob vil gi han en himmelsk opplevelse. Bruk en prostata vibrator, og med litt multitasking får du dette til.

10. …når han kommer

Varier mellom forskjellige teknikker når du kjenner/hører/ser at han straks kommer. Økt tempoet og klem forsiktig på testiklene. Ikke stopp i det du kjenner at han kommer. Fortsett å sug han, men senk tempoet og unngå et hardt grep om penis. Han er svært sensitiv og stimulering av penis vil kunne kjennes ubehagelig ut hvis det er for hardt eller lenge.

Det er opp til deg om du ønsker svelge eller ikke. Hvis du ikke ønsker svelge kan du la han komme enten på seg selv, eller på ditt bryst, rompe, ansikt eller la han komme i munnen din, men at du spytter det ut. Her setter du grenser for hva du er komfortabel med.

Inspirasjon: Durex.co.uk, Cosmopolitan.com, Medium.com