Gavetips til julekalender

Gavetips til julekalender

Desember nærmer seg med stormskritt, og før vi vet ordet av det er adventstiden over oss. For mange innebærer desember julekalender, selv i voksen alder. Å gi partneren en sexy gave på morgenkvisten før skole/jobb vil garantert falle i smak!

Hos Amor har vi en fiks ferdig julekalender til salgs, men for de som ønsker lage sin egen har vi satt sammen våre beste gaveideer. Her finner du gaveideer til både henne, han og par i forskjellige priskategorier.

Kalendergaver til henne

De aller fleste kvinner trenger klitorisstimulering for å oppnå orgasme. En studie viser til at kun 25% av kvinner på regelmessig basis oppnår orgasme gjennom vaginal penetrering. En klitorisvibrator er med andre ord en ypperlig gave hun garantert vil sette pris på!

Fifty Shades of Grey - Fingervibrator
Fifty Shades of Grey – Fingervibrator

En bulletvibrator er både rimelig og hendig. Hun kan enten benytte den til å stimulere seg selv, eller du kan gi henne en hjelpende hånd. Ønsker du slå på stortromma, kanskje gaven på selveste julaften, vil en Womanizer være det perfekte valget. Womanizer har med sin innovative trykkbølgestimulering tatt kvinner verden over med storm, og raskt blitt både en bestselger og prisvinner.

DONA - Røde roseblader
Dona – Røde Roseblader

Er du i det romantiske hjørnet kan roseblader gi den siste touchen på en helaften med din kjære. Eller hva med et nytt, sexy undertøy?

Ønsker du en gave både du og henne vil få litt ekstra glede av, kan erotiske spill være tingen. Her vil dere kunne oppdage nye stillinger, nye roller og utfordre hverandre til å prøve noe nytt i senga.

Clone A Willy Kit - The Original
Clone A Willy

Hvis dere befinner dere i et langdistanseforhold, kan Clone-A-Willy være en morsom gave. Lag et avtrykk av penisen din og overrask henne med en ny, vibrerende dildo.

Kalendergaver til han

Å finne kalendergaver til menn kan i blant oppleves vanskeligere enn å finne til kvinner. Her finne du forslag til gaver som gir både han og deg litt ekstra nytelse i hverdagen.

Marc Dorcel - Power Clit Vibrerende Penisring
Marc Dorcel – Vibrerende Penisring

En rimelig og deilig gave er Tenga egg. Det er en myk onanihylse han enten kan bruke alene eller la deg styre egghylsen. Onani er både sunt og godt, og de intense orgasmene Tenga kan gi vil ta han til nye høyder. Ønsker du gi han en gave som også stimulerer deg, er en penisring med vibrator et godt valg.

Erotisk massasjeolje med behagelig duft av roser.  250 ml fra Shunga.
Shunga – Massasjeolje Aphrodisia

En mer sensuell gave er massasjeolje. Legg gjerne ved et kort hvor han i tillegg til olje får et gavekort på massasjetid hos deg. Demp belysningen og gi han en erotisk massasje. Begynn med nakke og skuldre, og beveg deg nedover med dype, rolige bevegelser. Massasjen kan fort utvikle seg til et forspill!

Er kjæresten stresset for tiden? Mye å gjøre på jobb eller skole? Da er stressball en effektiv stressavlastning og hos Amor selger vi stressballen med det lille ekstra. Velg mellom pupper eller penis. Denne er nok mer egnet hjemme enn på kontoret!

Fun Factory - Manta Penisvibrator Svart
Fun Factory – Manta Penisvibrator Svart

For de større gavene har vi de ultimate tipsene. Hva med å gi han en penisvibrator som også du vil ha gleden av? Manta er designet for å passe like godt til solosex som med partner. Vibratoren er svært allsidig og kan gjøre både oralsex, håndjobb og samleie litt bedre. Liker han prostatastimulering vil vi anbefale en prostatavibrator som gir han dyp, intens stimulering av prostata for sterkere, mer lengrevarige orgasmer.