Hva er en penisring?

Hva er en penisring?

Du har sannsynligvis sett, eller hørt, om penisringer. Mange har dog ikke brukt det før; ofte grunnet fordommer knyttet til det. Det du kanskje ikke vet er at en penisring er som sexleketøyets supermat for han! Det øker ytelsen hans i senga i tillegg til økt nytelse for både han og hans partner. En penisring er også et supert tilbehør ved solosex og kan gjøre håndjobben eller bruken av en onanihylse enda deiligere.

Penisringen sørger for at blodet som blir pumpet ut i penis blir der, noe som gir en hardere og fastere ereksjon. En penisring kan i tillegg hjelpe han til å holde lenger under sex og i det øke sannsynligheten for at også partner får orgasme.

Hvordan bruke en penisring?

Fifty Shades of Grey - A Perfekt O Penisring
Fifty Shades of Grey – A Perfekt O Penisring

Penisringen tres på penisen i slapp eller hard tilstand, og føres forsiktig ned til penisroten. Prøv deg frem til det som fungerer best for deg. Bruk gjerne litt glidemiddel da dette kan gjøre det å ta penisringen både på og av mer behagelig. Du kan også variere om du fester penisringen rundt roten av penis, eller om du trer ringen rundt både penis og testikler. Også her må du prøve deg frem alt ettersom hva du foretrekker og hvilken størrelse penisringen du har er.

En penisring skal sitte stramt, men ikke kjennes ubehagelig ut på. De fleste penisringer er laget av myk plast eller silikon, og er elastiske for god komfort. Det anbefales at man ikke bruker en penisring mer enn 20-30 minutter av gangen, og den skal alltid fjernes hvis man opplever at penis kjennes nummen eller man opplever bruken som smertefull. Før bruk kan det være lurt å trimme- eller barbere vekk kjønnshår da smertefull lugging «der nede» raskt kan sette en demper for stemningen.

Fordelene med penisringer

  • De hjelper deg med å opprettholde ereksjon, selv om du har problemer med å få en til å begynne med.
    Uansett hvilken type penisring du bruker, fungerer de alle på en lignende måte: penisringen sørger for at blodet holder seg i penisen, hvilket gir både en hardere og mer langvarig ereksjon, i tillegg til mer sensitivitet. Bruk av penisring kan også bidra til å forhindre venøs lekkasje, en type erektil dysfunksjon som skyldes at vevet i penisen ikke klarer å holde blodet i penisen.
  • De øker selvtilliten din.
    Å være bekymret og stresset for om man klarer holde seg hard, kan forhindre deg i å gjøre nettopp det. Å bruke en penisring kan bidra til å dempe noe av den prestasjonsangsten. En penisring kan også øke selvtilliten din størrelsesmessig. Menn – uavhengig av hvilke størrelse man opprinnelig har – kan dra nytte av det ekstra blodet i penis, som gjør at utstyret ser- og kjennes enda større ut.
  • De kan gjøre sex bedre for partneren din.
    Hvis partneren din er kvinne, kan det hende hun trenger litt ekstra hjelp for å oppnå orgasme; kun en liten prosentandel av kvinner kan få orgasme av kun penetrerende sex. En vibrerende penisring kan bidra til å stimulere klitoris under samleie, hvor både han og hun får deilig nytelse av de pirrende vibrasjonene. Alternativt kan dere snu penisringen slik at vibrasjonene stimulerer området rundt anus, samtidig som dere har penetrerende sex. Andre modeller har innebygde «omkretsforlengere» som får penis til å kjennes bredere ut ved penetrerende sex.

Fortsatt usikker?

Uavhengig av alle fordelene ved bruk av en penisring, kan noen menn fortsatt være skeptiske- eller ha negative tanker om bruken av det. Gi det et forsøk! En penisring er den enkleste og mest effektive veien til en større og hardere penis, i tillegg til lenger utholdenhet. Den er enkel og trygg i bruk, og er et deilig supplement enten man velger benytte den under onanering eller ved sex med partner. 

På Amor finner du forskjellige typer penisringer med forskjellige størrelser og funksjoner. Usikker på hvem som vil passe deg? Ta kontakt så vil en av våre produkteksperter hjelpe deg.