Hold sexlivet spennende

Hold sexlivet spennende

Sex som blir rutine er ofte kjedelig, og kjedelig sex er sjelden bra. Det skal heldigvis ikke så mye til for å skape variasjon og holde sexlivet spennende! Vi gir deg noen enkle tips til hvordan sprite det opp.

⛓ Håndjern

Bind – eller bli bundet- med tau, håndjern, bondageteip eller lignende. Varier mellom for eksempel å feste håndleddene sammen, anklene fra hverandre eller bind din partner fast i senga eller et annet møbel. Opplevelsen av å ha kontroll, eller gi den fra seg, er pirrende for begge parter. Utforsk maktspillet på soverommet og varier gjerne mellom hvem som er sjefen!

😎 Blindfold

Når en sans forsvinner forsterkes de andre. Opplevelsen av å ikke ha kontroll over hvor man blir berørt når, gjør at hver berøring oppleves ekstra intenst. Eksperimenter med berøring, lyder, smak og temperatur. Blindfold kan brukes ved alle former for sex, fra den mer romantiske til røffe. Har du ikke blindfold? Bruk en t-skjorte, skjerf eller slips. 

🔥 Vibrator

Sexleketøyet alle par bør ha. De fleste kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, og for mange kan en vibrator være et hendig leketøy å ta med i senga. Det finnes en rekke vibratorer å velge mellom, som parvibrator, fjernstyrte vibrerende egg, trusevibrator eller en massasjestav. Vær kreative med hvordan dere bruker leketøyet, hvor på kroppen dere bruker det, og pirr både hans og hennes erogene soner.

💦 Glidemiddel

Dette er et must! Ekstra glid gir økt nytelse til både han og henne, og gir en glatt og deilig følelse. Mange tenker at glidemiddel betyr at man ikke er våt nok eller er forbeholdt analsex, det er feil. Glidemiddel gjør god sex enda bedre og bør brukes ved penetrering og bruk av sexleketøy. 

⏱ Tid

Unngå hastverk. For mange, spesielt kvinner, er forspill helt nødvendig og en vel så viktig del av god sex. Lek, pirr, ert, ta på hverandre og kjenn hvordan spenningen øker til dere ikke klarer holde tilbake lenger! Bruk tiden til å utforske hverandres kropper via kjærtegn, gi en erotisk massasje, dusje sammen eller spill et erotisk spill. Å gjøre det samme gang på gang kan ta bort det pirrende spenningsmomentet som gjør at man opplever å ha et godt sexliv. Dere kan også prøve edging, en metode hvor man utsetter klimaks ved å stoppe og holde igjen rett før du kommer. Gjør dette noen ganger og du vil oppleve en ekstra sterk orgasme enn vanlig når du først kommer.