8 tips til den perfekte håndjobben

8 tips til den perfekte håndjobben

Den klassiske håndjobben har fått et dårlig rykte og er for mange ansett som noe man gir når man er ung og eksperimenterer med sex. Å stryke, kjærtegne og runke er for mange en del av forspillet, men å faktisk gi en håndjobb til han kommer er for mange en lite brukt del av vårt seksuelle repertoar.

En god håndjobb er deilig uansett alder og er enklere enn du kanskje skulle tro. Vi har samlet 8 tips til den perfekte håndjobben!

1) Bruk glidemiddel

Bruk av glidemiddel gjør at hånden glir behagelig over penis. Glidemiddel gjør det mer komfortabelt for han og gir deg et større spekter av bevegelser. Du kan bruke både vannbasert- og silikonbasert glidemiddel, med og uten smak. Har du ikke glidemiddel husk å bruk rikelig med spytt.

Les også: Hva er forskjellen på vannbasert og silikonbasert glidemiddel?

2) Bruk begge hender

Håndjobber er ganske allsidige, spesielt når du involverer begge hendene. Det kan kreve litt ekstra fingerferdighet fra din side, men hvis du har to hender, hvorfor ikke bruke dem? Bruk begge hendene opp og ned langs skaftet og vri de 1/4 til venstre og høyre mens du runker han (tenk at du forsiktig vrir opp en klut). Alternativt kan du med den ene hånden fokusere på skaftet, og med den andre fokusere på penishodet. Når du merker partner nærmer seg klimaks, hold fokus på penishodet.

3) Klem hardt nok

Under penetrerende sex omfavner skjedeveggene/anus penis, noe som gir en deilig, stram følelse. Forsøk å etterlign denne følelsen når du gir han en håndjobb. Mange tenker at skaftet tåler mindre enn det gjør, og gir en lite stimulerende håndjobb. Ta hånden (eller hendene) rundt penis, og gradvis øk trykket mens du beveger hånden opp og ned langs skaftet. Er du usikker på hvor mye trykk som føles godt, spør! Du kan si noe som «er dette godt?» eller «vil du ha det strammere?». Be han gjerne gi beskjed hvis det føles ubehagelig. Du vil sannsynligvis bli overrasket over hvor hardt du kan klemme.

4) Involver testiklene

En annen flott måte å bruke begge hender på er å stimulere testiklene. Mange vet ikke hvor behagelig dette er for de fleste menn. Du bør være mer forsiktig med testiklene hans enn du er med skaftet, da selv den letteste berøringen kan gi mye stimulering. Ta begge testiklene i den ene hånden og rull forsiktig på de. Du kan også klemme de lett sammen. Hvis han liker det kan du forsiktig trekke ned en om gangen, eller begge samtidig. Husk å vær forsiktig da dette er et sensitivt område.

5) Kombiner håndjobb og blowjob

Gjør håndjobben enda deiligere ved å supplere med en blowjob. En deilig blowjob involverer bruk av hendene, og motsatt kan sies for en god håndjobb. Det skaper en pirrende variasjon og forskjellige sensasjoner, i tillegg til å avlaste hendene hvis du blir sliten.

Les også: Hvordan gi en god blowjob

6) Ha fokus på frenulum og perineum

Frenulum (penisstrengen) og perineum (mellomkjøttet) er to svært erogene soner du ikke bør hoppe over. Ha nok glidemiddel og la tommelen forsiktig stryke opp og ned strengen og i sirkler. Mellomkjøttet kan stimuleres på samme måte, men med mer trykk. Han vil bli helt vill hvis du klarer kombinere stimulering av en av disse erogene sonene under håndjobben mens du samtidig gir han en blowjob!

7) Vis entusiasme

En av de beste egenskapene til en god sexpartner er entusiasme. Hvis du er mottaker av en håndjobb og du ser at partneren din nyter det de gjør, blir opplevelsen raskt mer erotisk. Husk å ha det gøy! Varier mellom 2-3 forskjellige teknikker, ha selvtillit (fake it ´till you make it, hvis du er usikker) og vis at du liker tilfredsstille han.

8) Lær fra eksperten selv

Den beste måten å lære hvordan gi en god håndjobb, er å be ham vise deg hvordan han gjør det. Han har sannsynligvis onanert i flere år og vet akkurat hva slags stimulering han liker. Å se ham onanere kan være en utrolig erotisk opplevelse i seg selv. Når du tar over styringen må du ikke glemme å fokusere på kroppsspråket hans. Følg med på pusten, lyder/stønning og hans bevegelser. Disse kan gi deg et hint om du er på rett spor.

Inspirasjon hentet fra: cosmopolitan.com, bustle.com