Orgasmefavoritter til han og henne

Orgasmefavoritter til han og henne

Enten du er på jakt etter ditt første sexleketøy, eller ønsker oppgradere nattbordskuffen, kan det være vanskelig å orientere seg i mengden av forskjellige sexleketøy. Vi har gjort jobben enklere for deg og samlet våre favoritter – og bestselgere – til han og henne!

Womanizer Liberty

Womanizer – Liberty Blå

Womanizer Liberty er vårt bestselgende sexleketøy til henne, og med god grunn! Med sin patenterte Pleasure Air teknologi stimuleres klitoris berøringsfritt ved bruk av en rekke, raske trykkbølger. Til forskjell fra andre vibratorer som kun stimulerer deler av klitoris, omkranser den myke silikonhetten på Liberty hele klitoris og stimulerer alle de 8000 nervetrådene samtidig for en kraftig orgasme på 1-2-3.

Fifty Shades of Grey – Fingervibrator

Fifty Shades of Grey - Fingervibrator

Fingervibratoren fra Fifty Shades of Grey er liten, men kraftig og et perfekt leketøy alene eller med partner. Vibratorens teksturerte overflate på tuppen gir ekstra stimulering av klitoris eller andre erogene soner, og er perfekt for bruk både under forspill og samleie. Vibratoren kan tas ut av fingerhylsen og brukes separat som en bullet vibrator. Fingervibratoren kommer i en hendig størrelse og er den ideelle reisekamerat.

Les også Det ultimate forspillet

We-Vibe Nova

We-Vibe - Nova 2 Rabbitvibrator

Ergonomisk, kraftig og innovativ rabbitvibrator – alt du måtte ønske i én! We-Vibe Novas svært fleksible ytre klitorisstimulator tilpasser seg enhver bevegelse og sikrer konstant kontakt med klitoris, slik at vibrasjonene alltid er der du vil ha dem. Den interne g-punkt-stimulatoren er justerbar for å passe til din unike kropp. Stimulering av både klitoris og g-punktet vil gi deg en ekstra sterk-, men også langvarig orgasme. Ved kjøp av alle We-Vibe produkter får du i tillegg med en gratis oppbevaringsbag til dine sexleketøy!

B Swish – Bnaughty Deluxe Unleashed Vibrerende Egg

B Swish - Bnaughty Deluxe Unleashed Vibrerende Egg Svart

Bnaughty Deluxe Unleashed er et trådløst vibrerende egg som vil gi deg timevis med nytelse. Bruk den medfølgende fjernkontrollen til å oppleve de 6 kraftige vibrasjonsinnstillingene – og la gjerne partner styre den for ekstra pirrende moro! Vibrerende egg gjør det raskt litt mer moro å gjøre husarbeid eller gå på matbutikken…

Happy Rabbit G-punktsvibrator

Happy Rabbit - G-punktsvibrator

Det er ikke uten grunn Happy Rabbit er en av klassikerne på markedet som aldri går av moten. Det tykke skaftet gir pirrende stimulering på g-punktet, mens de myke kaninørene omkranser klitoris og gir deg en heftig orgasme. To kraftige motorer gjør at du dirrer av lyst og lengter etter mer. Mange kvinner opplever at en samtidig stimulering av g-punktet og klitoris gir en kraftigere, mer langvarig orgasme.

The Handy

The Handy - Runkemaskin

Lyst til å gjøre håndjobben enda bedre? The Handy er det mest avanserte mannlige sexleketøy som noensinne er laget, og er en heftig runkemaskin med garanterte orgasmer. Den myke, trange hylsen stimulerer penis med en rekke riller og knotter, og maskinen gjør rett og slett jobben for deg. Med på kjøpet får du nå 3 ekstra hylser som er strammere og tykkere enn den originale, og har hver sin fasthetsgrad: myk, medium og hard. Hver hylse har en unik indre struktur, har åpning i begge ender som kan brukes og hylsen kan i tillegg vrenges. Dette åpner for en rekke variasjonsmuligheter. 

Arcwave Ion Pleasure Air

Arcwave - Ion Pleasure Air Stroker

Arcwave er mannens versjon av damenes Womanizer og bruker de samme pirrende trykkbølgene til stimulering av penis. I rekordfart har Arcwave raskt blitt en bestselger verden over og er en av våre bestselgere til han. Trykkbølgene stimulerer frenulum (penisstrengen) og vil raskt sende deg til himmels med en langvarig, kraftig orgasme. Arcwave har i tillegg funksjonen Smart Silence, som gjør vibratoren helt lydløs når den ikke er i kontakt med huden. På denne måten slipper du å måtte fomle etter hvilken knapp du skal trykke på, hvis du plutselig blir forstyrret eller trenger diskresjon.

Fleshlight Girls

Fleshlight Girls - Dillion Harper

Verdens mest solgte- og kjente sexleketøy for menn. En Fleshlight består av en mykt og realistisk hylse, laget av patentert SuperSkin som kjennes ut som ekte hud. Hylsen kommer i en lommelykt-formet holder i perlemor, som er enkel å holde, bruke og rengjøre. Fleshlight Girls er tro kopier av kjente pornostjerners intime åpninger, og du kan med noen tastetrykk kjøpe en pirrende, realistisk kopi du kan nyte igjen og igjen. Nærmere ekte vare kommer du ikke!

We-Vibe Pivot Vibrerende Penisring

We-Vibe - Pivot Vibrerende Penisring

Pivot gir ikke ekstra nytelse kun til han, men også til hans sexpartner. Penisringen strammer rundt penisroten og holder blodet i penis, slik at ereksjonen blir hardere og mer langvarig. Det i seg selv gir ekstra nytelse, men penisringen kommer også med 10 pirrende vibrasjonsinnstillinger, for ekstra nytelse til både deg og partner. Penisringen er tillegg vanntett og kan med fordel tas med i dusj eller badekar for litt ekstra moro!

Les også Hva er en penisring?

Er du fremdeles usikker på hvilket leketøy du bør velge eller ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice så vil en av våre dyktige medarbeidere hjelpe deg med å finne et leketøy (eller to) som passer dine behov.