9 "sexleketøy" du allerede har hjemme!

9 «sexleketøy» du allerede har hjemme!

«Hjemmelagde» sexleketøy til bruk alene eller med partner, er en gratis og enkel måte å eksperimentere med det du liker av nytelse og stimulering. Ting og tang man har liggende hjemme er lett tilgjengelige, og kan føre til både lyst og latter. Se for deg å aldri se på en tresleiv på samme måte igjen!

Når det er sagt, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne når du vil forgrene deg fra tradisjonelle sexleketøy. Vi har samlet 9 forskjellige gjenstander i husholdningen som er både trygge og morsomme å bruke!

Perlekjede

Lyst til å ta en blowjob til neste nivå? Vikle perlekjedet langsomt rundt penis og hold rundt det mens du gir han en håndjobb. For ekstra nytelse, gi en blowjob med fokus på penishodet samtidig som drar perlene opp og ned skaftet. Perlenes tekstur gir penis en helt annen og unik følelse. For en ekstra intens opplevelse kan du legge perlekjedet i kjøleskapet før bruk. Vi anbefaler at du bruker et rimelig perlekjede til dette…

Tresleiv

De fleste av oss har en tresleiv i kjøkkenskuffen, men har du noen gang tenkt på at den er helt perfekt til spanking? En tresleiv kan gi myke klaps eller hardere slag alt ettersom hvor hardt du slår. I tillegg vil det kjennes litt ekstra frekt når du lager mat med sleiven neste gang – husk å vask den godt!

Munnskyll

Du kan leke med temperatur og ta en isbit i munnen før du gir oralsex, men ønsker du variasjon eller noe som ikke smelter, er munnskyll det perfekte alternativet. Skyll munnen rett før du gir oralsex, og partner vil kjenne en kriblende, sitrende følelse han/hun garantert vil elske.

Dusjhodet

En klassiker for mange, mens andre aldri har prøvd det. Bruk dusjhodet som en vibrator ved å trykke det opp mot- eller direkte spraye strålene mot klitoris.

Mange dusjhoder kan brukes med varierende trykk og innstillinger, slik at du enkelt kan eksperimentere med det som føles best for deg.

Strømpebukser

Med mindre du har strømpebukser med et åpent skritt, må du ta de av for å ha sex. Hvorfor ikke ta dra nytte av dem, i stede for å bare kaste de på gulvet? I tillegg til å være elastiske og allsidige, er strømpebuksen myk og behagelig mot huden.

Bruk strømpebuksen til å knytte håndleddene og anklene, eller bruk den som blindfold. Andre sanser forsterkes når synet blir borte, så her har du mange muligheter for pirrende stimulering.

Slips

… alternativt kan dere brukt et slips! Knyt det rundt hodet og bruk det som blindfold, eller bind partners håndledd fast i hverandre eller sengen for litt ekstra kinky lek. Bruker du to slips kan du gjør begge deler!

Binders

Hvis du ønsker eksperimentere med stimulering av brystvortene, men er usikker på om du ønsker bruke penger på brystklyper, kan vi anbefale deg å starte med noe du allerede har i skrivebordsskuffen: binders.

Fest dem til brystvortene (eller til partners) på samme måte som med vanlige klemmer, og utforsk om dette er noe du liker. Øk sensasjonen ved å slikke på- og dra i bindersen mens den sitter fast på brystvorten, for en mer intens opplevelse.

Undertøy

Undertøy, helst en truse, kan enkelt brukes som en gag, hvis du ikke har en gag ball! Trusen må selvfølgelig være ren, men sørg også for å brette kantene inn slik at den ligger som en ball i munnen og ikke går ned i svelget.

Belte

Et belte finnes i de aller fleste hjem og er helt ideelt til pisking. Varier mellom hvor hardt du pisker og hvor på kroppen du pisker. Gjør det litt ekstra frekt med å variere mellom å bruke beltet til pisking og normalt bruk. Dere vet begge hva dere vil tenke på når partner tar på akkurat det beltet på morgenen på vei til jobb!

Let i skap og skuffer hjemme, og slipp fantasien løs! Kanskje du finner andre ting du kan bruke som sexleketøy?