Tips til erotiske kalendergaver

Tips til erotiske kalendergaver

Desember nærmer seg med stormskritt og før vi vet ordet av det er adventstiden over oss. For mange innebærer desember julekalender, selv i voksen alder. Å gi partneren en sexy gave på morgenkvisten før jobb vil garantert gi en ekstra deilig start på dagen!

Hos Amor har vi en fiks ferdig julekalender til salgs, men for de som ønsker lage sin egen har vi satt sammen våre beste gaveideer til henne, han og par i forskjellige priskategorier. Og vipps, så ble plutselig julekalenderen litt ekstra spennende!

Kalendergaver til henne

Fifty Shades of Grey - Fingervibrator
Fifty Shades of Grey – Fingervibrator

De aller fleste kvinner trenger klitorisstimulering for å oppnå orgasme. En klitorisvibrator er med andre ord en ypperlig gave hun garantert vil sette pris på!

En bulletvibrator er både rimelig og hendig. Hun kan enten benytte den til å stimulere seg selv, eller du kan gi henne en hjelpende hånd. Ønsker du slå på stortromma, kanskje gaven på selveste julaften, vil en Womanizer være det perfekte valget. Womanizer har med sin innovative trykkbølgestimulering tatt kvinner verden over med storm, og raskt blitt både en prisvinner, men også vår desidert bestselger til henne.

Womanizer - Liberty Rød
Womanizer – Liberty

Er du i det romantiske hjørnet kan et nytt, sexy undertøy være en gave de fleste kvinner (og partner) setter pris på. Glidemidler er litt som sokker – ikke den mest spennende gaven, men alltid greit å få! Gjør det hakket mer erotisk ved å velge et glidemiddel med smak. Bruk av glidemiddel gjør som kjent all sex bedre, og er noe alle bør ha i nattbordskuffen.

Clone A Willy Kit - The Original
Clone A Willy

Ønsker du en kalendergave både du og din kjære vil få litt ekstra glede av, kan erotiske spill være tingen. Her vil dere kunne oppdage nye stillinger, nye roller og utfordre hverandre til å prøve noe nytt i senga. Førjulstiden ble plutselig litt hetere…

Hvis dere befinner dere i et langdistanseforhold, er Clone-A-Willy en morsom gave. Lag et avtrykk av penisen din og overrask henne med en realistisk kopi!

Kalendergaver til han

Marc Dorcel - Power Clit Vibrerende Penisring
Marc Dorcel – Vibrerende Penisring

Å finne kalendergaver til menn kan i blant oppleves vanskeligere enn å finne til kvinner. Her finner du forslag til gaver som gir både han og deg litt ekstra nytelse i dagene frem mot jul.

En rimelig og deilig gave er Tenga egg. Det er en myk onanihylse han enten kan bruke alene for å gjøre håndjobben enda bedre, eller du kan ta kontrollen. Ønsker du gi han en gave som også stimulerer deg, er en vibrerende penisring et godt valg. Mange penisringer er laget slik at de også gir deilig stimulering av klitoris. Alternativt kan penisringen snus, og vibrasjonene stimulerer mellomkjøttet/anus.

Sensuva – Sizzle Varmende Massasjeolje Karamell & Eple

En mer sensuell gave er massasjeolje. Legg gjerne ved et kort hvor han i tillegg til oljen får et gavekort på massasjetid hos deg. Demp belysningen og gi han en erotisk massasje som raskt kan utvikle seg til noe mer!

Har din partner utforsket bakdørsparadiset eller er han nysgjerrig på det? En vibrerende butt plug kan gi han orgasmer ulikt noe annet han har opplevd før og er en snerten liten gave å få i kalenderen. Eller hva med å gjøre det enda frekkere og gi han et par håndjern, som vil bli tatt i bruk fortere enn vi klarer si ho ho ho!

The Handy

For de større kalendergavene trekker vi frem en av våre bestselgere til han, nemlig The Handy. The Handy er den ultimate runkemaskinen som aldri blir sliten. De myke hylsene med unik indre struktur gir pirrende stimulering av penis. The Handy er det mest avanserte mannlige sexleketøy som noensinne er laget, og er en heftig runkemaskin med garanterte orgasmer. 

Gjør julekalenderen litt frekkere med erotiske gaver og du skal se dere raskt kommer (!) i julestemning!