Edging – orgasmeteknikken du må kunne

Edging – orgasmeteknikken du må kunne

Har du noen gang ønsket å holde lenger under samleie eller ha en mer intens orgasme? Da må du prøve edging!

Edging er en seksuell teknikk hvor du teaser deg selv til å tro at du er i ferd med å få en orgasme, for deretter å utsette klimaks og bygge orgasmen opp på nytt igjen. Ved å starte og stoppe simuleringen bygger du gradvis opp til en ekstra intens orgasme. Den økte blodstrømmen og følsomheten i kjønnsorganene gir en mer intens opplevelse, så vel som det psykologiske aspektet ved å ønske det du ikke kan få!

Edging er også en metode til å utøve kontroll over din partners nytelse. I motsetning til mye annen maktlek, ofte innenfor BDSM, involverer ikke edging å påføre smerte. Det gjør dette til en ideell teknikk for å begynne å utforske maktleker på soverommet.

Edging kan gjøres alene eller med partner. Det gjør at du klarer holde på lenger i senga, gir deg økt seksuell utholdenhet og mer kontroll over når du oppnår orgasme.

Her er 5 enkle tips for å komme i gang:

😌 Stimuler deg selv eller partneren din til du føler at du er på nippet til å nå klimaks.

✋🏼 Stopp stimuleringen eller reduser vibrasjonene (ved bruk av sexleketøy) slik at du ikke når klimaks, men ikke så lenge at du mister lysten.

💨 Trekk et par dype åndedrag, slik at du eller partner klarer å holde igjen og kan kontrollere orgasmen. 

📈 Gjenoppta stimuleringen, bygg orgasmen opp igjen, men ikke helt til klimaks og stopp på nytt.

🥵 Etter at du har utsatt klimaks ønsket antall ganger, stimuler deg til den store O.

Du kan gjenta disse stegene så mange ganger du ønsker. Jo lenger du utsetter klimaks, jo heftigere opplevelse vil du få når du tillater deg å nå det!