5 rimelige tips til påskeegget

5 rimelige tips til påskeegget

Å motta påskeegg er like stas i voksen alder som da vi var barn. Enten du skal feire påsken hjemme, på hytta eller et annet sted, hører påskeegg med. Lyst til å gjøre årets påskeegg til partner litt frekkere, uten å bruke mye penger? Vi har samlet noen enkle gavetips som raskt gjør påskeferien enda deiligere!

Gavekort på en erotisk massasje

… hos deg! Lag et gavekort til partner som kan brukes i løpet av ferien. Legg til rette for en romantisk setting med levende lys, massasjeolje og rolig musikk i bakgrunnen. Masser sensuelt, men bestemt inn kroppen til partneren din og ikke glem de erogene sonene. Vær gjerne naken mens du gir massasjen og du skal se den raskt leder til noe mer…

Komplimenter

Lag en rekke små lapper hvor du skriver ned komplimenter til din kjære, som du legger i en konvolutt i påskeegget. Skriv ned hva du liker, setter pris på, morsomme og fine minner, og gjerne hva du liker med partners utseende/favoritt-kroppsdel!

Kortspill – med en vri

Kortstokk er et rimelig innkjøp (eller noe du har hjemme fra før). Invitert til spillkveld med klassisk klespoker. Dere kan også spille andre kjente kortspill, men hvor taper i hver runde må ta av ett plagg. Vi vet alle hva som skjer når alle klærne er av… I nettbutikken finner du også flere andre erotiske spill som lar dere krydre påsken med deilig lek.

Erotisk novelle

Finn (eller skriv) en erotisk novelle og les den sammen. Finn/skriv gjerne en novelle som handler om en fantasi du vet partner har eller noe partner (og du) tenner på. Høytlesning av novellen blir det perfekte forspill som garantert gjør dere klare for mer!

Sexy godteri

Bytt ut det klassiske godteriet med en frekkere variant som setter stemningen. Hva med vingummi i kama sutra stillinger eller hot cocoa bomb med penis-marshmallows? Gaven vil garantert medføre latter og falle i smak (bokstavelig talt).