Eat ass day

Eat ass day

I dag, 12. juni, er det eat ass day!

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder. Både menn og kvinner kan nyte det å bli rimmet, altså å bli slikket rundt analåpningen. Har dere ikke prøvd det enda, er denne dagen en god anledning til å utforske denne formen for nytelse!

Slik går dere frem:

🍑 God hygiene er alltid viktig for å unngå uønskede bakterier (og smak) i munnen. Sørg for en god vask med intimsåpe før dere går i gang.

🍑 Finn en stilling dere begge er komfortable med. En god stilling som passer de fleste er at mottaker ligger på rygg med en pute under hoftene og trekker knærne til seg. Rimming kan også gjøres i 69 og en rekke andre stillinger. Det viktigste er at dere begge ligger behagelig og at partner enkelt får rumpeballene fra hverandre og tilgang til analåpningen. 

🍑 Bruk munnen flittig. Bytt mellom å kysse, suge og slikke. Sørg for nok spytt, eventuelt bruk glidemiddel – gjerne med smak! Ved slikking kan du variere mellom å gjøre tungen myk og flat, eller spiss og hard. Slikk opp og ned, frem og tilbake, og før tungen i sirkler rundt analåpningen. Varier mellom forsiktige kyss og suging. Prøv deg frem og kommuniser med partner hva som kjennes god ut.

🍑 Rimming kan være en del av forspillet eller egenhendig ta partner til klimaks. Stimuler gjerne klitoris eller penis samtidig for en kraftig orgasme. Er det vanskelig å gjøre begge deler samtidig, be partner stimulere seg selv mens du tar deg av rimmingen. 

Glidemidler med smak finner du HER