5 grunner til hvorfor du bør eie sexleketøy

5 grunner til hvorfor du bør eie sexleketøy

Alle voksne bør eie minst ett sexleketøy, helst flere!

Vi gir deg 5 gode grunner til hvorfor:

🌸 Sexleketøy lar deg utforske forskjellige måter og intensiteter å bli stimulert på.

🌸 Sexleketøy er spesifikt laget for å treffe akkurat de rette punktene og gi kraftigere stimulering og for mange kraftigere orgasmer. Bruk av leketøy trenger ikke være en erstatning, men et supplement til økt nytelse. Leketøy kan også gi deg stimulering du ellers ikke ville fått til uten! Det er ikke like lett å for eksempel stimulere prostata eller å stimulere g-punktet og klitoris på en og samme tid, uten bruk av sexleketøy.

🌸 Det kan gjøre underverker for parforholdet – spesielt hvis soveromsaktivitetene har gått litt trått i det siste. Det er faktisk gjort studier som viser til at par som benytter seg av sexleketøy er mer fornøyde med sexlivet enn de som ikke gjør det. Å bruke sexleketøy med partner kan være både pirrende og spennende, og lar dere utforske både egen og partners kropp.

Les også: Hvordan introdusere sexleketøy for partneren?

🌸 Bruk av leketøy kan gi spesielt kvinner en raskere og lettere orgasme. De fleste kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme. For mange kan en vibrator være et hendig leketøy å ta med i senga – enten alene eller med partner. 

🌸 Det er for alle! Uavhengig av kjønn og sivilstatus finnes det en rekke forskjellige leketøy tilpasset dine preferanser, behov og nysgjerrighet. Å ha et aktivt, sunt seksualliv er godt for din fysiske og psykiske helse. Bruk av leketøy åpner døren til en ny verden av nytelse og utforskning!

Fremdeles usikker?

Synes du det er vanskelig å orientere deg i jungelen av leketøy og hva som kanskje kan passe deg? Det er ikke så rart. Markedet flommer over av forskjellige leketøy til forskjellig bruk, og det er ikke alltid like enkelt å finne leketøyet som gir deg den stimuleringen du er på jakt etter. Ønsker du hjelp er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på hei@amor.no, så vil en av våre flinke produkteksperter hjelpe deg 💗

Avbildet er We-Vibe Pivot Vibrerende Penisring.