De beste analsex-posisjonene

Enten du er usikker på hvordan du skal gå frem eller ønsker utvide repertoaret av stillinger, har vi samlet de beste posisjonene for analsex. Gjennomgående er posisjonene tilpasset både mottaker og giver med fokus på felles nytelse, enkel mulighet til justering av tempo og dybde, samt tilgang til andre kjønnsorganer.

Misjonæren

Misjonærstillingen er ideell for analsex. Begge partene ser hverandre, noe som gir begge rom for både verbale og ikke-verbale signaler. Hvis partner er mottaker vil du kunne observere om mottakeren koser seg, om han/hun er ukomfortabel, usikker eller viser tegn på ubehag.

Stillingen illustrert er en modifisert variant av den klassiske misjonæren. Ved å løfte knærne mot brystet er kroppen mer åpen, hvilket er mer behagelig for mottakeren. Mottaker kan også hvilke bena på givers skuldre eller legge en pute under rompa for ekstra støtte.

Mottaker på topp

Denne stillingen, også kalt «Cowboy/Cowgirl», er spesielt fin for nybegynnere da det er mottaker som har ansvaret for tempo og innføringsdybde. Dette er viktig for mange nybegynnere som kan være usikre eller engstelige for smerte, og som følgende har vansker med å slappe av. Innføring av penis kan i starten være noe ubehagelig, hvor giver kan ta seg tid til å vinkle bekkenet og bestemme den totale innføringsdybden i et tempo mottaker er komfortable med.

Giver ligger på ryggen mens mottaker sakte trer seg ned på penis. Hvis det er ubehagelig, trekk ut og gjør det igjen. Det kan ta opptil tre til fire ganger å få penis helt inn, så vær tålmodig. Det er viktig at denne prosessen ikke går får raskt da det kan medføre smerter. Når penis er helt inne kan mottaker lene overkroppen og bekkenet forover, bakover og fra side til side, til de finner sitt nytelsespunkt.

På magen

Denne posisjonen er flott for å hjelpe en mottaker med å slappe av, samtidig som de har en hendig pute å kunne stønne inn i. Mottaker skal ha en pute av litt størrelse (gjerne en hotellpute) under magen for å heve rompa. Med pute under bekkenet er det lettere å slappe av i hoftene og finne en dybde man er komfortabel med. Ved å trekke bena inntil hverandre oppleves det trangere, og sprer man bena kan dette hjelpe hvis det oppleves ubehagelig.

Giver kan innføre penis eller strap-on horisontalt, eller legge seg over partner for en nærmere kontakt. Kroppskontakten kan gjøre det lettere å slappe av og man kan kjærtegne partner med kyss, massere skuldrene, kile nedover ryggen eller spanke rompa.

Spooning

I denne posisjonen er mottaker lille-skje og giver er store-skje. Begge ligger på siden, noe som muliggjør nærkontakt og økt intimitet.

For å gjøre det lettere å trenge penis inn, bør mottaker ha en fast pute mellom knærne. Denne posisjonen er ideell for dere som er nybegynnere da begge parter er med på å justere hvor mye man skal bevege hoftene frem og tilbake, og hvor langt og fort penis skal føres inn. Denne posisjonen lar dere i tillegg fritt leke med mottakers kjønnsorganer, enten med fingrene eller ved bruk av en vibrator.

Doggy

Foretrukket av mange; ingen analsexguide er komplett uten Doggystyle. Denne posisjonen er like fin enten du er nybegynner eller mer erfaren med analsex. Noe av grunnen til det er at man ved små endringer kan varierer hvordan doggy utføres. Du kan for eksempel holde knærne inntil hverandre for en tettere passform, bøye ryggen, hvile på albuene og andre enkle modifikasjoner for å gjøre ting mer behagelig.

Hvis doggy oppleves for intenst kan man enkelt velge å ikke trenge så langt inn. Stillingen gir også mulighet til å stimulere mottakers kjønnsorganer.

Ridende på stol

Dette er en utrolig intim posisjon som kombinerer misjonærens ansikt-til-ansikt-kontakt med fordelene til mottaker på topp. I denne posisjonen setter giver seg ned på stolen, mens mottaker sitter på fanget, vendt mot eller bort fra dem, avhengig av hva du foretrekker.

Denne posisjonen gir full mobilitet for hoftene, og hvis mottaker er høy nok, kan de bruke bena til å hoppe opp og ned på penis i en dybde og tempo de er komfortable med. Det gir også tilgang til kjønnsorganene for ekstra stimulering.

Les også: Alt du trenger å vite om analsex

Kilde: LELO