Hvem liker vel ikke en frekk, liten hemmelighet – som i tillegg vibrerer? Moxie er hemmeligheten du – og partner – vil elske!

We-Vibe Moxie er en unik trusevibrator du enkelt og trygt fester i trusen. En diskré, magnetisk klips sørger for at vibratoren ligger der den skal og ikke sklir unna eller legger seg ubehagelig. Du kan bruke den trusen du selv er komfortabel med å bruke – Moxie passer alle varianter. Oversiden til Moxie er formet slik at den forsiktig skiller kjønnsleppene fra hverandre for deilig stimulering av klitoris.

Fordeler med We-Vibe Moxie

  • Liten, men kraftig: Moxie er liten i størrelse, uten at det går på bekostning av vibrasjonene.
  • Kan fjernstyres: Moxie har hele 10 forskjellige vibrasjonsinnstillinger partner kan ta deg gjennom enten ved bruk av medfølgende fjernkontroll eller We-Vibes egen app. Med andre ord, det perfekte leketøyet for frekk par-lek i all offentlighet!
  • Super-diskré: vibrasjonene er svært stillegående og selv på kraftigste nivå avsløres ikke hemmeligheten du bærer på…
  • Vanntett: IPX7 sørger for 100% vanntett design. Her kan du altså bruke Moxie i både badekar og dusj.
  • Dvalemodus: for å optimalisere batterilevetiden, bytter Moxie til hvilemodus etter 30 minutter med inaktivitet.
  • Sklisikkert design: Moxie holder seg sikkert på plass takket være den diskré magneten.
  • Appkontroll: ettersom Moxie kan kontrolleres via We-Connect-appen, kan partneren din også være med på leken, uansett hvor i verden partner måtte befinne seg. Langdistanseforhold ble plutselig litt mer spennende…

Hvor kan man bruke en trusevibrator?

Vi anbefaler at du tester Moxie innenfor husets fire vegger før du prøver den i offentligheten. Bli vant til hvordan både vibratoren og vibrasjonene føles, og hvordan endringer av innstillinger fungerer. Sørg for å lade Moxie før du går ut slik at ikke den plutselig går tom for strøm. Vi vet alle hvor kjedelig det er når et batteridrevet leketøy plutselig skrur seg av – ofte når det passer dårligst!

Moxie kan benyttes der du måtte ønske; matbutikken, treningssenteret, på restaurant, mens du gjør husarbeid eller hagearbeid. Kun fantasien setter grenser! Den hendige appen gjør også at dere kan la fjernkontrollen ligge hjemme, og partner kan justere vibrasjonene mens andre rundt er intetanende til hva han faktisk gjør på mobilen. Partner kan endre både intensiteten i vibrasjonene samt skifte mellom flere vibrasjonsmodus.

Moxie er trukket med silkemyk, hudvennlig silikon og ligger så behagelig at når vibrasjonene ikke er på vil du knapt merke at den er der. Den myke silikonen sørger for at du ikke blir sår og gjør at du kan bruke bruke trusevibratoren over lengre tid, hvis ønskelig.

We-Vibe Moxie kommer i to farger, svart og turkis. Du finner begge HER.