Slik gir du en erotisk massasje

Slik gir du en erotisk massasje

En erotisk massasje er deilig å motta og svært sensuelt å gi! Ikke bare løsner det opp vonde og stive muskler, det gir også nærhet og økt intimitet mellom deg og din partner. En erotisk massasje er i tillegg perfekt som forspill og leder raskt til noe mer…

Usikker på hvordan komme i gang? Her får du våre heteste tips:

Sett stemningen

Hvis ønskelig kan dere begynne seansen med en varm dusj sammen. Såp hverandre sensuelt inn og stemningen for noe mer er raskt satt.

Sørg for at det er svalt på soverommet; ikke for varmt, ikke for kaldt. Demp lyset, sett på rolig musikk og tenn stearinlys. Den som skal bli massert kler seg naken og legger seg på magen midt i sengen. Massøren er enten naken eller ikledd lekkert undertøy.

Husk massasjeolje

En massasje uten massasjeolje er heller ubehagelig for begge parter. Det finnes massasjeoljer med og uten varmende effekt samt et stort utvalg forskjellige dufter – her er det smak og behag.

Påfør rikelig med massasjeolje i hendene, gni de mot hverandre for å varme opp oljen og sett i gang! Alternativt kan du sensuelt dryppe oljen over partners kropp, bare sørg for at den ikke er kald…

Slik masserer du kroppen

Sett seg skrevs over partner. Er du naken vil dette oppleves ekstra pirrende for dere begge. Begynn å massere skuldre, nakke og rygg. Masser sensuelt, men bestemt. Kna, stryk og kjærtegn – gi gjerne et kyss eller to! Beveg deg nedover armene før du tar for deg lår og legger.

I overgangen fra overkropp til underkropp stryker du forsiktig over rompa og innsiden av lårene. Dette oppleves både pirrende og ertende, og gjør dere begge tente på mer!

Slik masserer du de intime sonene

Ønsker du ta massasjen videre, går du over til å kjærtegne partners intime soner. Fokuser innledningsvis på rompa og innsiden av lårene. Stryk over huden, kna rumpeballene og vis med ord og lyder at du liker det like mye som partner! Be så partner snu seg på ryggen og bytt massasjeoljen ut med glidemiddel.

Hvis partner er mann kan du gi han en håndjobb eller sugejobb han sent vil glemme. Usikker på hvordan du skal gå frem? Les våre 8 tips til den perfekte håndjobben og Hvordan gi en god blowjob. Hvis partner er kvinne kan du gå ned på henne og virkelig ta massasjen fra erotisk til himmelsk! Les våre 8 tips for hvordan gi henne god oralsex.