Bakterier trives dessverre godt på sexleketøy. God rengjøring av din Womanizer er helt essensielt for å unngå uønskede infeksjoner som soppinfeksjon og urinveisinfeksjon. I tillegg vil god rengjøring forlenge leketøyets levetid ettersom bakterier over tid vil forringe kvaliteten. 

Har du først kjøp en Womanizer er det med andre ord viktig med god hygiene og rengjøring. Din Womanizer bør rengjøres før du bruker den for første gang og etter hver bruk. Oppbevarer du leketøyet i den medfølgende oppbevaringsposen holder du det fri fra støv. Ligger det fritt i nattbordskuffen bør det rengjøres også før bruk. Vi anbefaler på generelt grunnlag at alle sexleketøy oppbevares separat i oppbevaringsposer, som ofte medfølger produktene.

Med trykkbølgevibratorer som Womanizer er det svært viktig at det kun er rensespray som benyttes. Rensegel eller andre former for rens kan tette for trykkbølgene og i verste fall ødelegge produktet.

Slik gjør du det

1. Fjern silikonhetten fra enheten.

2. Vask silikonhetten i varmt vann med mild/nøytral såpe. Påfør sexleketøyrens og la hetten lufttørke eller tørk den med en myk klut/papirtørkle.

3. Skru på din Womanizer og velg enten første eller andre intensitetsnivå.

4. Senk Womanizeren i vann med mild/nøytral såpe og la trykkbølgene pulsere i 1 minutt. Benytt samtidig muligheten til å rengjøre øvrige flater på produktet.

5. Ta Womanizeren ut av vannet, skru vibrasjonene på høyeste intensitet og rist ut vannet. Ha vibratoren påskrudd til lydene forårsaket av vannet ikke lenger kan bli hørt.

6. Tørk din Womanizer med en myk klut/papirtørkle med spesielt fokus på trykkammeret.

7. Når helt tørr kan du sette på silikonhetten og din Womanizer er klar til bruk igjen.

Womanizer fås kjøpt HER