Har du enda ikke kjøpt årets julekalender og er usikker på hvilken variant du skal gå for? Desember nærmer seg med stormskritt og er for mange en hyggelig, men stressende periode. Vi har samlet 6 gode grunner for hvorfor du bør velge en erotisk julekalender!

1. Du får prøvd mange forskjellige leketøy

Kalenderen inneholder 24 luker med et variert og bredt utvalg erotiske produkter. Her finner du noe til både han, henne og par, og leketøy du garantert ikke har fra før. Kalenderen er laget for å stimulere en rekke forskjellige sanser, erogene soner og forskjellige måter å oppnå orgasme på. Har du for eksempel ikke prøvd stimulering av bakdøra, en penisring eller en klitorisstimulator med pirrende trykkbølger før, har du nå sjansen! Variasjonen av leketøy gjør at du får utforsket hva du selv liker, i tillegg til at det kan ha en styrkende effekt på parforholdet hvor man kommer nærmere hverandre intimt.

2. Leketøyene kan brukes lenge etter jul

Når julen kommer og du har åpnet og lekt deg gjennom de forskjellige lukene, sitter du igjen med 24 forskjellige produkter du kan ta med inn i det nye året. Til forskjell fra en kalender med sjokolade eller annet spiselig, er med andre ord moroa ikke over! Produktene i kalenderen er fra anerkjente merker med høy kvalitet og alle produktene som behøver det kommer med lader eller utskiftbare batterier.

3. Du kommer (!) i julestemning

Førjulstiden er for mange en hektisk periode med mye som skal handles, vaskes, ryddes, bakes… En erotisk kalender gir deg en daglig, deilig pust i bakken med fokus på nytelse, spenning og avslapning. Ved orgasme utskiller kroppen endorfiner og dopamin som både virker smertelindrende, men også gjør deg i bedre humør. I tillegg reduseres nivået av kortisol – kroppens stresshormon – i kroppen. En orgasme (eller to) kan med andre ord gjøre underverker når man er stresset og sliten, og trenger roe ned mot jul.

4. Det holder på gnisten i parforholdet

Forskjellige forventninger til hvor ofte man skal ha sex er et gjentagende problem i mange parforhold. Mange opplever også at sexlysten forsvinner i perioder og hvor gnisten i forholdet blir litt borte. Med en erotisk kalender har dere hver dag en luke med spennende leketøy som dere sammen kan åpne og utforske.

Innholdet i lukene varierer, men alt kan brukes med partner, noe kan brukes alene. Sett av tid til de forskjellige produktene og for hver dag som går har dere et større og større utvalg å leke med. Ved utprøving av nye leketøy kan man oppdage nye ting man ikke visste man likte, nye stillinger og en større åpenhet om hverandres seksuelle preferanser, som igjen kan øke gnisten i forholdet.

5. En kalender er snill mot lommeboken

Årets erotiske kalender koster 1790,-, men har en verdi på over 6000,-! Du får med andre ord 24 nye sexleketøy til en sterkt rabattert pris. I tillegg vil de forskjellige lukene inneholde noe du kanskje har hatt lyst til å kjøpe, men til en rimeligere pris enn du ellers finner i nettbutikken.

6. Det er tidsbesparende

Alle som har laget en julekalender vet hvor mye tid man bruker på å planlegge, handle inn og pakke inn 24 kalendergaver. Og ikke minst hvor dyrt det plutselig blir! Med en ferdiglaget kalender er både den kreative- og praktiske jobben gjort for deg. Kalenderen leveres i en anonym pakke og vil garantert gjøre førjulstiden litt ekstra deilig!