Du har kanske fått med deg den nye Netflix serien «How to Build a Sex Room»? Hvis ikke, har du et pirrende nytt serie-tips fra oss! Den frekke serien – som dels er oppussing av hjemmet, dels seksualundervisning – ledes av interiørdesigner Melanie Rose, også kjent som «dronningen av erotikk». Serien ble lansert sommeren 2022 og har raskt blitt populær verden over.

Et sexrom kan høres, vel, intenst ut, men trenger absolutt ikke være det! Mange ser for seg en dungeon med ekstreme sexleketøy når man hører ordet sexrom, og tenker det ikke er noe for dem. Men, et sexrom kan heller forstås som et fantasirom, et rom hvor du kan utforske dine lyster og kinker, og et rom som utvider horisonten og åpner for flere, nye seksuelle opplevelser. Et voksent lekerom, med andre ord!

Et sexrom er ikke for én type person, én type fantasi eller én type preferanse i senga. Som du kan se i serien, deltar både heterofile- og homofile par, unge- og eldre par, polyamorøse og single, med et vidt spekter av lyster og fantasier.

Fra How to Build a Sex Room. Bilde: Netflix

Et komplett sexrom kan fort bli en kostbare affære, hvis du går all-in med oppussing av et nytt rom og innkjøp av både sexleketøy og sexmøbler. Mange har heller ikke den plassen. Hensikten er ikke at du skape et eget rom dedikert til dette, men å skape et sted du kan leke, utforske og ha det gøy.

Vi har samlet noen enkle tips fra Melanie Rose og budsjettvennlige sexleketøy som raskt og enkelt hjelper deg med å lage ditt eget sexrom!

Hvor skal du ha det?

Det første du må begynne med er å bestemme hvor du skal ha rommet. Skal du gjøre om et rom i kjelleren, bygge om annekset på hytta, benytte walk-in garderoben til noe litt mer spennende enn klær, eller kanskje du holder det til soverommet? Her vil plassbegrensninger spille inn for mange, og ikke minst ønske om å holde rommet privat. Å bygge om sitt eget soverom med barn som fra tid til annen kommer innom, er kanskje ikke like aktuelt. Da kan rommet være noe du enkelt og greit «tar frem» når dere skal leke, og pakkes vekk i anonyme esker når dere er ferdig.

Uansett hvilket rom du velger, må rommet ryddes og rengjøres. Å komme i den rette stemningen er ikke like enkelt med ting og tang som ligger rundt omkring. Fjern klær, papirer og andre gjenstander som kan ta oppmerksomheten, distrahere deg eller komme fysisk i vei for leken. Legg til rette for en sensuell stemning, enten du går for myke puter og stearinlys, eller lakk, lær og pisker. TV ved senga er for mange et deilig, guilty pleasure, men lite stimulerende for sexlysten, likeså med mobiler og iPad.

Fra How to Build a Sex Room. Bilde: Netflix

Hva bør du innrede rommet med?

Det kommer helt an på hva du liker. Hvis du og din partner vurderer lage et sexrom, er det lurt å starte med en samtale om hva dette rommet skal inneholde. Skal dere utforske nye kinker og investere i noe nytt? Vil dere ha rommet mørkt og sensuelt, eller lyst og romantisk? Skal det primært brukes til rollespill, BDSM, eller skal det være litt av hvert? For å kunne lage et rom som passer dere begge er det viktig med en åpen og ærlig samtale om egne fantasier og ønsker. Dere kan gjerne begynne i det små ved kjøpe inn en ting eller to, og gradvis innrede rommet/utvide skuffen med leketøy mer og mer.

Et sexrom er perfekt for å utforske egne grenser og prøve nye ting i parforholdet. Det kan også hjelpe dere med å bevare erotikken i hverdagen, og er en frekk, liten hemmelighet som garantert spriter opp sexlivet!

Invester i nye sexleketøy

Et sexrom er ikke komplett uten sexleketøy! Her er det et vidt utvalg å velge mellom – alt etter hva dere liker og tenner på. Melanie Rose anbefaler at alle, uavhengig av kjønn og legning, bør ha minst én vibrator i sexrommet. De aller fleste kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, og en klitorisvibrator er for mange kvinner et fast inventar i nattbordskuffen. Til par finnes det en rekke parvibratorer som gir nytelse til dere begge, enten dere går for en massasjestav eller en C-formet vibrator som gir samtidig stimulering. Til han har markedet for penisvibratorer eksplodert de senere årene, og det er en rekke pirrende vibratorer å velge mellom.

For å skru temperaturen litt ekstra opp, er noen kinky leketøy et must. Fifty Shades of Grey har nylig lansert sin Sweet Anticipation kolleksjon, men en rekke frekke tilbehør perfekt til et sexrom! Her finner du blant annet håndjern, blindfold, pisk, gag ball, spreader bar og et restraint set, som raskt tar leken til et nytt nivå – uten å koste skjorta. Alle produktene i Sweet Anticipation kolleksjonen har et tosidig design, slik at du kan velge design etter dagens lyst. Den ene siden er i sexy, svart kunstlær, mens den andre har et svart og rødt rosemønstret design i sateng. Hva tenner mest?

Ved å ta med en gag ball, håndjern eller blindfold i senga, blir sexen raskt mer utforskende og leken. Og er det noe vi voksne gjør for lite av, så er det å leke! Slå deg løs, bytt på hvem som er den dominerende, utforsk grenser og fantasier, og kanskje du oppdager nye erogene soner eller nye kinker du ikke visste du hadde!

Alle sexlekene fra Sweet Anticipation kommer med pratiske oppbevaringsposer. Dette sikrer hygienisk samt diskré oppbevaring. Posene kan enkelt tas frem og pakkes vekk når dere er ferdig med å leke.

Se hele utvalget fra Sweet Anticipation HER

Fremdeles usikker?

Usikker på om et sexrom er noe for deg? Et sexrom trenger som nevnt ikke være et helt rom innredet med sexleketøy. Det kan være en ekstra skuff eller pose med sexleketøy som dere tar frem når dere ønsker. Uansett hvor dere er eller hvor mange leketøy dere har, er det viktigste å skape en erotisk atmosfære som legger til rette for at dere begge kommer i stemning.

Hos Amor finner du et bredt spekter av leketøy; alt fra vibratoer, til pisker, dildoer, kyskhetsbur og brystklyper. Å se på- og kjøpe sexleketøy sammen er et fint sted å begynne, for en felles samtale om hva dere liker og hva- og hvor mye dere vil prøve!

Tilbake til nettsiden