Sexy film- og serietips

Sexy film- og serietips

Lyst til å bytte ut dine vanlige serier og filmer med noe litt mer hett? Slipp jobben med å lete deg gjennom diverse filmer og serier på jakt etter noe å se på – vi har gjort jobben for deg. Spesielt hvis du er i det mer frekke hjørnet… Vi har nemlig samlet noen deilige, sexy film- og serietips på Netflix og HBO Max. Noen gode, gamle klassikere, noe nyere du kanskje ikke har hørt om.

En het film eller serie er perfekt på kvelder du er alene hjemme, eller når du og partner ønsker litt ekstra krydder i serietittingen. Disse seriene og filmene vil garantert skru opp temperaturen innenfor husets fire vegger og gi deg lyst på mer! Demp belysningen, synk ned i sofaen eller senga, skru på og nyt….

Våre beste tips

▪️Toy Boy (Netflix, serie)

▪️Bonding (Netflix, serie)

▪️Queen of Hearts (HBO Max, film)

▪️Sex, Love & Goop (Netflix, serie)

▪️How To Make a Sex Room (Netflix, serie)

▪️The Next 365 Days (Netflix, film) 

▪️365 Days This Day (Netflix, film)

▪️The Sex Lives of College Girls (HBO Max, serie)

▪️En Gigolos Dagbok (Netflix, serie)

▪️Sex Life (Netflix, serie) 

▪️Sex Education (Netflix, serie) 

▪️Fifty Shades of Grey (Netflix, film(er))

▪️Sex And The City (HBO Max, serie) 

Snurr film!

Sexy film- og serietips