Guide We-Vibe Chorus Parvibrator

Guide: We-Vibe Chorus Parvibrator

We-Vibe Chorus er et av verdens mestselgende sexleketøy til par – og dét med god grunn! Chorus stimulerer nemlig både han og henne på en og samme tid, for felles nytelse og enda bedre sex. Å bruke sexleketøy med partner er nemlig ikke en erstatning, men et spennende tilskudd som tar sexen (og leken) opp et nivå!

Vibratoren We-Vibe Chorus har to justerbare ledd for optimal passform og er fleksibel. Dette gjør at den sitter god og kan tilpasses slik dere ønsker. Vibratoren kan benyttes håndfritt slik at dere kan ha hendene andre steder… Den slanke delen føres inn i skjeden og stimulerer g-punktet med deilige vibrasjoner. En rillete overflate gir ekstra stimuli. Det er samtidig plass til at han kan trenge inn og nyte de pirrende vibrasjonene. Den tykkere delen stimulerer klitoris  – også den delen vibrerer. Som kjent trenger de fleste kvinner stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, og Chorus sørger for nettopp dette.

Chorus er en spennende gave å både gi og få, enten ved spesielle anledninger eller når du ønsker overraske med noe ekstra frekt!

I pakken medfølger den en hendig fjernkontroll slik at dere enkelt kan justere mellom vibratorens forskjellige innstillinger. Fjernkontrollen er ultramyk og har en hendig sqeeze control innstilling. Med denne kan dere ved å kun klemme rundt fjernkontrollen endre vibrasjonsnivå og intensitet – jo hardere du klemmer, jo mer intense vibrasjoner! Du kan også justere innstillingene ved bruk av We-Vibes egen app. Her kan du i tillegg bruke video og talefunksjon, samt ta kontroll over leketøyet uansett hvor langt unna du måtte befinne deg. Perfekt for par i avstandsforhold eller som i perioder er borte fra hverandre på grunn av for eksempel jobbreise.

Chorus er i tillegg 100% vanntett og kan bli med i både dusj og badekar. Å dusje med partner er sensuelt i seg selv – å ta med et leketøy gjør det enda hetere.

5 ting du bør vite om We-Vibe Chorus

  • We-Vibe Chorus er trukket i silkemyk silikon og er svært behagelig mot huden. Den myke silikonen gjør penetreringen behagelig. Vi anbefaler likevel at du påfører litt vannbasert glidemiddel før bruk, for redusert friksjon og enda bedre glid.
  • Chorus har en brukstid på hele 90 minutter. Lang brukstid betyr lang tid mellom hver gang du må lade, noe som er ypperlig de gangene man ønsker være litt ekstra spontan…
  • Vibratoren kommer i 5 forskjellige farger: rosa, lilla, oransje, mørkeblå og lyseblå. Finn den fargen du liker best!
  • Chorus har 4 vibrasjonsnivåer og 6 vibrasjonsmønstre; utallige med appen.
  • Vibrasjonene er kraftige, men svært stillegående og ingen i rommet ved siden av vil høre hva som foregår..