Årets mest lekne julegaver

Årets mest lekne julegaver

Julaften nærmer seg med stormskritt og alle hjerter gleder seg til julekvelden. Ekstra spennende er det alltid med gavene under treet – eller de som gis på morgenen eller som en sen kveldsgave når alle gjestene har gått. Amor er best på gaver som ikke legges under treet og har samlet våre favoritter!

Årets mest lekne julegaver

Womanizer DUO 2

Womanizer DUO 2

Womanizer er vår absolutt bestselger til henne og kom nå i desember med nyheten DUO 2 – en oppgradert variant av DUO. DUO 2 er den eneste av Womanizer-modellene som stimulerer både klitoris og g-punktet, for en ekstra kraftig orgasme. Stimulering av disse to erogene sonene på samme tid gir nemlig en nytelse ulikt noe annet.

DUO 2 har 14 vibrasjonsinnstillinger, praktiske smart silence som sørger for at DUO 2 er lydløs når den ikke er i kontakt med huden, og nyheten afterglow som sikrer en deilig avslutning på klimaks. Designet er i tillegg 100% vanntett!

DUO 2 kommer i fem lekre farger.

Arcwave Pow Masturbator

Arcwave Pow Masturbator

Arcwave lanserte Pow i november 2022, og den seiler allerede oppover listene som ett av vinterens populære leketøy til menn. Masturbatorens intuitive silikon strammer trangt og deilig rundt penis under bruk, og vakuum skaper en sugende effekt for et utrolig klimaks. Stimuleringen etterligner en deilig blowjob og gir han en heftig opplevelse. Du kan selv justere vakuumet med ventil i bunnen av hylsen. Jo mindre luft, jo trangere vakuum, jo mer intens stimulering.

Pow er laget av Arcwaves banebrytende CleanTech-silikon som er både slitesterkt og svært hygienisk.

Pow kommer i tre lekre farger; mint, mørkeblå og svart.

ROMP Rose Klitorisstimulator

ROMP Rose Klitorisstimulator

Klitorisstimulatoren formet som en rose er «over alt» på nettet og er en spennende nyhet på lageret. Rose stimulerer klitoris med de samme pirrende trykkbølgene som Womanizer, og er både leken, lekker og kraftig – på én og samme tid. ROMP Rose har 10 pirrende vibrasjonsinnstillinger du kan leke deg gjennom, enten alene eller med partner. Rose er i tillegg vanntett, oppladbar og svært stillegående.

Det roseformede designet gjør dette til et unikt sexleketøy som ikke ser ut som et leketøy! Rosen er diskré og svært lekker å se på. Den nette størrelsen gjør dette til et perfekt leketøy å ta med på reise og passer enkelt i vesken.

Rosestimulatoren er den perfekte julegaven til deg selv eller noen du er litt ekstra glad i.

We-Vibe Chorus Parvibrator

We-Vibe Chorus

Chorus er bestselgeren til par som aldri går av moten. Den C-formede fasongen sørger for samtidig stimulering av han og henne, for felles nytelse og klimaks. Den slanke delen med riller på overflaten føres inn i skjeden og stimulerer g-punktet med deilige vibrasjoner. Det er samtidig plass til at han kan trenge inn og nyte de pirrende vibrasjonene. Den tykkere delen ligger behagelig på klitoris og gir stimuleringen de fleste kvinner trenger for å nå klimaks. Hallo all-in-one!

Chorus er laget av silkemyk silikon, har en rekke vibrasjonsinnstillinger, kan fjernstyres med fjernkontroll samt med We-Vibes egen app. Der kan dere også lage deres egne vibrasjonsmønster, fjernstyre via Bluetooth samt bruke video og talefunksjon til ekstra frekk lek når dere er fra hverandre…

Arcwave Ghost Onanihylse

Arcwave Ghost

Er du på jakt etter en rimelig gave som fremdeles gir maks nytelse, er Ghost gaven du bør gå for! Arcwave Ghost er en pirrende onanihylse i ultramyk og elastisk silikon. Ghost kan brukes på begge sider for enda mer variert stimulering – hylsen kan nemlig vrenges og de to forskjellige sidene har forskjellig mønster. Her får du med andre ord to i én!

Med Ghost onanihylse blir håndjobben raskt enda bedre, enten alene eller om du lar partner ta kontrollen…

Ghost veier kun 68 gram og er med sin nette størrelse et hendig leketøy. Hylsen kommer i et praktisk, nøytralt deksel som både beskytter produktet når det ikke er i bruk, samt sørger for hygienisk oppbevaring.

ROMP Bass Vibrerende Buttplug

ROMP Bass Vibrerende Buttplug

Salget av leketøy til bakdøra øker og tyder på at både han og hun er interessert i å utforske denne erogene sonen. Stimulering av anus gir en annerledes nytelse enn man kanskje er vant til, og med en vibrerende buttplug tas nytelsen til neste nivå. Hva med å utforske noe nytt i julen?

Bass er en spenstig plugg med hele 10 vibrasjonsinnstillinger som er kraftigere enn du skulle trodd, og kan brukes av både han og henne. Den smale tuppen gjør innføringen enkel og det myke silikonet er behagelig mot huden. Den brede basen i brunn gir et godt grep og hindrer at pluggen glir for langt inn. Designet er unisex og størrelsen gjør at Bass passer like godt til deg som er nybegynner som deg har erfaring med anallek. Bass er i tillegg 100% vanntett og kan bli med i både dusj og badekar.

God jul fra oss i Amor ❤️