6 deilige ting å gjøre innendørs

6 deilige ting å gjøre innendørs

Endelig er vinteren her. Tiden for stearinlys, pledd, fyr i peisen og innekos! Nå som vi har mindre dagslys og været blir kaldere for hver dag som går, er det den perfekte tiden til å kose seg litt ekstra hjemme og tilbringe mer kvalitetstid med partner. Bruk årstiden til å være mer sammen, utforske hverandre mer og kanskje til og med prøve noe nytt?

Hvis du er i kosehumør og ønsker gjøre dagen/helgen litt ekstra deilig, har vi noen gode ideer til hvordan du kan gjøre akkurat det!

1. Bygg et sexfort

Omfavn ditt indre barn ved å bygge et koselig fort i stua og ha sex i det med partneren din. Det kan være en fantastisk og leken måte å tilbringe kvelden hjemme når det er mørkt og dystert vær ute.

Bruk alle tepper og puter du kan finne, plasser noen stoler rundt sofaen og lag en koselig liten krok hvor dere kan krølle dere sammen og nyte hverandres selskap. Bonuspoeng hvis du hekter lyslenker rundt fortet. Legg puter, pledd, dyner eller noe annet mykt på gulvet, og nyt hverandre!

2. Gi en sensuell massasje

Innertier hos de fleste! En sensuell massasje leder raskt til noe mer, og er en perfekt inne-aktivitet dere begge vil sette pris på. En god massasje krever en god massasjeolje. På Amor finner du et utvalg massasjeoljer med forskjellig duft, hvor noen også har en varmende effekt. Alt etter hvordan du håper massasjen skal ende, kan det vært lurt med et glidemiddel også…

Forbered massasjen med å rydd rommet og sørg for at det har en behagelig temperatur. Senk belysningen eller skru den helt av og tenn en rekke stearinlys/telys i stedet. Legg frem et rent håndkle og inviter partner inn. Dette vil garantert vært kjærkomment etter en lang dag på jobb!

Begynn sakte, masser skuldrene og ryggen. Beveg deg nedover armene, før du tar beina. Sørg for dype, rolige bevegelser. Hvis du ønsker skru temperaturen opp et hakk, gi partner en happy ending!

3. Lag et sexy maleri

En mer morsom og sexy paraktivitet skal du lete lenge etter!

Denne aktiviteten krever litt forberedelse i forkant. Finn en butikk som selger lerret, maling og pensler. Dekk til gulvet hjemme med papir, papp, et gammelt laken eller noe som tåler litt malingsøl og beskytter gulvet mot flekker. Mal hver deres sexy maleri og gjett i etterkant hva den andre har malt. Slipp fantasien løs, vær abstrakt og mal noe kreativt. Det blir utrolig moro å ha et maleri eller to hengende i stuen som dere har malt, men som ingen vet hvordan og når. Plusspoeng hvis dette gjøres lettkledd eller maleriet får en hemmelig erotisk vri!

4. Ta en dusj eller et bad sammen

Det er lite som er bedre etter en lang dag, enn et varmt bad eller dusj. Tar du med partner i tillegg blir det enda hetere.

For å komme i rette stemning er det lurt å starte med å rydde badet. Skal du ta et bad; fyll det med dampende varmt vann, legg i en deilig badebombe, tenn noen telys og plasser de rundt badekaret. Demp belysningen og inviter partner inn. Har du ikke badekar, benytt dusjen! Ta deg tid til å kose med partner. Stryk på han/hun, gli såpekledde hender over kroppen og finn frem til alle de rette stedene. Ønsker du gjør det litt ekstra hett kan dere ta med et vanntett leketøy eller ha sex. Ert hverandre med milde berøringer og kyss, men ikke gå hele veien med en gang. Se hvor lenge dere klarer holde ut når spenningen er så høy og de nakne kroppene konstant er i kontakt!

5. Prøv et nytt leketøy sammen

Det er ingen bedre tid å prøve ut et nytt sexleketøy sammen med partneren enn i vintermånedene. Været er kaldt, og det blir tidlig mørkt ute. Så i stedet for å gå ut med partneren din, hold deg hjemme og velg et nytt leketøy å unne deg selv med!

På Amor finner du en rekke forskjellige leketøy spesielt designet for par. Bestselgeren We-Vibe Chorus stimulerer både han og henne på én og samme tid, og er det perfekte leketøyet til par. Den C-formede vibratoren gir kraftige vibrasjoner begge får nytelse av, og medfølgende fjernkontroll åpner for ekstra frekk lek. Chorus kan i tillegg fjernstyres via Bluetooth. Er dere fra hverandre en helg, uke, måned – la We-Vibe Chorus bringe dere nærmere hverandre.

Uansett hvilket leketøy du velger, ta en titt på leketøy sammen. Å se på leketøy sammen åpner for en samtale om hva dere liker, ønsker utforske og kinker dere kanskje ikke visste at partner har. Jo mer dere snakker om sex, jo bedre sex vil dere ha!

6. Erotisk lesekveld

Dette bringer oss til neste punkt på listen. En av de beste måtene å utforske dine seksuelle fantasier og dele dem med partneren din er gjennom erotiske noveller. Å dele noe du liker eller en fantasi du vil utforske, kan være mye lettere via en erotisk novelle enn ved å direkte kommunisere dine ønsker.

Så hvorfor ikke organisere en erotisk lesekveld med partneren din? Finn frem noen myke pledd, tenn stearinlys, sett dere godt ned i sofaen og finn en erotisk novelle hver. Ha høytlesning for hverandre og lev deg inn i de forskjellige karakterene. Gjør det morsomt og lettsinnet, bytt mellom karakterene mens du leser og ta på deg nye roller. Du vet aldri hva som kan skje når dere begge finner en erotikk som treffer akkurat det rette stedet for dere begge…