Ditt første leketøy

Ditt første sexleketøy

Salget av sexleketøy er økende – og bra er det! Mange sexleketøy gir nemlig stimulering man ikke oppnår kun ved bruk av hånda eller fingrene, og gjør det mulig å utforske egen kropp og nytelsespotensiale enda mer. Sexleketøy er perfekt til bruk alene og ekstra spennende i bruk med partner. For mange er sexleketøy frigjørende, eksperimenterende og lekent, mens for andre er det fremdeles noe nytt og ukjent.

Skal du kjøpe ditt første sexleketøy er det ikke like lett å vite hvor man skal begynne. Det finnes et mylder av varianter med en rekke forskjellige funksjoner, og det er lett å gå seg litt vill i jungelen av muligheter. For mange er det tryggeste valget å starte med et budsjettvennlig leketøy, men også her finnes det mye å velge mellom.

Vi gir deg våre beste tips til leketøy som både er prisvennlige, har høy kvalitet og er enkle i bruk.

Til henne: We-Vibe Tango

We-Vibe Tango Klitorisvibrator
Kjøp We-Vibe Tango HER

Ikke la deg lure av den diskré størrelsen! Tango er liten av størrelse, men gir kraftige vibrasjoner som raskt og enkelt tar deg til klimaks. Er du på utkikk etter din første vibrator er Tango et ideelt og allsidig leketøy å begynne med.

Bulletvibratoren er formet som en leppestift, har 8 vibrasjonsinnstillinger du kan leke deg gjennom og et vanntett design som gjør at du kan ta den med i dusjen eller badekaret. Ved å legge den flate delen av tuppen mot klitoris stimulerer du et større område. Ønsker du en mer presis stimulering kan du bruke den spisse delen av tuppen. 

Tango har 8 vibrasjonsinnstillinger du kan utforske. Det slanke designet gjør også at Tango fint kan skli inn mellom to kropper og benyttes med partner.

Til henne: Womanizer Starlet 3

Womanizer Starlet 3 Klitorisstimulator
Kjøp Womanizer Starlet 3 HER

Er du nysgjerrig på å prøve en Womanizer, men usikker på om det er verdt pengene?

Prøv Womanizer Starlet 3. Det er den rimeligste Womanizer-varianten, uten at det har gått på bekostning av verken kvalitet eller funksjon. Startet 3 benytter seg av de pirrende Pleasure Air trykkbølgene Womanizer har blitt så kjent for. Trykkbølgene gir berøringsfrie stimulering av klitoris, noe som reduserer ubehagelig overstimulering og øker sannsynligheten for flere orgasmer på rad. Du vil bli overrasket over hvor stillegående stimulatoren er; her kan ingen høre hva som foregår under dyna!

Starlet 3 kan brukes alene eller med partner, alt etter hva du ønsker. Den hendige størrelsen gjør at stimulatoren enkelt får plass i vesken og er enkel å ta med på reise.

Til han: Arcwave Ghost

Arcwave Ghost Onanihylse
Kjøp Arcwave Ghost Onanihylse HER

Arcwave Ghost – gjør håndjobben enda bedre. En onanihylse gir ekstra stimulering, økt nytelse og er et «enkelt» leketøy som gjør mye ut av seg!

Onanihylsen fra Arcwave har et unikt utseende og kan snus på vrangen og brukes på begge sider. De to sidene har nemlig forskjellige, stimulerende mønstre slik at du kan oppleve variert nytelse. Ghost er i tillegg svært lett og kompakt, noe som gjør den praktisk og innovativt enkel til bruk alene eller med partner. Husk vannbasert glidemiddel for god glid og en mer realistisk opplevelse!

Ghost er også 100% vanntett og kan nytes i dusj eller badekar, samt er enkel å rengjøre. CleanTech-materialet er svært hygienisk og slitesterkt. Dette gjør at hylsen kan brukes igjen og igjen. Her får du med andre ord mye for pengene!

Til han: ROMP Juke

Kjøp ROMP Juke Vibrerende Penisring HER

Juke vibrerende penisring gir deilig stimulering av penis, og er en av våre bestselgere til han. Den myke, men trange silikonringen tres på penis og føres ned til roten. Dette gir han en hardere penis, mer langvarig ereksjon og for mange menn en enda kraftigere orgasme. Penisringen kommer i tillegg med vibrasjoner som gir ekstra stimulering og nytelse.

Ringen kan kombineres med en håndjobb, andre leketøy og kan brukes alene eller med partner. Ettersom vibrasjonene gir ekstra stimulering vil også en partner få nytelse av disse. Bruk gjerne penisringen under samleie eller blowjob, for en helt ny orgasmisk opplevelse!

Juke har 6 vibrasjonshastigheter og 4 mønstre, 100% vanntett design og er oppladbar.

Til par: We-Vibe Unite

We-Vibe Unite Parvibrator
Kjøp We-Vibe Unite Parvibrator HER

Unite er et av våre bestselgende leketøy til par. Den C-formede vibratoren gir nytelse til både han og henne på samme tid, og vil raskt bli en favoritt i nattbordskuffen.

Den slanke delen føres inn i skjeden, mens den brede delen stimulerer klitoris. Medfølgende fjernkontroll gjør at vibrasjonene kan fjernstyres. Dette gjør det enkelt å justere mellom de forskjellige innstillingene, uten å måtte knote dere frem til «hvor var den knappen igjen…». Vibratoren som holder seg på plass av seg selv og enkel justering av vibrasjonene med bruk av fjernkontrollen gjør også at dere kan ha hendene andre steder…

Unite har 3 vibrasjonsintensiteter og 7 vibrasjonsmoduser dere kan leke dere gjennom. Vanntett design gjør at dere kan fortsette leken i dusjen eller badekaret.

Til par: ROMP Flip

ROMP Flip Massasjestav
Kjøp ROMP Flip Massasjestav HER

Alle par bør eie en massasjestav og ROMP Flip er et rimelig og godt valg.

Massasjestaven kan brukes til å løsne opp i stive og vonde muskler, samt stimulering av både hans og hennes erogene soner. Med andre ord, Flip kan brukes til både forspill og hele veien til klimaks!

Det myke hodet former seg etter kroppens konturer og de store knappene gjør det enkelt å variere mellom de forskjellige innstillingene. Flip har nemlig 6 vibrasjonsintensiteter og 4 forskjellige modus dere kan velge mellom. Utvalget gjør det enkelt å finne den stimuleringen som passer best, enten det er til å løsne opp i stive skuldre eller til stimulering av klitoris.