Singel på Valentinsdagen

Singel på Valentinsdagen

Det er noen dager i løpet av året det kan kjennes litt ekstra kjipt ut å være singel. Valentinsdagen er en av dem. Dagen hvor kjærlighet og parforhold er i sentrum, uansett hvor man snur seg. For noen er dette en dag som alle andre som går forbi, for andre er dette en litt ekstra sår dag. Spesielt hvis man er ufrivillig singel eller nettopp har vært gjennom et brudd.

Vi har samlet noen gode tips til hvordan du kan komme deg gjennom dagen. Og ikke minst, hvordan du kan feire det viktigste- og mest langvarige forholdet du noen gang kommer til å ha; forholdet til DEG SELV! Bruk Valentinsdagen til å tilbringe kvalitetstid med deg selv og feir egen-kjærligheten.

Vi foreslår:

❤️ Unn deg selv et nytt sexleketøy

Er den én dag du bør unne deg litt ekstra nytelse, er det Valentinsdagen. Sexleketøy lar deg utforske ditt eget nytelsespotensiale og gir stimulering du ikke får til på egenhånd. Prøv for eksempel de pirrende trykkbølgene til kundefavoritten Womanizer, utforsk bakdøra og anal stimulering, eller prøv en orgasmekrem for ekstra følsomhet.

Å onanere gjør at du blir bedre kjent med deg selv og din egen kropp, og du vet i større grad hva du liker og hva som skal til for at du oppnår orgasme. Å tilbringe kvelden hjemme med ditt nye leketøy er heller ikke så verst…

Womanizer OG
Prøv for eksempel nyheten Womanizer OG – det første leketøyet i verden som stimulerer g-punktet med trykkbølger.

❤️ Kjøp blomster til deg selv

Hvem blir vel ikke i godt humør av en bukett friske blomster? Kjøp dine favorittblomster eller sett sammen en bukett med lekre farger. Forskning har faktisk vist at blomster har en umiddelbar innvirkning på opplevd lykke og gjør deg i bedre humør. Nærvær til blomster gjør deg også mindre nedstemt og engstelig på sikt, samt gir høyere livstilfredshet. Ingen grunn til å ikke unne deg en blomsterbukett, med andre ord!

❤️ Gå på trening

Å trene er noe av det mest stressreduserende vi kan gjøre. Når du er i fysisk aktivitet utskilles endorfiner og dopamin, som gjør deg i bedre humør, bedrer søvnen og gir mer energi. De fleste føler seg også generelt litt bedre etter en god treningsøkt. Enten du benytter et treningsstudio, naturen eller boligområdet; det viktigste er å komme deg ut (frisk luft hjelper óg!) og i gang. Skru på en musikk du liker og styr unna triste ballader. Fokuser på musikken som får deg glad, gir deg energi og ekstra krefter til en god økt!

❤️ Lag en god middag…

Mange unnlater å legge litt ekstra i middagen når det kun er en selv som skal spise det. Vi vil påstå at det å være alene ikke er god nok grunn til å ikke lage et ekstra godt måltid. Lag din favorittrett, ha noe godt å drikke i glasset og nyt. Eller kanskje du skal prøve en ny oppskrift? Bla i kokebøkene du har liggende eller bruk det stor nettet til å finne en oppskrift du ønsker prøve deg på. Lag gjerne en god dessert i tillegg!

Ha en god middag alene
Unn deg selv et deilig måltid, enten hjemme eller på restaurant.

❤️ … eller gå ut på middag

Treat yourself! Å gå ut og spise alene er sterkt undervurdert. Reserver et bord på en av dine favorittrestauranter eller prøv en du ikke har prøvd før. Pynt deg før du går ut og book rett og slett en date med deg selv. Ta gjerne med en bok eller annet lesestoff, eller benytt middagen til å virkelig være tilstedeværende i nuet, og nyte maten og stemningen i rommet.

❤️ Tilbring dagen med venner

Hvis du ikke ønsker tilbringe dagen alene, tilbring den med venner. Gå en tur, spis middag, spill et spill eller gjør noe annet hyggelig sammen. Nærhet og opplevd tilhørighet til de vi er glad i, gjør underverker på en dag man kanskje kjenner seg litt nedfor og alene. Bruk nettverket ditt!

❤️ Ha en kosekveld hjemme

Unn deg selv en skikkelig spa-dag hjemme, med fokus på velvære og avslapning. Ta en lang dusj, legg ansiktsmaske og kryp opp i sofaen under et teppe. Kjøp inn godteri i forkant og sett på en film eller se favorittserien på Netflix. Nyt ditt eget selskap og tiden du har med deg selv – det er tross alt den vi har mest av!

Amor ønsker deg en fin Valentinsdag, uansett hvordan du velger markere den!