Amor Fifty Shades Of Grey

Fifty Shades Of Grey

 • Fifty Shades – vibrerende penisring

  Berik opplevelser i samleie med ditt hemmelige våpen, en silkemyk silikonring som beriker samleiet med søte vibrasjoner. Nyt effekten av økt stimulering for både deg og din elsker, og en intensivert finale.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Justerbar penisring

  Få ut ditt ypperste potensial igjen og igjen med denne Slide-To-Fit justerbare penisringen. Denne penisringen er designet for å forbedre din ereksjon og optimalisere utholdenheten for lidenskapelige økter.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Mini G-punktsvibrator

  Rikelig glede i en liten pakke, er Insatiable Desire har en perfekt størrelse for G-punktstimulering. En slank vibrator med en oppadbuet spiss som kjærtegner G-punktet, er dens 10 vibrerende funksjoner garantert å tilfredsstille dine behov.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Klitorisvibrator

  Med en slank, elegant, reflekterende sølvfinish, tar vi sikte på å behage klitoris med en vibrator som forsterker egen glede og forbedrer forspill. Bruk den nette bulletvibratoren mellom deg og din kjæreste for å stimulere felles nytelse under elskov.

  Kjøp
 • Fifty Shades – BULLET vibrator

  Opplev utsøkt opphisselse med en slank og nett bulletvibrator med en kraftig en-hastighets stimulering.

  Kjøp
 • Fifty Shades – G-SPOT RABBIT vibrator

  The Greedy Jente oppladbar Rabbit vibrator kombinerer silkeaktig silikon med 36 mulige vibrasjonsmodus kombinasjoner for å levere utrolige orgasmer. USB oppladbar, vanntett og reise-vennlig med 2 kraftige motorer og 15 hastigheter og mønstre.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Darker oh my rabbit vibrator

  Med nøyaktig stimulering av klitoris med utsøkt innvendig intensitet, skaper Oh My Rabbit en spennende blandet følelse for trollbindende lykkerus. Dens utforming er formet for å gi den ypperste nytelsen på g-punktet.

  Kjøp
 • FIFTY SHADES OF GREY – DARKER DESIRE EXPLODES G-SPOT VIBRATOR

  Tease med en intens og intim opplevelse med Desire explodes g-spot vibrator og opplev gleden av total frigjøring. Formet for å stimulere følsomme indre områder, og eskalere til en glede som du fører deg gjennom de 12 hastighetene og 8 mønstrene.

  Kjøp
 • FIFTY SHADES OF GREY – DARKER DELICIOUS TINGLES KLITORISVIBRATOR

  Lokker med grenseløs lykke fra håndflaten med fantastisk en klitorisvibrator. Med en diskret størrelse og ergonomisk form sitter vibratoren godt i hånden med en avrundet spiss som strekker seg utover fingertuppene for knivskarp stimulering.

  Kjøp
 • Fifty Shades – MØRKERE begrenset samling håndleddsbe

  Etter utviklingen av Christian og Anas forhold, dykker Fifty shades of Grey-filmen dypere inn i verden av BDSM. For å gjenspeile dette, har en rekke limited edition bondageleker blitt utviklet i samarbeid med forfatteren E.L. James.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Glidemiddel. Et luksuriøst og herlig overbærende tillegg til intim lek, øker Silky Caress Glidemiddel opplevelsen og maksimerer glede med sin silkeaktig, fuktighetsgivende formel. 100ML

  Kjøp
 • Fifty Shades – Vannbasert glidemiddel 100ML

  Klar for noe vannbasert glidemiddel gir holdbare hålke og fuktighetsgivende egenskaper for økt intim lek og stimulering. Det perfekte soveromtilbehøret, bruke rikelig til deg selv, din partner og leker for ekstra glatt fornøyelse.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Pleasure gel for her

  Høyne din glede med å bli levende, en intim opphisselse gel fra Femti Shades of Grey Official Sensual Care Collection. Opplev forbedret orgasmer og stimulering som hver prikke, berøring og vibrasjon skjerpes.

  Kjøp
 • Fifty Shades – SEX TOY CLEANER

  Formulert for å holde alle dine sexleketøy i tipp-topp stand, bruke den til å rense leker før og etter bruk for fullstendig ro i sinnet.

  Kjøp
 • Fifty Shades – After spanking cream

  Kremen beroliger og fukter huden, og dufter luksuriøst av sandeltre, bergamott og musk, Christians signaturduft. Smør rikelig av kremen etter spankingen og nyt kremens beroligende, mykende egenskaper. Fri for glyserin og parabener.

  Kjøp
 • Fifty shades of grey Fifty Days of Play kr 199,00

  Fifty Days of Play har 50 forslag til spennende, nytelsesfulle opplevelser for par som ønsker å leke og nyte hverandre.

  Fifthy Days of Play har fem intensitetsnivåer av sexy leker med ti hemmelige konvolutter for hvert nivå, pakket med intime og romantiske aktiviteter, stimulerende scenarioer, frekke forslag og erotiske overraskelser.

  Kjøp
 • Fifty Nights of Naughtiness

  Få 50 pirrende og tennende forslag som spriter om forholdet til deg og din partner!

  Med ti hemmelige konvolutter på fem forskjellige intensitetsnivåer er Fifty Nights of Naughtiness fylt med sensuelle ideer, skitne eventyr og erotiske overraskelser. Introduser spenning og ideer til ditt forhold samtidig som dere nyter den kjærlige intimitet som du og partneren din allerede deler.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Remote control egg

  Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kjærlighetsegget et allsidig leketøy som er ideel for å oppnå orgasme både til onani og parlek. Nyt det i sengen eller bruk egget under skjørtet når du er på butikken, eller tar kollektivt for en ekstra pirrende følelse. Det oppladbare kjærlighetsegget styres med en fjernkontroll, enten av deg selv, eller gi partneren din kontrollen, og utforsk de 3 hastighetene og 4 forskjellige mønstrene av vibrasjon.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Kegel kuler

  Stram opp bekkenbunns- og skjedemusklaturen, og nyt deilig stimulering innenfra med Fifthy Shades of Grey Beyond Aroused Kegel Ball-settet. De 6 ulike vektkombinasjonene med kulevekter på 15g, 25g, 35g og 55g gjør at kulene passer godt for både nybegynnere og mer erfarne brukere.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Metall håndjern

  Disse skinnende håndjernene gir et fast grep om håndleddene i det du underkaster deg partneren din, og holder deg bundet under leken. Nyt den fulle Fifty Shades of Grey-effekten når du overgir all kontroll til partneren din.

  Kjøp
 • Fifty Shades – SOFT Blindfold TWIN PACK

  Opplev følelsen av å være helt borte i sensasjon med dette paret av satengbind for øynene. Med en for deg, og en for partneren din, kan dere dele sanseopplevelsen, eller bytte på å ha de på, mens dere teaser og nyter hverandre med leker og berøring.

  Kjøp
 • Fifty Shades – SATIN SPANKING padle

  Myk polstret sateng og fast faux lær tilbyr dobbel følelse når du bruker denne elegante paddlen. Begynn forsiktig med den silkeaktige satengen for å vekke lysten. Snu deretter paddlen, og bruk siden med faux lær for hardere og mer bestemt spanking.

  Kjøp
 • Fifty Shades – SATIN Pisk

  Denne pisken av faux lær skiller seg ut fra de tradisjonelle bondagepiskene, men er utsøkt verktøy for sadisme, særlig hvis man ikke ønsker smerten som en ridepisk gir. Levere pirrende slag, og forsterk lidenskap ytterligere med underdanige fantasier og rollespill.

  Kjøp
 • Ridepisk for å krydre leken på soverommet med sensuelle slag eller straffepisking. Nyt å være i kontroll, eller bli tatt kontroll over med slagene fra denne pisken, som vil gi deg rykninger og en søt smerte som etterlater både deg og din partner ekstra opphisset.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Kilefjær

  La din opphisselse bygge seg sakte opp ved berøring av denne myke fjæren. Fjæren etterlater gåsehud og en pirrende følelse som øker sensitiveten og spenningen til videre lek.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Bed restaints kit

  Transformer soverommet ditt til en bondagelekeplass med disse lenkene i myk sateng. Settet er ideelt for nybegynnere, og kan brukes til å binde fast hele kroppen, slik at du kan leke med og tease din partner.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Red Room COLL. Blindfold

  The Red Room Collection av Femti Shades of Grey: skreddersydd luksus bondage samling, utformet med E L James og strengt begrenset. Håndlaget skinn blindfold med spenne festing

  Kjøp
 • Fifty Shades – Fingervibrator

  Øk din kjennskap til din elskers kropp med de gripende opplevelser en vibrator gir. Med bare et par strøk med denne vibratoren vil du vekke en lidenskapelig opphisselse hos din partner. En slank fingervibrator designet for kvikk stimulering under leken.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Nipple Suckers

  Øk opphisselsen med litt suging på niplene med dette settet med 2 nippelteasere. Klem-og-slipp mekanismen skaper et mildt vakum som fører til økt størrelse og følsomhet i niplene.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Vibrerende brystvorte klemmer

  Pirr deg selv med søt tortur med dette settet av bullet-drevne vibrerende brystvorteteasere. Den velvet-myke silikonen har en slide-to-fit tilpasning som holder nippelen uten å klype, slik at du ikke føler noe annet enn fantastisk stimulering.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Silicone Jiggle Balls

  Tease og ert deg selv mens du strammer opp bekkenmusklaturen med disse jiggle ballene. Etter jevn bruk vil du merke at du har blitt sterkere i underlivet, noe vil forbedre opplevelsen for både deg selv og din partner. Sett inn silikonballene og klem musklene rundt dem, slik at du føler en søt og pirrende følelse mens ballene ruller og spretter.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Silikon analkuler

  Opplev en ny verden av seksuell tilfredsstillelse. Et sett med silikonbaserte analkuler i stigende størrelse, og med en handy ring på enden. Nyt kulene analt under sex, og dra de ut når du når klimaks for en tilfredsstillelse du sent vil glemme.

  Kjøp
 • Fifty Shades – SILIKON BUTT PLUG

  Bring fram en intens opphisselse med denne Driven by Desire-buttplugen. En butt plug opprettet for å bringe nye opplevelser inn på soverommet. Størrelsesmessig passer denne best for nybegynnere, og pluggen er formet for maksimal effekt, med en buet spiss for optimal teasing av dette følsomme området.

  Les mer
 • Fifty Shades – Darker Release Together Penisring

  Oppnå ekstra glede for både deg selv og din partner med denne Release together-penisringen. En elegant og sofistikert silikonring med en følelse av fløyel, som kan hjelpe elskere å nyte langvarige og mer intensiverte økter sammen.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Vibrerende analkuler

  Ta et dypere dykk inn i den sensuelle verden med Carnal Promise analkuler. 4 myke silikonperler tilbyr utsøkt analstimulering, og den gradvis stigende størrelsen på disse gjenspeiler intensiteten. Nyt opplevelsen med de 3 vibrasjonshastigheter og 7 mønstre.

  Kjøp
 • Fifty Shades – MØRKERE ANASTASIA Masquerade MASK

  Lev ut fantasien og lag ditt helt egen Fifty Shades Darker-maskeradeball med den offisielle Anastasia Masquerade Mask. Utsmykket med blonder og pyntet med lysreflekterende steiner og sølvbånd, alt du mangler nå er sølvkjolen.

  Les mer
 • Fifty Shades – Darker herre maske

  Bli den hemmelige prinsen med den offisielle Fifthy Shades Darker-maskerademasken. Masken har maskulin detaljering, og det oser Christian Grey av lærmasken, som er et must for et autentisk Fifthy Shades Darker-rollespill.

  Kjøp
 • Fifty Shades of Grey – Darker Dark Desire Advanced Couples Kit

  Ta bondageeventyret til et nytt nivå med «the Dark Desire»-kittet for litt mer erfarne og nysgjerrige par. Bind din partner i alle posisjoner med bondagetauet av silke, og benytt resten av de pirrende lekene til å vise hvem som har kontrollen.

  Kjøp
 • Fifty Shades of Grey – Darker Kinky Fuckery Kinky Couples Kit

  Ta det til neste nivå med din partner ved å legge ut på et kinky eventyr med dette Kinky Fuckery-kittet. Bind hendene med de sterke, justerbare håndleddsreimene, og nyt den spennende blandingen av leker og BDSM-tilbehør.

  «Do you want to play a game?» – Christian Grey

  Kjøp
 • Fifty Shades of Grey – Darker Principles of Lust Romance Couples Kit

  Legg ut på en reise inn i den spennende verden av bondagelek og vekk alle kroppens sanser med dette Principle of Lust-kittet for par. Bind din elsker med fast med silkereimene, og ta resten av de pirrende lekene i bruk, slik at moroa for alvor kan begynne.

  Kjøp
 • Fifty Shades – Darker Sløyfe

  Silkesløyfe som er uimotståelig å ikke ta på. Denne sløyfen ser like behagelig ut på Christians hals som den fungerer til å binde håndledd og ankler. Laget av ekte sløyfeskreddere for en autentisk følelse.

  Kjøp
 • Fifty Shades of Grey – Darker Metal Pinwheel

  En av de få sensitivetsleker du kan bruke hvor som helst på kroppen. Inkluder dette leketøyet under vorspielet og pirr og teas hver og en av din elskers nerver. Resultatet? Et supersensitivt leketøy som vil få din elsker til å trygle etter mer.

  Kjøp
 • Fifty Shades of Grey – Darker Clitoral Clamp

  Klitoris består av mer enn 8000 nerver, men visste du at de fleste av dem er plassert på sidene? En klitorisklemme fokuserer oppmerksomheten akkurat der du trenger det, og fører til økt følsomhet og bedre orgasmer. Så, hva venter du på?

  Les mer
 • Fifty Shades of Grey – Darker Nipple Clamps chain

  Enten du er en av de heldige som kan komme fra nippelstimulering alene, eller har du enda ikke opplevd det fulle potensialet til nippellek er denne leken som skapt for deg.

  Kjøp
 • Fifty Shades of Grey – Steel Butt Plug

  Denne metalliske Beyond Erotic-pluggen øker spenningen og tilfredstillingen. Buttpluggen er laget for en enkel innføring, med en spisset ende, og en bred del som fyller og tilfredsstiller.

  Kjøp
 • Fifty Shades of Grey – Jiggle Butt Plug

  Oppnå nytelse innenfra ved hver minste bevegelse med jiggle-buttplugen. Den interne stålballen følger hver minste bevegelse og støt for en altoppslukende stimulering. Slank og spisset design for en smooth innsetting.

  Kjøp
 • Fifty Shades – SOFT Blindfold TWIN PACK

  Opplev følelsen av å være helt borte i sensasjon med dette paret av satengbind for øynene. Med en for deg, og en for partneren din, kan dere dele sanseopplevelsen, eller bytte på å ha de på, mens dere teaser og nyter hverandre med leker og berøring.

  Kjøp

Amor.no

Raskt voksende og det skyldes ikke bare kvaliteten, men også den nøye utvalgte samling av sexleketøy og erotiske produkter som oppfyller alle krav.

Følg oss på facebook

Top