KJØPS- OG LEVERINGSBETINGELSER

DET ER TRYGT Å HANDLE HOS AMOR, VI LAGRER IKKE DIN BETALINGSINFO, MEN BRUKER LEDENDE FIRMAER TIL Å STÅ FOR BETALINGSTRANSAKSJONENE.

VI SENDER BESTILLINGER HELT FREM TIL KL.16. NORMALT ER VARENE FREMME I LØPET AV 1 TIL 4 ARBEIDSDAGER, AVHENGIG AV HVOR I LANDET DU BOR.

betingelser

Betingelser for Betaling
Det er trygt handle hos Amor. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker ledende firmaer til å stå for betalingstransaksjonene. Amor.no er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet. Vi har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger.

Kortbetaling
Kjøpesummen trekkes fra kortet samme dag som bestillingen blir gjort. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen blir kjøpt i nettbutikken eller samme dag som varen sendes.

PayPal
Du kan betale via din PayPal-konto eller betale med kort via PayPal dersom du ikke har konto. PayPal er en av verdens ledende aktører innen betaling på nett.

Klarnas betalingsmetoder
I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder. Betalingen går alltid direkte til Klarna.

  • Faktura: Forfallsdato er 14 dager fra tidspunktet varene er sendt ut. Faktura vilkårene finner du på Klarnas nettsider her.
  • Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Vipps
Enklere blir det ikke! Bruk mobilen og betal via appen Vipps. Legg inn telefonnummeret ditt etter du har valgt betalingsmetoden. Du vil så motta et betalingsvarsel på telefonen som må godkjennes. Og vipps! Så har du betalt.

Rabattkoder
Felt for rabattkode vises alltid ved bestilling. Rabattkoder må innløses før bestillingen er foretatt. Vi kan dessverre ikke legge til rabatt etter at betalingen er fullført. Rabattkoder kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter, Womanizer eller sexdukker.

Forbehold
Selger tar forbehold mot prisendringer, skrivefeil, teknisk feil og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan uten forvarsel endres av selger. Ved mistanke om videresalg forbeholder selger seg retten til å kansellere ordre. Mistanke kan oppstå ved bestillinger av store kvantum eller flere ordre av samme produkt. Urettmessig videresalg av varer levert av selger utgjør en krenkelse av produsentens immaterielle rettigheter.

Betingelser for Levering

Alle bestillinger sendes samme dag, såfremt det er mulig – normalt vil varene være fremme i løpet av 1-4 arbeidsdager.

Amor.no har forsendelser til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Levering skjer enten til hjemmet eller et utleveringssted hvis du har valgt dette, eller transportør ikke lykkes med å levere hjem på din adresse. Du vil få beskjed elektronisk når pakken er levert.

Som kunde plikter du å følge med på status på din forsendelse. Amor.no er ikke ansvarlig for utlevering av melding om ankommet pakke. Uavhentede pakker returneres etter 14 dager.

Dersom du ikke henter varene, nekter å motta dem, eller at pakken ikke kan leveres på grunn av feil/manglende merking av pakke eller postkasse, vil varene bli returnert til oss for din regning. Et gebyr på kr 150 blir trukket fra det innbetalte beløp. Eventuelt restbeløp blir kreditert til deg.

Om din pakke ikke leveres innen avtalt tid kan du som kunde fastsette en rimelig tilleggsfrist. Skulle denne fristen oversittes kan du heve kjøpet og få pengene tilbake innen 14 dager.

For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av bud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at dør/postkasse er merket med samme navn som i bestillingen.