Realistiske sexdukker

Få en realistisk opplevelse med sexdukke av høy kvalitet

Amor tilbyr et bredt utvalg naturtro sexdukker som gir deg en så realistisk opplevelse som mulig.

Realistiske sexdukker laget av silikon og TPE, som både ser- og kjennes ut som ekte vare. 

Vi har ekstra gode rutiner for å sikre deg som kunde 100% anonym levering. 

Hos oss får du

Gratis stående føtter* 

Gjør det mulig å stå

Gratis lydsystem* 

Ekstra realistisk opplevelse

Gratis oppvarming*

Effektiv og skånsom oppvarming

Gratis levering

Gratis og anonym hjemlevering

Kampanjen varer til 31/3.

Stort utvalg sexdukker av høy kvalitet!

Amor fører kun sexdukker av høy kvalitet, vi har realistiske sexdukker av både TPE og silikon fra verdensledende produsenter. 

Sexdukker har eksistert på det norske markedet i mange år, forskjellen er at i dag finnes det meget avanserte sexdukker med et mer realistisk utseende.

Er sexdukker lovlig? Ja, men sexdukker med et barnlig utseende er ikke lovlig. Vi tar sterk avstand fra slike dukker og vi vil aldri tilby eller skaffe slikt.

Vi anbefaler at du kjøper sexdukke fra en norsk aktør som selger ekte sexdukker. En sexdukke av høy kvalitet kan du ha i mange år, men kjøp av falsk sexdukke kan fort bli dyrt.

Det er dessverre aktører i både Norge og utlandet som selger falske dukker. Når du skal bruke mye penger på et produkt, pass på at du får en ekte vare. Amor er en sertifisert forhandler og leverer sertifikat til alle sexdukker. Vi garanterer også for en trygg og anonym levering. 

Hvis du kjøper varer utenfra Europa blir du også regnet som importør, og er selv ansvarlig for at produktet er i samsvar med europeiske regler. Du er også prisgitt selgerlandets regler hvis det oppstår problemer. Ved kjøp fra utenlandsk butikk vil pakken leveres med informasjon som kan avsløre hva pakken inneholder.

Når du handler sexdukke hos oss slipper du ekstra utgifter som toll og moms som du ofte må betale når du handler fra utlandet. Du kan også velge anonym betaling med kort, eller få først og betale senere.

Velkommen til oss for en trygg og god handel av de mest moderne sexdukkene på markedet! 

NYHETERSE ALLE

Anonymt, trygt og fleksibelt

100% Anonymt

Alle dukker kontrolleres på vårt lager i Oslo. Pakken kontrolleres for skader og spor fra produsent fjernes. Pakken blir sendt til deg i nøytral og diskret emballasje uten Amors navn eller logo og transportør vet ikke hva pakken inneholder. 

Trygt

Før din bestilling sendes fra fabrikk får du tilsendt bilder. Vi tar ansvar hvis pakken blir skadet under transport eller kommer frem med feil eller mangler. 

Fleksibelt

Anynom betaling med kort.
Eller få først og betal senere.

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål

Det kan dukke opp mange spørsmål før kjøp av sexdukke. Hvordan vedlikeholde en sexdukke? Er dukken vanntett? Vi har har samlet informasjon om kvalitet, bestilling og vedlikehold. For mer informasjon klikk her for å se vår FAQ.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt! 
Vår norsktalende kundeservice står klar til å hjelpe deg. Henvendelser behandles 100% konfidensielt.