Sexdukker

Susanne. Realistisk naturtro sexdukke. 166 høy. 36 kg. Lys, solbrun hud. Langt blondt hår. Oral, vaginal og anal åpning.Individuelle tilpasninger er mulig.

Realistiske sexdukker for menn og kvinner av høy kvalitet fra verdensledende produsenter

Amor er en ledende norskeid aktør for realistiske sexdukker i Norge til menn og kvinner. Vi fører kun sexdukker av høyeste kvalitet. Vi tilbyr et stort utvalg realistiske sexdukker av både TPE- og silikon som både ser og føles ekte ut, fra verdensledende produsenter. Vi har lang erfaring med salg av sexdukker, og vi har ekstra gode rutiner for å sikre deg som kunde 100% anonym levering av sexdukke og alt nødvendig tilbehør. 

Sexdukker for alle

En sexdukke fra Amor, skal ikke bare være en sexdukke, men verdi for pengene, en realistisk sexdukke som virkelig oppfyller fantasier og som varer med tilfredsstillende resultater for alle våre kunde. Hos oss kan du tilpasse dukken akkurat slik du ønsker, slik at alle fantasier virkelig går i oppfyllelse. En sexdukke er ikke lenger den typiske barbara-dukken, vi tilbyr premium-dukker som tar opplevelsene til et helt nytt nivå, og vi benytter kun anerkjente og verdensledende leverandører. Vi setter kvalitet foran kvantitet!

Populære tilvalg gratis hos Amor

Hos oss får du gratis; stående føtter, lyd og oppvarming til de aller fleste dukker. Eksklusivt hos Amor.  

Trygt kjøp

Vi er opptatt av trygghet, diskresjon og enkelhet for alle våre kunder, og vi skal ikke bare oppfylle forventninger, vi skal også ivareta alle våre kunders personvern og levere en bekymringsfri opplevelse fra start til slutt.

Vi er en ledende norskeid nettbutikk som var tidlig på markedet med sexdukker i Norge. Resultatet er mange fornøyde kunder rundt om i Norge. Vi har lang erfaring og vi er kjent for å levere kvalitet. Kjøp av sexdukke kan være dyrt, men det skal ikke bare være en stor investering – det skal være en investering i glede, så velg butikk med omhu!

Anonym levering og betaling med kort 

Kjøper du dukke fra en utenlandsk butikk, kan pakken leveres med informasjon som kan avsløre innholdet. Alle realistiske dukker i vårt premium-segment, leveres i helt anonyme pakker med anonym avsender – ikke en gang sjåføren vet hva pakken inneholder, eller du kan velge henting hos oss i Oslo, Sannergata 38A sentralt på Grünerløkka. Vi tilbyr også anonym betaling med kort. Du kan også velge kjøp nå og betal senere. 

Enkel og unik returordning 

Trygg retur – som kunde hos Amor kan du returnere din gamle sexdukke, så kaster vi den for deg. Bra for deg og bra for miljøet.

Dialogfri handel

Ønsker du fullstendig privatliv gjennom hele handelen? Vi tilbyr muligheten for en dialogfri handel. Velg å være helt i fred gjennom hele kjøpsprosessen, eller ha dialog med oss underveis. Vi skal respektere våre kunders privatliv. 

Garantert ekte dukker

Uekte dukker er dessverre et stort problem blant mange sexdukke-butikker, selv butikker som kaller seg verifisert. Som norsk butikk følger vi ikke bare norske lover og regler, vi dokumenterer også dukkens ekthet via verifisering mellom deg som kunde og produsenten, hvis du ønsker det.

Susanne. Realistisk naturtro sexdukke. 166 høy. 36 kg. Lys, solbrun hud. Langt blondt hår. Oral, vaginal og anal åpning.Individuelle tilpasninger er mulig.
Emil. Realistisk mannlig sexdukke i silikon. 162 cm høy og veier 38 kg.

Sexdukke raskt levert

Få spesialtilpasset dukke raskt levert. Over 99% av våre kunder ønsker en spesialtilpasset dukke. Vi fokuserer ikke på billige standardiserte dukker «levert på 2 dager», vi fokuserer på høy kvalitet, fleksibilitet og lave priser. Design din egen dukke og få den raskt levert. 

Skreddersydd sexdukke raskt og anonymt fra fabrikk

Sexdukke raskt levert med flytransport. Vi leverer skreddersydde dukker så fort som mulig fra fabrikk. Fraktkostnaden er gratis for deg som kunde og våre norske ansatte sørger for anonym og problemfri levering. 

Sexdukker er lovlig

Ja, sexdukke er lovlig i Norge, men sexdukker med et barnlig utseende er ikke lovlig i Norge. Vi tar sterk avstand fra dukker med et barnlig utseende, og vil aldri tilby eller skaffe det. Sexdukker har eksistert på det norske markedet i mange år, forskjellen er at i dag finnes det meget avanserte dukker med et mer realistisk utseende.

Kvalitet og kompetanse

Vi har både norsk og engelks kundeservice, og vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe våre kunder både før og etter en handel. Vi skal ikke bare tilby en enkel handel, men også et trygt og godt kjøp. Vi tar kvalitet på alvor og våre kunder skal kunne stole på at en investering i sexdukker fra Amor, blir en positiv opplevelse.

Vi tar ansvar hvis noe går galt

Vi anbefaler at du kjøper sexdukke fra en norsk butikk som selger ekte dukker. En sexdukke av høy kvalitet kan du ha i mange år, men kjøper du en falsk sexdukke, kan det fort bli dyrt. Det er mye risiko involvert ved kjøp av sexdukke, både for deg som forbruker og oss som forhandler. Vi bærer det økonomiske ansvaret hvis noe skulle gå galt underveis. Amor tar ansvar for en pålitelig levering. 

Vi er bevisste på utfordringer i markedet med uekte dukker, og med pålitelige kilder kan vi bekrefte at det dessverre eksisterer aktører, både nasjonalt og internasjonalt, som har solgt uekte sexdukker. Amor er en pålitelig aktør, og vi skal alltid kunne dokumentere dukkens ekthet. 

Amor er sertifisert forhandler

Vi er sertifisert forhandler for ledende merker. Vær obs på butikker som skriver at de er verifisert forhandler, men som ikke er det. Vi kan dokumentere at alle vårer er ekte. 

SOMMERSALG

Spar 2000,- på en av våre ultrarealistiske dukker i dag

POPULÆRE SEXDUKKERSE ALLE

kr 29,995.00
kr 31,499.00
kr 36,995.00
kr 25,995.00
kr 25,995.00
kr 28,995.00
kr 25,995.00
kr 24,995.00

NYE SEXDUKKERSE ALLE

kr 31,995.00
kr 31,995.00
kr 31,995.00
kr 31,995.00
kr 36,995.00
kr 36,995.00
kr 36,995.00
kr 36,995.00

Ledende norskeid tilbyder av sexdukker 

Kjøp sexdukke trygt fra vår butikk, Vi er en ledende norskeid leverandør av realistiske sexdukker kombinert med et hav av tilpasningsmuligheter. Vi har lenge satset på realistiske sexdukker og vi har løst mange ønsker og fantasier til fornøyde kunder over hele landet. Les gjerne kundeomtaler på produktsidene. Vår tilnærming handler om å sette kundens behov og trygghet først. Vi har meget gode rutiner for en trygg og problemfri handel. Kjøp sexdukke trygt hos en ledende norsk aktør med lang erfaring. 

Kundeanmeldelser

Les gjerne våre ekte kundeanmeldelser som er verifisert av tredjepartsleverandøren Lipscore.  Pass på utenlandske nettbutikker som hevder levering til tusenvis av nordmenn i året uten en eneste kundeanmeldelse.

Sexdukke FAQ

Hvordan ta vare på sexdukke? Hvor kan jeg kaste sexdukke? Er dukken vanntett? Er sexdukke lovlig? Det kan dukke opp mange spørsmål rundt kjøp av sexdukke.

Klikk her for å lese ofte stilte spørsmål (FAQ)

Kundeanmeldelser

Vi har mange fornøyde kunder. Les gjerne produktomtaler på flere av våre dukker. 

Klikk her for å se alle sexdukker!

Den ultimate guiden om sexdukke

Guide: realistiske sexdukker

Hva tenker du når du hører ordet sexdukke? Mange tenker [...]

Les guiden her!

Vil du ha hjelp til å lykkes med kjøp av sexdukke?

Vi tar gjerne en prat med deg om dukker, logistikken eller spørsmål. Kontakt oss her. Alle henvendelser til Amor behandles helt konfidensielt.

Anonymt

Alle våre ansatte har taushetsplikt nedfelt i sine arbeidsavtaler.

Vi lagrer ikke alle dine kortopplysninger, men bruker ledende firmaer til å stå for betalingstransaksjonene. 

Vi tilbyr anynom betaling med kort. Eller få først og betal senere.

Pakken blir sendt til deg i nøytral og diskret emballasje uten Amors navn eller logo og transportør av dukker vet ikke hva pakken inneholder. 

Vi tilbyr henting på vårt lager i Oslo. Vi kan også tilby anonym henting på forespørsel. Ved anonym henting vil du ikke møte noen av våre ansatte. 

Konfidensialitet og diskresjon står sentralt i alt vi gjør med tusenvis av pakker i året.

Trygt

Før din bestilling sendes fra fabrikk får du tilsendt bilder.

Vi tar ansvar hvis pakken blir skadet under transport eller kommer frem med feil eller mangler. 

Hvis du kjøper varer utenfra Europa blir du regnet som importør, og er selv ansvarlig for at produktet er i samsvar med europeiske regler. Du er også prisgitt selgerlandets regler, hvis det oppstår problemer.

Som kunde hos Amor er du sikret visse rettigheter i den norske lovgivningen. Amor følger retningslinjer gitt av norsk lov.

Hos Lovdata og Forbrukerrådet kan du lese mer om forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven eller angrerettloven.

KLIKK HER FOR Å TILPASSE SEXDUKKE!

Enkelt 

Kjøp av sexdukke kan være dyrt og det kan oppstå mange spørsmål både før og etter en handel. 

Vi har tilrettelagt for at du enkelt kan tilpasse og bestille en sexdukke av høy kvalitet, med populære tilvalg gratis inkludert på de fleste dukkene. 

Vi er tilgjengelig for deg underveis i prosessen og ved avvik på leveringen, vil vår norske kundeservice hjelpe deg raskt og effektivt. 

Merk at angreretten ikke gjelder for sexdukker. Sexdukker blir produsert etter våre kunders ønsker og spesifikasjoner (spesialbestilling) og angreretten bortfaller. (angrerettloven, paragraf 22, del E.).

Kjøp sexdukke trygt og enkelt av en ledende norsk aktør.