Realistiske sexdukker

 

 

Få en realistisk opplevelse med en av våre sexdukker av høy kvalitet!

Amor tilbyr et bredt utvalg naturtro sexdukker som gir deg en så realistisk opplevelse som mulig.

Realistiske sexdukker laget av silikon og TPE, som både ser- og kjennes ut som ekte vare. 

Vi har ekstra gode rutiner for å sikre deg som kunde 100% anonym levering. 

Hos Amor får du

Sexdukker for kvinner

Sexdukker for kvinner

Ukens dukke

Stort utvalg sexdukker av høy kvalitet!

Amor fører kun sexdukker av høy kvalitet, vi har realistsike sexdukker av både TPE og silikon fra verdensledende produsenter. 

Sexdukker har eksistert på det norske markedet i mange år, forskjellen er at i dag finnes det meget avanserte sexdukker med et mer realistisk utseende.

Er sexdukker lovlig? Ja, men sexdukker med et barnlig utseende er ikke lovlig. Vi tar sterk avstand fra slike dukker og vi vil aldri tilby eller skaffe slike dukker.

Vi anbefaler at du kjøper sexdukke fra en norsk aktør som selger ekte dukker. En sexdukke av høy kvalitet kan du ha i mange år, men kjøp av falsk dukke kan bli dyrt, det kan også bli dyrt ved feil eller mangler. Amor leverer sertifikat til alle sexdukker og garanterer for en trygg og anonym levering.

Hvis du kjøper varer utenfra Europa blir du regnet som importør, og er selv ansvarlig for at produktet er i samsvar med europeiske regler. Du er også prisgitt selgerlandets regler hvis det oppstår problemer. Hos Amor kan du være sikker på at du gjør et trygt og godt kjøp!

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål

Det kan dukke opp mange spørsmål før kjøp av sexdukke. Hvordan vedlikeholde en sexdukke? Er dukken vanntett? Vi har har samlet informasjon om kvalitet, bestilling og vedlikehold. For mer informasjon se under vår FAQ. 

FAQ

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. Alle henvendelser behandles 100% konfidensielt.  

Alle sexdukker