Realistiske sexdukker

Vi tilbyr sexdukker av høy kvalitet fra verdensledende produsenter

Amor er en ledende aktør for sexdukker i Norge. Vi fører kun sexdukker av høy kvalitet. Vi tilbyr realistiske sexdukker av både TPE- og silikon som både ser og føles ekte ut, fra verdensledende produsenter. Vi har lang erfaring med salg av sexdukker, og vi har ekstra gode rutiner for å sikre deg som kunde 100% anonym levering.

Sexdukker som oppfyller fantasier

En sexdukke kan oppfylle dine fantasier, og vi har utvalget til å gjøre det mulig. Hos oss får du mange tilpasningsmuligheter, så sjansen er stor for at dine fantasier kan gå i oppfyllelse. 

Populære tilvalg helt gratis – kun hos Amor

Hos oss får du gratis; stående føtter, lyd og oppvarming til de fleste dukker. 

Ledende 100% norskeid butikk

Du kan stole på at Amor gjør handelen trygg, diskre og enkel. For oss er det viktig at våre kunder blir fornøyd fra A til Å. Kjøp av sexdukke kan være dyrt, men det skal ikke bare være en stor investering – det skal være en investering i glede! 

Er sexdukker lovlig i Norge?

Ja, sexdukker er lovlig i Norge, men sexdukker med et barnlig utseende er ikke lovlig i Norge. Vi tar sterk avstand fra dukker med et barnlig utseende, og vil aldri tilby eller skaffe det. Sexdukker har eksistert på det norske markedet i mange år, forskjellen er at i dag finnes det meget avanserte dukker med et mer realistisk utseende.

Trygt kjøp av sexdukke 

Vi anbefaler at du kjøper sexdukke fra en norsk butikk som selger ekte dukker. En sexdukke av høy kvalitet kan du ha i mange år, men kjøper du en falsk sexdukke, kan det fort bli dyrt. Det er mye risiko involvert ved kjøp av  sexdukke, både for deg som forbruker og oss som forhandler. Amor tar ansvar for en pålitelig levering. 

Vi kjenner til aktører i både Norge og utlandet som selger falske sexdukker. Du skulle kanskje ikke tro det, men det er dessverre sant. Ved forespørsel, skal vi alltid kunne bevise dukkens ekthet 

Amor er sertifisert forhandler

Vi er sertifisert forhandler for kjente merker. Hos oss er vi ikke opptatt av å selge mest mulig, men å levere best mulig. Vi har nøye utvalgte produkter og tett samarbeid med våre leverandører. 

Anonym levering og betaling med kort 

Kjøper du dukke fra en utenlandsk butikk, kan pakken leveres med informasjon som kan avsløre innholdet. Alle realistiske dukker i vårt premium-segment, leveres i helt anonyme pakker med anonym avsender – ikke en gang sjåføren vet hva pakken inneholder, eller du kan velge henting hos oss i Oslo, Sannergata 38A sentralt på Grünerløkka. Vi tilbyr også anonym betaling med kort. 

Dialogfri handel

Ønsker du fullstendig privatliv gjennom hele handelen? Vi tilbyr muligheten for en dialogfri handel. Velg å være helt i fred gjennom hele kjøpsprosessen, eller ha dialog med oss underveis. 

Kvalitet og kompetanse

Vi har ansatte med spesialkompetanse på salg av sexdukker. Vi snakker både norsk og engelsk, og vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe våre kunder både før og etter en handel. I Amor skal vi ikke bare tilby en enkel handel, men også et trygt og godt kjøp. Vi tar kvalitet på alvor og våre kunder skal kunne stole på at en investering i sexdukker fra Amor, blir en positiv opplevelse.

Nye SexdukkerSE ALLE

kr 30,999.00
kr 30,999.00
kr 30,999.00
kr 30,999.00
kr 30,999.00
kr 34,999.00
kr 34,999.00
kr 28,995.00

Spørsmål om sexdukker?

Hvordan ta vare på en sexdukke? Er dukken vanntett? Det kan dukke opp mange spørsmål rundt kjøp av sexdukke, se gjerne vår samleside for ofte stilte spørsmål (FAQ).

Har du andre spørsmål?

Kontakt oss gjerne for hjelp av en kundeservicemedarbeider. Alle henvendelser til Amor behandles helt konfidensielt.

BestselgereSE ALLE

kr 23,899.00
kr 25,595.00
kr 25,399.00
kr 21,990.00
kr 27,995.00
kr 23,900.00
kr 25,599.00
kr 24,995.00
Klikk her for å se alle sexdukker!
Guide: realistiske sexdukker

Hva tenker du når du hører ordet sexdukke? Mange tenker kanskje umiddelbart på de oppblåsbare [...]

Les guiden her!

Anonymt

Alle våre ansatte har taushetsplikt nedfelt i sine arbeidsavtaler.

Vi lagrer ikke din betalingsinformasjon, men bruker ledende firmaer til å stå for betalingstransaksjonene. 

Vi tilbyr anynom betaling med kort. Eller få først og betal senere.

Pakken blir sendt til deg i nøytral og diskret emballasje uten Amors navn eller logo og transportør vet ikke hva pakken inneholder. 

Vi tilbyr henting på vårt lager i Oslo. Vi kan også tilby anonym henting på forespørsel. Ved anonym henting vil du ikke møte noen av våre ansatte. 

Konfidensialitet og diskresjon står sentralt i alt vi gjør med tusenvis av pakker i året.

Trygt

Før din bestilling sendes fra fabrikk får du tilsendt bilder.

Vi tar ansvar hvis pakken blir skadet under transport eller kommer frem med feil eller mangler. 

Hvis du kjøper varer utenfra Europa blir du regnet som importør, og er selv ansvarlig for at produktet er i samsvar med europeiske regler. Du er også prisgitt selgerlandets regler, hvis det oppstår problemer.

Som kunde hos Amor er du sikret visse rettigheter i den norske lovgivningen. Amor følger retningslinjer gitt av norsk lov.

Hos Lovdata og Forbrukerrådet kan du lese mer om forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven eller angrerettloven.

Enkelt 

Kjøp av sexdukke kan være dyrt og det kan oppstå mange spørsmål både før og etter en handel. 

Vi har tilrettelagt for at du enkelt kan tilpasse og bestille en sexdukke av høy kvalitet, med populære tilvalg gratis inkludert på de fleste dukkene. 

Vi er tilgjengelig for deg underveis i prosessen og ved avvik på leveringen, vil vår norske kundeservice hjelpe deg raskt og effektivt. 

Merk at angreretten ikke gjelder for sexdukker. Sexdukker blir produsert etter våre kunders ønsker og spesifikasjoner (spesialbestilling) og angreretten bortfaller. (angrerettloven, paragraf 22, del E.).

OBS: Ikke bli forledet

Når noe virker for godt til å være sant, så er det ofte det; «sexdukke levert på 2 dager», «Norges største», «tusenvis av norske fornøyde kunder», «gratis frakt» etc. 

Fakta om kjøp av dukke hos Amor:

Gratis frakt: Alle fraktkostnader er gratis, inkludert flytransport. Tilpasninger og leveringstid: Over 99% av våre kunder ønsker en tilpasset dukke. Det er umulig å levere en spesialtilpasset dukke fra Kina til Norge på 2 dager. 

Leveringstid: Vi selger ikke «billige» standard-dukker, men vi forstår viktigheten av rask leveringstid og derfor inkluderer vi gratis flyfrakt og vi bestiller som regel dukken samme dag.  

Ekte kundeomtaler: Vi kan dokumentere at vi har mange fornøyder kunder. Vi benytter Lipscore, en uavhengig tredjepart til å samle kundeomtaler, og Lipscore garanterer at disse stammer fra ekte kjøp. Når du skal bruke mye penger på en sexdukke, anbefaler vi at du velger en leverandør med kundeomtaler synlig på nettsiden.

Ekte dukker: Pass på at du kjøper en dukke med tilhørende sertifikat fra produsenten, så du kan stole på at dukken er ekte. Amor kan levere sertifikat til alle dukker. I tillegg tilbyr vi populære tilvalg helt gratis på de fleste dukker.

Sexdukke-butikk med sterk posisjon i Norge

Vi har en sterk posisjon i Norge med flere års erfaring og en unik trygg og god kjøpsprosess for våre kunder. Vi har løst mange ønsker og fantasier til fornøyde kunder over hele landet. Vår tilnærming handler om å sette kundens behov og trygghet først.