Realistiske sexdukker

 

 

Kan jeg trene hos deg?

Kan jeg låne sofaen din?

Få en realistisk opplevelse med en av våre sexdukker!

Dukkene er laget av TPE, et gummiaktig materiale som både ser- og kjennes ut som ekte vare. Alle dukkene kan benyttes til vaginal-, oral- og analsex, hvor og når du vil. Vi fører kun naturtro sexdukker for å gi deg en så realistisk opplevelse som mulig.

For mer informasjon om hvordan bestille og ta vare på din sexdukke se vår FAQ.

FAQ

Sexdukker for kvinner

Sexdukker for kvinner

Ukens dukke

Stort utvalg sexdukker av høy kvalitet!

Alle våre sexdukker leveres komplett med varmeutstyr, lyd og stående føtter inkludert i prisen. Vi erfarer at dette er de mest populære valgene og har derfor inkludert dette i alle våre dukker.

Er sexdukker lovlig? Ja, sexdukker har eksistert på det norske markedet i mange år. Forskjellen er at i dag finnes det meget avanserte sexdukker med et mer realistisk utseende. Sexdukker med et barnlig utseende er ikke lovlig. Vi tar sterk avstand fra slike dukker og vi vil aldri selge eller skaffe slike dukker.

Vi gjør oppmerksom på at det finnes useriøse aktører på markedet. Noen selger falske dukker, mens andre sender dukker direkte fra produsent til deg som kunde med spor fra produsent på pakken som kan avsløre innholdet. 

Vi forhandler noen av de mest kjente merkene i verden. Når du handler sexdukke hos oss, kan du være trygg på at du gjør et sikkert og godt kjøp av en sexdukke som du kan ha i mange år.

Kontakt oss gjerne ved spørsmål. 

Bestselgere

-5%
-5%
-12%
-5%

Alle sexdukker

-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-12%
-5%
-5%
-6%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%