Om Amor

En av Norges største nettbutikker innen sexleketøy

Amor.no er en norskeid nettbutikk som forhandler et bredt utvalg av sexleketøy til kvinner, menn og par, fetisj, sexy undertøy og mye mer fra verdenskjente merker, til konkurransedyktige priser.

Hos oss handler du alltid anonymt og trygt, og det skal være enkelt å være kunde.

Det er våre kunder vi lever av og vi vil alltid strekke oss langt for å gjøre deg som kunde fornøyd!

Vårt kundeløfte

Anonymt & konfidensielt
Anonym avsender, diskré innpakking og konfidensialitet rundt kundedata og kommunikasjon er kjernen i alt vi gjør. Amor kan som eneste aktør også tilby anonym betaling med kort. Kunder skal føle seg trygge på oss som leverandør.

Rask levering
Vi lover rask levering og tar ansvar hvis pakken blir forsinket. Vi tilbyr ekspresslevering samme dag til Stor-Oslo & Østfoldregionen, neste dag til Bergen Stavanger, Trondheim og normal levering 1-4 dager i hele landet.

Blir pakken mer enn én dag forsinket, under normale omstendigheter, tar vi ansvar og kan tilby våre kunder et gavekort på 200,-.

Enkelt og trygt
Våre kunder skal enkelt kunne finne frem til ønsket produkt, samtidig skal det være enkelt å returnere et produkt hvis kunden ombestemmer seg. Vi har krypterte nettsider og sikre betalingssystemer levert av anerkjente leverandører.

En 100% norskeid utfordrer i markedet 
Det norske sexleketøysmarkedet har vært preget av noen få store og tunge aktører. Alle er i dag 100% utenlandskeid. Vi er stolt over å være 100% norskeid. Vi vil være en fleksibel og agil aktør som også tilbyr premium merker fra verdenskjente leverandører. 

Dedikert team
Bak Amor står et dedikert team med lang erfaring innen salg, service, logistikk og helse. 

Ved kjøp av utvalgte produkter hos Amor kan du samtidig støtte Kreftforeningen og deres viktige arbeid. Opptil 10% av prisen på produktene på denne siden går uavkortet til Kreftforeningen. 

Vi støtter Kreftforeningen

Visste du at Amor var en romersk kjærleiksgud som hadde stor likskap med den greske kjærleiksguden Eros? I både gammel og nyere kunst var Amor gjerne framstilt som en lubben, liten gutt, ofte med vinger, og med pil og bue i hånden, for han hadde evnen til å sette liv i den erotiske attråen i folk ved å skyte kjærligheten piler i hjerte på dem.

Et annet navn for guden Amor var Cupido.

tilbake til butikken