Om Amor

Om Amor

En av ledende norskeide nettbutikker innen sexleketøy

Amor.no er en 100% norskeid nettbutikk som forhandler et bredt utvalg av sexleketøy til kvinner, menn og par, fetisj, sexy undertøy og mye mer fra verdenskjente merker, til konkurransedyktige priser.

Hos oss handler du alltid anonymt og trygt, og det skal være enkelt å være kunde.

Det er våre kunder vi lever av og vi vil alltid strekke oss langt for å gjøre deg som kunde fornøyd!

Vårt kundeløfte

Anonymt & konfidensielt
Anonym avsender, diskré innpakking og konfidensialitet rundt kundedata og kommunikasjon er kjernen i alt vi gjør. Amor kan som eneste aktør også tilby anonym betaling med kort. Kunder skal føle seg trygge på oss som leverandør.

Rask levering
Vi lover rask levering og tar ansvar hvis pakken blir forsinket. Vi tilbyr ekspresslevering samme dag til Stor-Oslo & Østfoldregionen, neste dag til Bergen Stavanger, Trondheim og normal levering 1-4 dager i hele landet.

Blir pakken mer enn én dag forsinket, under normale omstendigheter, tar vi ansvar og kan tilby våre kunder et gavekort på 200,-.

Enkelt og trygt
Våre kunder skal enkelt kunne finne frem til ønsket produkt, samtidig skal det være enkelt å returnere et produkt hvis kunden ombestemmer seg. Vi har krypterte nettsider og sikre betalingssystemer levert av anerkjente leverandører.

En 100% norskeid nettbutikk 
Det norske sexleketøysmarkedet har vært preget av noen få store og tunge aktører. De største aktørene på det norske sexleketøysmarkedet er utenlandskeid. Vi er stolt over å være 100% norskeid. Vi vil være en fleksibel og agil aktør som også tilbyr premium merker fra verdenskjente leverandører. 

Dedikert team
Bak Amor står et dedikert team med lang erfaring innen salg, service, logistikk og helse. 


Amor omnia vincit er latin og betyr ‘kjærligheten overvinner alt

Kilde: Store norske leksikon

tilbake til butikken