8 ting du kan bruke glidemiddel til

8 ting du kan bruke glidemiddel til

Glidemiddel er ikke bare for bruk under seksuell aktivitet; det kan være et allsidig og praktisk hjelpemiddel i en rekke ulike situasjoner. Enten du ønsker gjøre sexen enda bedre eller løse hverdagslige utfordringer, er glidemiddel en livredder du ikke vil være foruten.

Vi har samlet 8 ting du kan bruke glidemiddel til:

Sensuell nytelse

At glidemiddel kan brukes til å øke seksuell nytelse kommer kanskje ikke som noen overraskelse. Glidemiddel reduserer friksjon og gjør alle former for sex bedre. Glidemiddel bør brukes under onani samt ved sex med partner. Ved analsex er glidemiddel et must! Anus produserer ikke glid på samme måte som skjeden og bruk av glidemiddel reduserer risikoen for ubehag, smerter og rifter, og gjør opplevelsen mer behagelig og sikker. Glidemiddel bør også brukes når du bruker sexleketøy. Glidemiddel.bør.alltid.brukes!

Vaginal tørrhet

Hvis du opplever vaginal tørrhet, kan glidemiddel være din beste venn. Det tilfører fuktighet og lindrer ubehag, slik at du kan nyte dine intime øyeblikk uten smerte eller irritasjon.

Massasje

Silikonbasert glidemiddel trekker ikke inn i huden som vannbasert, og er perfekt for massasje. Den glatte konsistensen gjør det enkelt å massere kroppen – og kan gi en ekstra følelse av sensuell intimitet.

Løsne knuter

Glidemiddel kan være et nyttig hjelpemiddel når du prøver å løse stramme knuter på smykker, skolisser eller andre små gjenstander. Påfør en liten mengde glidemiddel på knuten og du skal se den er lettere å løsne.

Tørt hår

En liten mengde glidemiddel på hårtuppene kan bidra til å temme tørt og frizzy hår, og gi en glatt og velstelt finish.

Økt komfort på trening

Glidemiddel kan brukes til å redusere friksjon og ubehag under treningsaktiviteter som løping, sykling eller annen fysisk aktivitet. Det kan bidra til å forhindre gnagsår og irritasjon, på både brystvorter, innside av lår og hæler. Gå for silikonbasert da det ikke trekker inn og gir varig glid under treningsøkten.

Mykgjøre tørr hud

Påfør vannbasert glidemiddel på sprukket og tørr hud, eksempelvis på føttene, for umiddelbar pleie og lindring. Du kan også påføre noen dråper vannbasert glidemiddel på huden som sådan, hvis du ønsker tilføre rask fukt og mangler krem.

Innføre tampong

Å innføre tampong i en tørr skjede kan være ubehagelig og for noen direkte smertefult. Å ta på et dråpe glidemiddel eller to vil gjøre innføringen enklere og mer behagelig.

Enten det er for sensuell glede eller praktiske formål, er glidemiddel et allsidig og nyttig produkt alle bør ha liggende. Fyll opp lageret med glidemiddel i dag!