SEXDUKKE FAQ 

Hva er en sexdukke laget av?

Vi har dukker av både TPE og silikon. Det finnes gode argumenter for begge deler, silikondukker har over lengre tid vist seg å være meget holdbart, men i nyere tid har TPE dukker kommet som et rimeligere alternativ som også består av et meget realistisk og holdbart hudlignende materiale. TPE Dukkene består av medisinsk rustfritt stål som utgjør dukkens skjelett.

Sammenlignet med TPE dukkene så har silikondukkene ikke oral åpning, men silikondukkene er realistisk malt med blodårer, har implanterte øyebryn, øyevipper og selvsagt silikon bryst.

Dukkenes skjelett er fleksibelt samtidig er det fast nok til å holde enhver stilling.

Er dukken vanntett?

Ja, 100% vanntett. Dere kan ha sex i dusjen eller gjør hun våt med vannbasert glidemiddel.

Kan dukken plasseres i forskjellige posisjoner?

Ja, alle kroppsdeler kan beveges uavhengig av hverandre. Sexdukkene våre kan ha sex i misjonær, doggie og stort sett alle måter du kan forestille deg.

Innebygd eller uttakbar vagina?

På de fleste dukker kan du velge mellom innebygd eller uttakbar vagina. Forskjeller er at uttakbar vagina er lettere å rengjøre. De fleste velger likevel innebygd som er mest realistisk. 

Kan jeg bruke glidemiddel?

Ja, du kan bruke glidemiddel. Merk at du kun kan bruke vannbasert glidemiddel da silikonbasert glidemiddel kan ødelegge materialet.

Til noen dukker kan vi tilby glidemiddelfri kjede, da trengs kun et par dråper vann, men glidemiddel kan være hensiktsmessig ved analsex.

Glidemidler kan bestilles sammen med dukken. Klikk her for å gå til glidemidler.

Hvor lenge varer en dukke?

Med skikkelig pleie kan dukken vare i mange år. 

Hvilke tilbehør kommer dukken med?

Sexdukkene leveres som oftest med et gratis gavesett, innholdet kan variere med leverandør og typisk tilbehør kan være parykk, teppe, kam, vaginarens og sexy undertøy. 

Hvordan fungerer varmesystemet?

En høykvalitets varmende dildo er gratis tilvalg til alle våre dukker. Den kan brukes vaginalt, analt eller oralt for oppvarming til normal kroppstemperatur før bruk. Dette er en meget skånsom og effektiv form for oppvarming. Utstyret har en vanlig USB kontakt. 

Vi kan mot et påslag i pris levere TPE eller silikondukker med system for indre oppvarming, men ettersom dagens dukker består av et meget avansert hudlignende materiale og det på noen deler av dukken er større områder som tar lengre tid å varme opp innenfra, så anbefaler vi varmende dildo som beste løsning med hensyn til dukkens levetid og raskest mulig oppvarming. 

Hva er bryster med Gel+?

Gelbryster er det beste alternativet når det gjelder realistiske bryster. De er mykere enn standard brystalternativ og mer faste. Gelbryster er altså mest realistisk og skal gi følelsen av ekte bryst.

Når skal jeg først rense dukken min?

Av åpenbare hygieniske grunner bør du rengjøre dukken når hun er ute av esken. Hun må absolutt rengjøres før seksuell kontakt.

Hva bør jeg bruke for å rense dukken min?
 • Antibakteriell såpe/spray 
 • Varmt vann
 • Myk svamp
 • Ikke-slipende vaskeklut
 • Bomullspinner
Hvordan rengjør jeg dukkenes vagina, anus og munn?

Du kan alltids vaske dukken i badekaret eller dusjen. En forsiktig dusj fra dusjhodet er en utmerket måte å «skylle ut» bakterier på. Eller så kan du ganske enkelt legge dukken ned på en hvilken som helst flat overflate, slik at vagina og anus til dukken er synlig og tilgjengelig. Følg deretter trinnene nedenfor:

1) Bruk en liten svampe-bit og medisinsk pinsett (lang pinsett). Belegg svampen i varmt vann og antibakteriell såpe, og pass på at den er helt dekket.

2) Bruk pinsetten til å forsiktig gni svampen rundt åpningen til den er grundig ren.

3) Fjern svampen og rengjør svampen med varmt vann. Gjenta trinn 1 og 2 igjen.

4) På dette stadiet skal skjeden og anus være helt rene og fri for bakterier.

5) Bruk pinsettene igjen, ta en ny tørr svampe-bit, og sett den inn i skjeden og anus for å ta ut mesteparten av fuktigheten, og fjern deretter.

6) Når det gjelder rengjøring av munnen, gjentar du bare trinnene ovenfor. Rengjøringsprosessen er den samme, bare raskere og enklere.

Hvor ofte skal jeg rengjøre hele dukken?

Vi anbefaler på det sterkeste at du rengjør dukken fra topp til tå en gang hver 2. – 4. uke. Noe mer enn dette kan ha uheldige effekter og redusere dukkens levetid.

Hvordan rengjør jeg dukkens kropp?

Prosessen er faktisk veldig lik hvordan vi vasker oss selv. Du kan velge å enten dusje dukken eller å senke dukken i et badekar – det er opp til deg.

Hvis du bestemmer deg for å sette dukken din i dusjen, er det veldig viktig at du forhindrer at dukkehalsen eller hodet blir for vått. Senk aldri hodet eller nakken i vann.

Bruk en myk svamp til å vaske dukken grundig med antibakterielle såpe, og pass på at du ikke bruker for mye trykk for å bevare huden.

Hvordan tørker jeg dukken etter rengjøring?

Også denne prosessen ligner faktisk veldig mye på hvordan vi alle tørker etter bading.

Bare bruk en myk klut eller papir  til å klappe dukken forsiktig når den er våt. Forsøk å ikke bruke for mye trykk da den siste delen av tørkingen bør være naturlig lufttørking.

Når du har fjernet mesteparten av fuktigheten fra dukken, må du la den sitte i minst en time og tørke helt naturlig.

Å sørge for at dukken din er helt tørr er veldig viktig, da den forhindrer friksjon i huden som potensielt kan forårsake rifter og skader i dukkens hud.

Hvordan vaske dukkens ansikt?

Bruk en varm svamp med antibakteriell såpe for å klappe forsiktig i ansiktet. Vær spesielt oppmerksom på å unngå å gjøre øynene og øyenvippene våte. En bomullspad kan hjelpe til med å rense noen av de mer delikate eller vanskelig tilgjengelige stedene.

Klapp deretter forsiktig ned ansiktet med en tørr, myk klut for å fjerne mesteparten av fuktigheten, slik at den kan sitte en times tid etter dette til å tørke naturlig.

Under ingen omstendigheter skal dukkens hode senkes under vann.

Hva du ikke må gjøre når du rengjør dukken

Det er noen få ting vi på det sterkeste fraråder hvis du vil øke dukkens levetid:

 • Ikke bruk noen former for rengjøringsmidler, da noen kan forårsake en reaksjon på huden.
 • Ikke bruk skarpe gjenstander mens du rengjør dukken som kan skade/lage hull på huden.
 • Unngå å ha hodet eller nakken på dukken nedsenket i vann.
 • Ikke bruk for mye trykk på dukkehuden når du rengjør eller tørker dukken, da dette potensielt kan føre til rifter eller skader.
 • Bruk aldri en hårføner til å tørke dukken. Dette vil nesten garantert skade dukken din.
Hvordan rengjøre dukkens parykk

Å vaske parykken er ganske enkelt; du trenger tre ting:

 1. Mild sjampo
 2. Mild balsam
 3. Kam

Vi foreslår at du fjerner dukkeparykken og vasker den grundig med både sjampo og balsam. Når du tror den er ren nok, la den tørke naturlig. Det kan også være lurt å kjøpe et parykkstativ – det vil gjøre ting enklere og øke hastigheten på hele prosessen.

Når dukkeparykken er tørr, børst håret forsiktig fra tuppene og oppover mot toppen. Dette vil forhindre deg i å trekke kammen gjennom eventuelle floker og fjerne hår fra parykken.

Rengjøring av dukkeklær

Det er veldig viktig å sjekke klærne du har på dukken og forsikre deg om at de ikke kan overføre noen fargene til dukken. Både silikon og TPE tar lett til seg farge fra klær hvis ikke klærne har blitt grundig vasket før de ble tatt på dukken. Spesielt TPE-hud er veldig porøs og kan ende opp med flekker du ikke får vasket bort

For å rengjøre klærne, vask de som vanlig, men sørg for at klærne er helt tørre før du tar de på dukken.

Dette gjelder alt som kommer i kontakt med dukken hvis det inneholder blekk eller noe som potensielt kan misfarge huden.

Størrelse på dukkeklær og fottøy

Under beskrivelse på dukken vil du se dukkens størrelser. For å se hva dette blir i klær så kan du bruke en størrelsesguide for klær på internett. 

Finnes det klær som kan skade dukken?

Ja. Unngå som nevnt klær som kan farge over. Mørke klær kan farge over på dukken hvis de oppbevares sammen med/på dukken over lengre tid (over 10 dager). Som hovedregel må alle klær som skal å dukken vaskes før bruk. 

Klær som strammer (bh´er, kortsetter, stramme truser, stropper med mer)  kan danne bulker i huden på dukken, og over tid kan dette skade formminnet. Vi anbefaler derfor at du unngår at dukken har på stramme klær over lengre tid. 

Hvor oppbevarer jeg dukken?

Du har mange alternativer når det gjelder lagring av dukken.

 • Skapet ditt
 • Sexdukke oppbevaringsboks
 • Original fraktkasse
 • Ethvert sted som er relativt tørt og rent
Er det angrerett på dukken?

Sexdukker er bestllingsvarer og blir produsert etter våre kunders ønsker og spesifikasjoner (spesialbestilling) og angreretten bortfaller. (angrerettloven, paragraf 22, del E.)

 

Leveringstid

Alle dukker har en leveringstid på ca. 3 – 4 uker. Dette er normalt da denne type dukker lages på bestilling, kan tilpasses og ikke produseres i Norge.

Ved nyttårsferie i Kina 1 – 18 februar er det noe lengre leveringstid.

Hvordan foregår bestilling av dukken?
 1. Du bestiller ønsket dukke 
 2. Vi ser over din bestilling og sender deg en bekreftelse på e-post
 3. Når dukken er produsert så sender vi deg bilder på e-post og vi imøteser din tilbakemelding. Hvis vi ikke hører noe fra deg innen 48 timer så regner vi dette som et samtykke og dukken sendes fra fabrikk til Norge

  (Gi beskjed hvis du ikke ønsker bilder på e-post)
Hvordan foregår levering av dukken?
 1. Dukken ankommer lager i Oslo
 2. Pakken blir inspisert for å sikre at den er hel og fin 
 3. Eventuelle spor fra fabrikk fjernes og vi setter på fraktetikett med «Miljøbudet AS» som avsender for å sikre deg en diskret og anynom levering
 4. Du blir informert om levering noen dager før dukken sendes
 5. Dukke kan sendes til angitt adresse eller til hentested. Ved levering til angitt adresse leveres pakken på anvist sted på bakkenivå, eller så nærme det er mulig å komme for bilen uten hindringer
 6. Vi benytter Miljøbudet og PostNord som transportør og sjåføren vet ikke hva pakken inneholder

  Kontakt oss gjerne ved spørsmål om levering eller andre saker