Har du prøvd disse enkle Womanizer-triksene?

Har du prøvd disse enkle Womanizer-triksene?

Har du en Womanizer? Da kan disse enkle triksene gjøre stimuleringen enda deiligere og gi deg mer variasjon og nytelse!

Bytt silikonhette

Alle våre Womanizer kommer med en silikonhette i small og medium størrelse. Ved å bytte mellom de to forskjellige, medfølgende silikonhettene vil du kunne utforske en variert intensitet og stimulering, med samme leketøy. Jo mindre silikonhetten er, jo mer målrettede og intense vibrasjoner gir den. Jo mer plass det er i hetten, jo mykere og mer dynamiske oppleves vibrasjonene. Det tomme rommet inni silikonhetten endrer nemlig luftstrømmen og trykket. Den store hetten omkranser også et større område rundt klitoris, noe som gjør at den ikke like lett sklir av ved endring av posisjon. Prøv deg frem og finn den stimuleringen som passer deg! 

👉🏼 Har du mistet en av hettene, får du kjøpt ekstra hette i S og M her! Der finner du også hette i L som gir en enda mildere opplevelse.

Les også: Hvordan bruke Womanizer

Bruk glidemiddel

Smør en dråpe eller to med vannbasert glidemiddel rundt åpningen på silikonhetten på din Womanizer, før bruk. Dette gjør at hetten «lukker» seg tettere rundt klitoris, for en mer direkte og intens stimulering.

Bruk din Womanizer i vann
Womanizer DUO 2

Bruk din Womanizer i vann

Neste gang du tar en dusj eller bad, ta med deg Womanizeren din! Alle Womanizer modellene er 100% vanntette og kan med fordel bli med i dusjen eller badekaret. Vannet kan faktiske forsterke trykkbølgene og gi en enda mer intens opplevelse.

Se alt fra Womanizer her