Hvordan bruke Womanizer

Hvordan bruke Womanizer

Du har kanskje hørt om Womanizer? Hvis ikke, er det på tide! Womanizer har siden lanseringen tatt verden med storm og raskt blitt et bestselgende sexleketøy til henne. Men hvordan bruke Womanizer? Enten du er nybegynner eller har erfaring med Womanizer fra før, vi tar deg gjennom stegene for hvordan en Womanizer fungerer, slik at du får maks ut av leketøyet ditt og nytelsen du fortjener!

Hva er Womanizer?

Womanizer kom på markedet i 2015 og ble med sin unike Pleasure Sit trykkbølgeteknologi raskt en favoritt. Til forskjell fra andre vibratorer som gir direkte stimulering på klitoris og kun stimulerer deler av klitoris av gangen, har Womanizer en helt annen tilnærming. Trykkbølgene gir nemlig berøringsfri stimulering og er aldri i direkte kontakt med klitoris. Dette reduserer risiko for overstimulering og gjør det lettere å komme flere ganger. Alle Womanizer-modellene har også en myk silikonhette som legges over klitoris og sørger for at trykkbølgene stimulerer alle klitoris sine 10 000 nerveender på én og samme tid. Mange kvinner som opplever vansker med å oppnå orgasme synes dette er lettere ved bruk av Womanizer, noe som jo ikke er så rart gitt den unike stimuleringen Womanizer gir.

Steg for steg: slik bruker du Womanizer

Steg 1: Forberedelse

Les pakningsvedlegget som medfølger i esken Womanizeren kommer i. Her står det informasjon om hvordan du kan lade Womanizer (lader følger alltid med), hvordan du kan skru den på og informasjon om de forskjellige innstillingene akkurat den modellen du har kjøp har. Vask hendene grundig før (og etter) du bruker Womanzier, for optimal hygiene.

Steg 2: Påfør vannbasert glidemiddel

Påfør en dråpe eller to med vannbasert glidemiddel rundt ringen på silikonhetten. Dette gjør at hetten fester seg enda bedre rundt klitoris og gir en mer intens opplevelse.

Steg 3: Slå på Womanizeren

På de fleste modellene skrur du på produktet ved å trykke på + knappen. Trykk og hold den inne i 2-3 sekunder. De forskjellige modellene har flere intensitetsnivåer. Vi anbefaler at du starter på den laveste intensiteten og øker etterhvert.

Steg 4: Plassering

Plasser silikonhetten slik at hele klitoris er inni. Pass på at klitoris er sentrert inne i åpningen for optimal stimulering. Hver Womanizer kommer med to forskjellige hetter i S og M, slik at du kan finne den størrelsen som passer deg best. Du kan også kjøpe silikonhette i L separat her.

Steg 5: Utforsk intensiteter

Nå begynner virkelig moroa! Utforsk de forskjellige intensitetsnivåene ved å justere styrken på vibrasjonene. Noen modeller har også ulike vibrasjonsmønstre som kan tilpasses etter dine preferanser.

Les også: Har du prøvd disse enkle Womanizer-triksene?

Hvordan bruke Womanizer?

Forskjellige funksjoner

De pirrende trykkbølgene er deilige i seg selv, men ikke glem å utforsk de forskjellige funksjonene din Womanizer har. Her har du mange muligheter til variert nytelse og til å tilpasse stimuleringen etter dine ønsker.

  • Intensitetsnivåer: velg mellom myke pulseringer og intens stimulering, alt etter hva du foretrekker.
  • Smart Silence-teknologi: flere av modeller har denne funksjonen som gjør at enheten bare aktiveres når den er i kontakt med huden din. Dette sparer strøm og sørger for diskré bruk.
  • Afterglow: når du når klimaks trykker du én enkelt gang på av/på knappen og vibratoren vil automatisk gå ned til laveste vibrasjonsintensitet. Ett enkelt trykk, og du får deilige, milde vibrasjoner som forlenger orgasmen og gir en ekstra deilig avslutning.
  • Autopilot: trykk på «bølge» knappen, og la autopilot skifte mellom forskjellige intensiteter og vibrasjonsmønster. La Womanizer ta deg med på en reise av variert stimulering, for en dypere, deiligere orgasme. 
  • Vanntett design: alle Womanizer-modellene er vanntette, slik at du kan ta nytelsen med inn i dusjen eller badekaret.
  • Reiselås: forhindre utilsiktet aktivering under reisen ved å aktivere reiselåsen. Dette gjør din Womanizer trygg og enkel å ta med på reise, i både inn og utland.

Nyt reisen og utforsk Womanizerens mange funksjoner, mens du tar din nytelse til nye høyder, enten alene eller samme med partner!