Sex til musikk

Sex til musikk

Pleier du å høre på musikk når du har sex? Ikke? Det bør du begynne med! Å ha sex til musikk har nemlig en rekke kanskje overraskende fordeler.

7 grunner:

🎶 Musikk som spilles under samleie kan bidra til å senke hemninger og gjøre deg mer spontan og eventyrlysten. 

🎶 Musikk reduserer stress som kan være en demper for seksuell opphisselse og nytelse. Å lytte til musikk under akten kan bidra til å dempe nervøsitet og distrahere deg fra negative tanker, for eksempel bekymringer knyttet til kroppsbilde eller prestasjon.

🎶 Rytmene i musikken kan inspirere til bevegelser som samsvarer med rytmen, og en god musikkrytme kan bidra til å forbedre både prestasjon og din og partners nytelse. Dette kan være spesielt nyttig hvis du tidligere har hatt utfordringer med å finne riktig rytme i senga. 

🎶 Musikk har en rekke positive effekter på vår generelle velvære. Når vi lytter til musikk utskilles faktisk dopamin i hjernen, som gjør oss mer glad. 

Les også: Sexmusikken som gjør deg kåt

🎶 Musikk kan også være et utmerket stemningssettende element, spesielt hvis du sliter med lav sexlyst. Selv om det er viktig å merke seg at lav sexlyst kan skyldes mange årsaker, kan musikk bidra til å sette stemningen og øke lysten litt ekstra.

🎶 Musikk kan også føre til økt opphisselse, og rett og slett gjøre deg mer kåt. Men, for noen kan musikk oppleves som distraherende, og man foretrekker heller å høre partnerens opphisselse. Det finnes også de som rett og slett ikke har noen interesse for musikk i denne sammenhengen. Likevel, for mange, fungerer musikk som en form for afrodisiakum.

🎶 Å lytte til den musikken som gjør deg glad kan i seg selv føre til økt seksuell nytelse sammen med partneren din. 

Så, hvem skal lage en ny spilleliste i kveld? 😏

Kilde: Psychology Today