Sexleketøy i julegave

Sexleketøy i julegave

Alle gaver gjør seg ikke like godt under treet – erotiske gaver er en av de. Å åpne en pakke med et nytt sexleketøy med foreldre, barn og annen familie til stede er kleint for alle parter, men det trenger ikke stoppe deg fra å gi en gave av det frekkere slaget til partner til jul!

I stede for å legge gaven under treet kan du:

  • Gi gaven på morgenen. Overrask partner på senga med en innpakket gave du ønsker at hun/han skal få, for en ekstra deilig start på julaften. Er partner en kvinne er Womanizer en garantert hit! Womanizer er vårt bestselgende sexleketøy til kvinner og de fleste modellene kommer med orgasmegaranti, så her kan du ikke slå feil. Er partner er mann kan vi varmt anbefale norske The Handy. Runkemaskinen er fenomenal og gir han heftig stimulering!
  • Gi gaven etter at gjestene har gått. Si at du har en liten ting til, og dra frem gaven som kommer både deg og partner til gode. Hva med å gi en parvibrator? We-Vibe er bestselgeren til par og har spesialisert seg på leketøy som stimulerer dere begge! Lite er vel bedre enn å avslutte julekvelden med en felles orgasme?
  • Legg gaven i senga og la partner selv oppdage at det er noe ekstra som venter, når hun/han skal legge seg for kvelden. 
  • Gi gaven første juledag, for å forlenge julaften litt ekstra. 
  • Spar gaven til nyttårsaften og la dere starte det nye året med et virkelig smell!

De deiligste gavene finner du hos Amor.