Har du glemt å leke?

Har du glemt å leke?

Å leke er noe vi ofte forbinder med barndommen. Da vi var barn ble vi oppmuntret til å leke; la fantasien løpe løpsk, oppleve noe nytt, leke med favorittleken vår og kjenne hjertet slå raskere av spenning.

Nå, som voksne, har de fleste av oss sluttet å leke for lengst, og bruker tiden vår på jobb, trening, hobbyer og annet. Det er vel og bra det, men hvor mye leker du i hverdagen? Hvor mye bruker du fantasien, er kreativ og prøver noe nytt? Og ikke minst, tuller, utforsker og ikke tar deg selv så høytidelig? Det finnes forskning som viser en rekke fordeler ved å fortsette leken også som voksen. Å ta deg tid til å leke og bruke fantasien gir deg ikke bare glede, men forbedrer ditt mentale, fysiske og følelsesmessige velvære og evner. Det er med andre ord bare gode grunner til å leke mer!

Barbie, lego og puslespill er kanskje ikke like spennende lenger, men det finnes en hel verden av leker designet nettopp for voksne. Ja, vi snakker om sexleketøy! «Leke» og «leketøy» ligger til og med i ordet. Bruk av sexleketøy med en partner åpner en helt ny og uendelig verden av lek. Det finnes alltid et leketøy du ikke har prøvd, en nyhet på markedet eller en erogen sone du ikke har utforsket enda. Når man bringer sexleketøy inn på soverommet (eller ut av det…) åpner man en ny verden av utforskning, prøving, latter og lek.

Vi har samlet noen utvalgte favoritter som gir litt ekstra plass til lek i hverdagen!

Våre favoritter

We-Vibe Moxie Trusevibrator
Fifty Shades of Grey Sexterninger
We-Vibe Sync Go
Fifty Shades of Grey Gavesett