8 romantiske tips til Valentinsdagen

8 romantiske tips til Valentinsdagen

Enten du er i et nytt forhold eller har vært sammen med partner i flere år, er Valentinsdagen en dag som bør markeres. Det trenger ikke være klissete eller komplisert, men en dag som minner dere litt ekstra på hva dere har, hvor mye dere setter pris på hverandre eller en dag som vekker til livet en gnist som kanskje har forsvunnet litt i hverdagens kjas og mas. Vi har satt sammen en liste med forslag til 8 aktiviteter dere kan gjøre sammen eller som du kan overraske partner med. La deg inspirere!

Bestill morgenlevering

Lag den beste starten på dagen med en deilig pakke på døren. Bestill noe godt å spise og drikke, og gjerne en blomsterbukett i tillegg. Morgenlevering er alltid hyggelig å få – og ekstra hyggelig er det med helgestemning midt i uken!

Server frokost på sengen

Om du ikke ønsker bruke penger på morgenlevering, det er fullbooket der du bor eller det ikke er tilgjengelig; lag din egen deilige frokost! Kjøp inn noen gode rundstykker og pålegg, ferskpresset appelsinjuice, bær og croissanter. Vi vet ikke om noen som ikke setter pris på frokost på sengen og arbeidet den andre har lagt ned for at dere sammen skal få en hyggelig start på dagen.

Badstue

I flere og flere byer har det dukket opp flytende badstuer og valentinsdagen er den perfekte dagen til nettopp det. Enten dere velger å ta et bad i det kjølige vannet eller holder dere inne i varmen, en tur i badstuen er romantisk og koselig ting å gjøre med partner. Husk å ta med noe kaldt å drikke!

Meld dere på et matlagingskurs

Slipp fantasien løs og utforsk den kulinariske verden sammen. Meld dere på et matlagingskurs for par og lær dere å lage en ny rett eller to. Bli bedre kjent med et spesifikt kjøkken og ta med dere ny kunnskap inn i hverdagen hjemme, som legger til rette for flere romantiske middager i vente.

Gi massasje

Klassikeren som sjeldent slår feil. Overrask partner med en deilig massasje hjemme. Begynn med å ta en varm dusj sammen, tenn telys, skru opp varmen på soverommet og finn frem en deilig massasjeolje. Masser sensuelt, men bestemt inn kroppen til partneren din og ikke glem de erogene sonene. Ha ekstra fokus på å massere rumpa, brystene, innsiden av lårene, og rundt underlivet. En erotisk massasje er et perfekt forspill som raskt kan lede til noe mer…

Filmkveld i sofaen

Kryp under myke pledd i sofaen nog nyt en koselig filmkveld. Finn frem en gammel favoritt eller se nyheten dere begge har hatt lyst til å se, men ikke rukket enda. Kjøp inn allskens godterier eller gå for en mer fancy variant med ost, druer og vin. Uansett hva dere velger, en filmkveld i armkroken til den du er glad i slår aldri feil.

Kunst- og håndtverkskveld

La kreativiteten blomstre med en kveld fylt med kunst og håndverk. Mal på lerret, lag personlige kort eller form leire sammen. Det handler ikke bare om resultatet, men om prosessen og øyeblikkene dere deler underveis. Enten dere går for et lekkert kunstverk som kan stå fremme i stuen eller tuller og fjaser og resultater blir heller stygt; tenk så gøy dere vil ha det mens dere gjør det!

Sexy time

Vi er tross alt en sexleketøysbutikk, så litt sexy time må med. Gå til innkjøp av et nytt leketøy dere kan bruke sammen eller som du kan bruke på partner. Prøv en ny stilling. Prøv former for sex dere ikke har prøvd før. Utforsk hverandre, nye erogene soner og hva dere liker. Ha fokus på felles nytelse eller nyt hvordan du klarer tilfredsstille partner til et kraftig klimaks. Vi har alt du trenger for en riktig så het aften!

Med ønske om en ekstra deilig Valentinsdag fra alle oss i Amor <3