Trekantsex er en av våre vanligste fantasier

Trekantsex – en av våre vanligste fantasier

Seksuelle fantasier er normalt å ha og en naturlig del av vår seksualitet. Noen fantasier er hete og gjør deg kåt, men kun som en fantasi. Andre kan være ting du har lyst til å teste ut i det virkelig liv. En av de vanligste fantasiene er trekant og vi har samlet noen fun facts til deg.

💗 En amerikansk studie viser at 95 prosent av mennene og 87 prosent av kvinnene svarte at de hadde fantasert om sex med flere partnere, mens en annen studie viser at kun 18 prosent av mennene og 10 prosent av kvinnene faktisk hadde hatt trekant.

💗 Grunnen til at man ønsker ha trekant varierer fra person til person. Ofte går det igjen at man ønsker prøve noe nytt og spennende, krysse av på en bucketlist eller at man er med på det fordi partner ønsker (seksuell altruisme). 

Les også: Trekant når man er i parforhold

💗 Interessen for trekant topper seg når man er rundt 40 år og er lavest i starten av 20 årene.

💗 MMF (mann, mann, kvinne) trekant forekommer oftere enn FFM (kvinne, kvinne, mann).

💗 Trekant er den fantasien som har minst sannsynlighet for å bli like vellykket som man har sett for seg. Dette er ofte på grunn av forskjellige forventninger hos de involverte som ikke er avklart godt nok i forkant. 

💗 For at trekant skal bli vellykket er det viktig at alle har lyst til det, ingen føler seg presset, regler og hva som er greit/ikke greit å gjøre må være avklart på forhånd, potensiell sjalusi bør adresseres og kondom bør brukes for å hindre overføring av kjønnssykdommer. 

Kilde: The Guardian