Spennende nyheter 🤩SE ALLE

Bestselgerne alle vil ha nå🔥SE ALLE

TILBUD 🤤SE ALLE

ORGASMEFAVORITTER UNDER 500 KRONER 💦

SEXY UNDERTØY 👙SE ALLE

FETISJ FOR NYBEGYNNERE OG ERFARNE 😈SE ALLE

BEDRE SEX 😋SE ALLE

POPULÆRE MERKER ✨

Ta vare på sexlivet ditt 💑SE ALLE

FØLG @AMORNETTBUTIKK PÅ INSTAGRAM 💜
Få inspirasjon, spennende nyheter, tilbud og konkurranser!

I dag, 24. juni, er det eat pussy day 👅🍦Navnet i seg selv sier hva som bør skje i dag, men hvordan gå frem? 👇🏼

💋 Start sakte og pirr og tease henne mens du gradvis nærmer deg godsakene. Kyss henne på innsiden av lårene, stryk henne på nedre del av magen/over kjønnshårene og pirr henne med dine kjærtegn. 

💋 Bruk nok fuktighet og tilfør gjerne glidemiddel. Å slikke med en tørr tunge er både vanskelig og ubehagelig for begge partner. Bruk godt med spytt eller glidemiddel – vi anbefaler vannbasert glidemiddel med smak!

💋 Begynn med området rundt klitoris med kjærlige kyss og forsiktige slikk, før du sakte, men sikkert jobber deg innover. Vi oppmerksomhet til de ytre og indre kjønnsleppene, samt området rundt klitoris, før du retter fokus mot selve klitoris. 

💋 Ha fokus på klitorishetten ettersom direkte kontakt med klitoris kan være ubehagelig (i alle fall før hun er skikkelig opphisset). Her er det dog smak og behag – spør henne hva hun liker. 

💋 Usikker på hva du skal gjøre med tunga? Slikk i formasjon av tall eller bokstaver! Slikk for eksempel fra 0-20 eller fra A-Å for deilig variasjon. 

💋 En annen teknikk er å spenne tungen (fast, men samtidig myk), presse den mot klitoris og stimulere henne mens du nikker eller ristet på hodet. Finn en behagelig rytme som ikke er for intens (det er ubehagelig), men heller ikke så svak at hun ikke får noe ut av det. 

💋 Bruk fingeren din til å stimulere g-punktet samtidig, eller smyg en finger bak til anus. Samtidig stimulering av en av disse erogene sonene vil gi henne økt nytelse og en heftigere opplevelse.

💋 Vis henne at du liker det med både lyder og ord! Stønn, fortell henne hvor deilig det er, hvor godt hun smaker og hvordan du elsker slikke henne. Dette tar henne garantert nærmere klimaks!

📸: @joce_cova
I dag, 24. juni, er det eat pussy day 👅🍦Navnet i seg selv sier hva som bør skje i dag, men hvordan gå frem? 👇🏼 💋 Start sakte og pirr og tease henne mens du gradvis nærmer deg godsakene. Kyss henne på innsiden av lårene, stryk henne på nedre del av magen/over kjønnshårene og pirr henne med dine kjærtegn. 💋 Bruk nok fuktighet og tilfør gjerne glidemiddel. Å slikke med en tørr tunge er både vanskelig og ubehagelig for begge partner. Bruk godt med spytt eller glidemiddel – vi anbefaler vannbasert glidemiddel med smak! 💋 Begynn med området rundt klitoris med kjærlige kyss og forsiktige slikk, før du sakte, men sikkert jobber deg innover. Vi oppmerksomhet til de ytre og indre kjønnsleppene, samt området rundt klitoris, før du retter fokus mot selve klitoris. 💋 Ha fokus på klitorishetten ettersom direkte kontakt med klitoris kan være ubehagelig (i alle fall før hun er skikkelig opphisset). Her er det dog smak og behag – spør henne hva hun liker. 💋 Usikker på hva du skal gjøre med tunga? Slikk i formasjon av tall eller bokstaver! Slikk for eksempel fra 0-20 eller fra A-Å for deilig variasjon. 💋 En annen teknikk er å spenne tungen (fast, men samtidig myk), presse den mot klitoris og stimulere henne mens du nikker eller ristet på hodet. Finn en behagelig rytme som ikke er for intens (det er ubehagelig), men heller ikke så svak at hun ikke får noe ut av det. 💋 Bruk fingeren din til å stimulere g-punktet samtidig, eller smyg en finger bak til anus. Samtidig stimulering av en av disse erogene sonene vil gi henne økt nytelse og en heftigere opplevelse. 💋 Vis henne at du liker det med både lyder og ord! Stønn, fortell henne hvor deilig det er, hvor godt hun smaker og hvordan du elsker slikke henne. Dette tar henne garantert nærmere klimaks! 📸: @joce_cova

Sexleketøy hos Amor

Amor.no er en norsk nettbutikk som forhandler et bredt utvalg av sexleketøy til kvinner, menn og par, sexy undertøy og mye mer til gode priser. 

Hos Amor handler du trygt, det er enkelt å være kunde og vi vil alltid strekke oss langt for å gjøre deg som kunde fornøyd!

Amor samarbeider med Kreftforeningen og støtter med opptil 10% på utvalgte produkter.
FINN UT MER