Vanlige spørsmål og svar om sexdukker

Er sexdukker lovlig i Norge?

Ja, hele vårt utvalg består av lovlige sexdukker. I Norge er sexdukker fullt lovlig, med unntak av dukker med et barnlig utseende som er forbudt. Det finnes dessverre aktører som tøyer grensene, vi vil aldri gjøre det. For mer informasjon om hvordan loven er på dette området, så kan du finne aktuell paragraf  (§ 311) i straffeloven på lovdata.no

Er det trygt å kjøpe sexdukke fra utlandet?

Ja, det er trygt å kjøpe sexdukker som er produsert i utlandet, faktisk er de mest anerkjente og pålitelige sexdukkeprodusentene lokalisert i Kina. Ved kjøp av sexdukke fra utlandet er det imidlertid noen viktige faktorer å ta i betraktning. Selv om det kan være enkelt å finne en dukke som passer dine preferanser og behov, kan det være lurt å velge en norsk forhandler for din trygghet, når du først skal gjøre en stor investering. Ved kjøp hos en anerkjent norsk forhandler, får du norske garantier og norsk service. I tillegg kan lokal levering bidra til ekstra sikkerhet for anonymitet og diskresjon.  

Er sexdukker vanntett?

Ja, men alt med måte. Dere kan være intim i dusjen, eller du kan gjøre hun ekstra pirrende med vannbasert glidemiddel. Selv om dukken kan tåle vann, så anbefaler vi uansett å passe ekstra på området med skruer, det sammel gjelder enheten for lyd. 

Hvordan ta vare på en sexdukke?

Vi anbefaler godt vedlikehold av dukken og spesielt etter bruk. Vær forsiktig med forskjellige materialer som inneholder farger, blekk, aviser, skinnsofaer og lignende som kan farge av. Husk også forvask av nye klær før du tar dem på dukken for å unngå å flekker. Undertøy kan kjøpes hos Amor.

Ikke la dukken være i en spesiell posisjon mens du er lenge borte. Dette kan føre til unødvendig mye belastning på materialet, som over lengre tid kan skape rifter i dukken. Det er trygt å lagre dukken både liggende og stående over lengre tid, men posisjoner dukken slik at dukken lener seg mot en vegg eller hjørne, uten risiko for å falle ned. 

Selv om dukken kan tåle en dusj, så er alt med måte, er dukken din bygget slik at du ser skruer på en del, så bør ikke dette under vann, heller ikke enheten for lyd.

Amor tilbyr lim til eventuelle rifter og flekkfjerner til eventuelle flekker. Tar du godt vare på sexdukken kan du ha den lenge.

Kan dukken plasseres i forskjellige posisjoner?

Ja, alle kroppsdeler kan beveges uavhengig av hverandre. Sexdukkene våre kan være intim i misjonær, doggie og stort sett alle måter du kan forestille deg. Vi anbefaler likevel at dukken settes i normal posisjon dersom du skal bort en stund, da dette kan slite på materialet i lengden. 

Bør jeg velge innebygd eller uttakbar vagina?

På de fleste dukker kan du velge mellom innebygd eller uttakbar vagina. Forskjeller er at uttakbar vagina er lettere å rengjøre. De fleste velger likevel innebygd som er mest realistisk. 

Kan jeg bruke glidemiddel?

Ja, du kan bruke glidemiddel. Merk at du kun kan bruke vannbasert glidemiddel da silikonbasert glidemiddel kan ødelegge materialet. Til noen dukker tilbys glidemiddelfri kjede, da trengs kun et par dråper vann, men glidemiddel kan være hensiktsmessig ved analsex. Glidemidler kan bestilles sammen med dukken. Klikk her for å gå til glidemidler.

Hvor lenge varer en sexdukke?

Med skikkelig pleie kan dukken vare i mange år. 

Hvilke tilbehør kommer dukken med?

Sexdukkene leveres som oftest med et gratis gavesett, innholdet kan variere med leverandør og typisk tilbehør kan være parykk, teppe, kam, vaginarens og sexy undertøy. 

Hvordan fungerer varme på sexdukke?

En høykvalitets varmende dildo er gratis tilvalg til alle våre realistiske sexdukker. Den kan brukes vaginalt, analt eller oralt for oppvarming til normal kroppstemperatur før bruk. Dette er en meget skånsom og effektiv form for oppvarming. Utstyret har en vanlig USB kontakt. 

Amor kan mot et påslag i pris levere TPE eller silikondukker med system for indre oppvarming, men ettersom dagens dukker består av et meget avansert hudlignende materiale, og det på noen deler av dukken er større områder som tar lengre tid å varme opp innenfra, anbefaler vi varmende dildo som beste løsning med hensyn til dukkens levetid og for en mest mulig effektiv oppvarming. 

Hva er Gelbryster?

Gelbryster er det beste alternativet når det gjelder realistiske bryster. De er mykere enn standard brystalternativ og mer faste. Gelbryster er altså mest realistisk og skal gi følelsen av ekte bryst.

Hvordan rengjøres dukken og når bør det gjøres?

Av åpenbare hygieniske grunner bør du rengjøre dukken når hun er ute av esken, og bør rengjøres før intim kontakt. Til rengjøring kan du bruke blant annet: antibakteriell såpe/spray, varmt vann, myk svamp og skånsom vaskeklut. Du kan vaske dukken i badekaret eller dusjen.
En forsiktig dusj er en utmerket måte å «skylle ut» bakterier på. Eller du kan enkelt legge dukken ned på en hvilken som helst flat overflate, slik at vagina og anus til dukken er synlig og tilgjengelig.

Følg deretter trinnene nedenfor:
1) Bruk en liten svampe-bit og helst en lang pinsett. Legg svampen i varmt vann og antibakteriell såpe, og pass på at den er helt dekket.
2) Bruk pinsetten til å forsiktig gni svampen rundt åpningen til den er grundig ren.
3) Fjern svampen og rengjør svampen med varmt vann. Gjenta trinn 1 og 2 igjen.
4) På dette stadiet skal skjeden og anus være helt rene og fri for bakterier.
5) Bruk pinsettene igjen, ta en ny tørr svampe-bit, og sett den inn i skjeden og anus for å ta ut mesteparten av fuktigheten, og fjern deretter.
6) Når det gjelder rengjøring av munnen, gjentar du bare trinnene ovenfor. Rengjøringsprosessen er den samme, bare raskere og enklere.

Du kan også bruke en varm svamp med antibakteriell såpe for å klappe forsiktig i ansiktet. Unngå at øyner og øyenvipper blir våte. En bomullspad kan og være et godt alternativ til å rense de vanskelig, tilgjengelige, stedene. Klapp deretter forsiktig på ansiktet med en tørr, myk klut, for å fjerne mesteparten av fuktigheten, slik at den kan sitte en times tid etter dette til å tørke naturlig.

Det er viktig at hodet og nakke ikke blir for vått, vi anbefaler aldri å senke disse områdene under vann. Du bør rengjøre dukken fra topp til tå en gang hver 2. – 4. uke. Noe mer enn dette kan ha uheldige effekter og redusere dukkens levetid.
Hva du ikke må gjøre når du rengjør dukken?Det er noen få ting vi på det sterkeste fraråder hvis du vil øke dukkens levetid:
Ikke bruk noen former for rengjøringsmidler, da noen kan forårsake en reaksjon på huden.
Ikke bruk skarpe gjenstander mens du rengjør dukken som kan skade/lage hull på huden.
Unngå å ha hodet eller nakken på dukken nedsenket i vann.
Ikke bruk for mye trykk på dukkehuden når du rengjør eller tørker dukken, da dette potensielt kan føre til rifter eller skader. Bruk heller aldri en hårføner til å tørke dukken, dette vil nesten garantert skade dukken din.

Hvordan rengjøre dukkens parykk?

Å vaske parykken er ganske enkelt; du trenger tre ting: mild sjampo, mild balsam og en kam.
Vi foreslår at du fjerner dukkeparykken og vasker den grundig med både sjampo og balsam. Når du tror den er ren nok, la den tørke naturlig. Det kan også være lurt å kjøpe et parykkstativ – det vil gjøre ting enklere og øke hastigheten på hele prosessen. Når dukkeparykken er tørr, børst håret forsiktig fra tuppene og oppover mot toppen. Dette vil forhindre deg i å trekke kammen gjennom eventuelle floker og fjerne hår fra parykken.

Hvordan rengjøre dukkens klær?

Det er veldig viktig å sjekke klærne du har på dukken og forsikre deg om at de ikke kan overføre noen fargene til dukken. Både silikon og TPE tar lett til seg farge fra klær hvis ikke klærne har blitt grundig vasket før de ble tatt på dukken. Spesielt TPE-hud er veldig porøs og kan ende opp med flekker du ikke får vasket bort.

For å rengjøre klærne, vask de som vanlig, men sørg for at klærne er helt tørre før du tar de på dukken.Dette gjelder alt som kommer i kontakt med dukken hvis det inneholder blekk eller noe som potensielt kan misfarge huden.

Størrelse på dukkeklær og fottøy

Under beskrivelse på dukken vil du se dukkens størrelser. For å se hva dette blir i klær så kan du se vår leverandørs størrelsesguide for klær på internett. 

Finnes det klær som kan skade dukken?

Ja, unngå som nevnt klær som kan farge over. Mørke klær kan farge over på dukken hvis de oppbevares sammen med/på dukken over lengre tid (over 10 dager). Som hovedregel må alle klær som skal på dukken vaskes før bruk. 

Klær som strammer (bh´er, kortsetter, stramme truser, stropper med mer)  kan danne bulker i huden på dukken, og over tid kan dette skade formminnet. Vi anbefaler derfor at du unngår at dukken har på stramme klær over lengre tid. 

Hvordan oppbevare en sexdukke?

Du har mange alternativer når det gjelder lagring av dukken, blant annet: skapet ditt, oppbevaringsboks, original fraktkasse, eller et hvilken som helst tørt og rent sted. 

Er det angrerett på dukken?

Sexdukker er bestllingsvarer og blir produsert etter våre kunders ønsker og spesifikasjoner (spesialbestilling) og angreretten bortfaller ved bestilling. (angrerettloven, paragraf 22, del E.).  

Er det lang leveringstid?

Vi kan levere noen dukker i nettbutikken raskt, men de mest moderne dukkene har en leveringstid på ca. 3 – 4 uker. Dette er normalt da denne type dukker lages på bestilling, kan tilpasses og ikke produseres i Norge. Vi anbefaler at du tilpasser dukken akkurat slik du ønsker, når du først skal bruke mye penger på en sexdukke. Merk at ved nyttårsferie i Kina 1 – 18 februar er det noe lengre leveringstid på sexdukker fra mange produsenter med hensyn til produksjonsstans i ferietid.

Hvordan foregår bestilling av sexdukke?

Du bestiller ønsket dukke. Vi sender deg en e-post med oppdatering innen få dager.  
Når dukken er produsert, sender vi deg bilder på e-post og imøteser din tilbakemelding. Hvis vi ikke hører fra deg innen 48 timer så regner vi dette som et samtykke og dukken kan sendes fra fabrikk til Norge. Når dukken har ankommet Norge, vært gjennom tollprosess og blitt både kontrollert og tilrettelagt for sending hos oss, vil vi sende deg en oppdatering med leveringsinformasjon. Du kan også gi oss beskjed dersom du ikke ønsker bilder tilsendt på e-post, eller av ulike årsaker ønsker å være helt i fred.

Hvordan foregår anonym levering av dukken?

Spor fra fabrikk og tollbehandling fjernes. Vi setter på fraktetikett med «Lagergutta AS» som avsender. Du blir informert om levering når dukken sendes – det går som regel noen dager med leveringstid.

Dukke kan sendes til angitt adresse eller annet hentested. Ved levering til angitt adresse leveres pakken på anvist sted på bakkenivå, eller så nærme det er mulig å komme for bilen uten hindringer
Vi benytter PostNord som transportør og sjåføren vet ikke hva pakken inneholder.

Du kan også hente dukken hos oss, i tillegg kan vi tilby anonym henting mot et tillegg i pris. 

Hvordan ser pakken med sexdukke ut?

anonympakkedukke

Hvor kan jeg kaste sexdukke?

Vi kan kaste din gamle sexdukke. Slipp bekymringene med hvordan bli kvitt en gammel sexdukke, vi tilbyr våre kunder enkel og trygg retur fra hjemmet. Vi benytter fraktetikett uten vårt navn og logo for å ivareta våre kunders personvern. Av praktiske årsaker kan det være lurt å spare på papp-emballasjen dukken ble levert i, så kan du enklere returnere en brukt sexdukke. Ønsker du å ta i bruk denne tjenestene så kan du enkelt kontakte oss her med ditt ordrenummer, så hjelper vi deg gjerne.