Den ultimate rideteknikken du må kunne!

Den ultimate rideteknikken du må kunne!

Å være på topp kan for mange kvinner være vanskelig. Hvor skal jeg ha hendene? Hva skal jeg gjøre med hoftene? Hvor skal jeg se? For å kunne oppnå orgasme er et riktig tankesett viktig. Dette kan være vanskelig når tankene kretser rundt bekymringer som tar fokus vekk fra nuet og nytelsen. Vi har funnet den ultimate rideteknikken som alle kvinner må prøve, med et hendig triks som distraherer deg fra disse bekymringene!

Teknikken går ut på at når man er på topp skal man stave ordet coconut med hoftene.

Rideteknikken «coconut» har trendet på Twitter og kvinner verden over har oppdaget dette geniale trikset. Teknikken ble først nevnt blant en gruppe kenyanske kvinner på Facebook-gruppen Kilimani Mums Udaku Zone (KMUZ). Et medlem spurte om hvordan man rir en mann når hun sitter på topp, hvor hun fikk til svar at hun skulle stave ordet coconut med hoftene. Dette førte til en rekke vitser i den private gruppen, og har siden spredt seg som en farsott på sosiale medier.

Bilde: Twitter

At teknikken har blitt et globalt fenomen er ikke vanskelig å forstå. Ordet coconut er både lett å huske og lett å stave. Merk hvordan hoftene beveger seg i en behagelig rytme når du «skriver» ordet, og hvordan variasjonen i bevegelsene vil gi variert stimulering til både han og henne. Len deg litt fremover mens du gjør det, så også klitoris bli stimulert, og sannsynlighetene for at du får orgasme øker betraktelig.

Vi anbefaler at du staver coconut i små bokstaver og løkkeskrift, da dette for mange kan oppleves enklere. Du kan også stave det i blokkbokstaver, som illustrert av en bruker på twitter.

En annen fordel er at det å ha et ord å stave kan ta oppmerksomheten din bort fra mindre sexy tanker og følelser, som nervøsitet, usikkerhet til hva man skal gjøre og tanker om hvordan man ser ut. Å ha et fokus gir deg noe annet å tenke på, hvor det blir mindre rom for bekymringer og andre stressfaktorer. Jo mer stresset du er, jo vanskeligere blir det jo å oppnå orgasme.

Må man stave coconut?

Nei, du MÅ ikke stave coconut. Det er ikke ordet i seg selv som er magisk, men bevegelsene du gjør og fokuset du får. Du kan velge et annet ord du synes er lettere å huske eller stave. Det kan være hva som helst; en matrett, en by, tittel på en sang eller et navn. Unngå for korte eller alt for lange ord, og velg et ord med bokstaver det er mye bevegelse i. Vi kan anbefale bokstavene Z, Ø og H.

Lykke til!