Hvordan velge riktig Womanizer?

Hvordan velge riktig Womanizer?

Womanizer er vårt bestselgende sexleketøy til henne og har siden lanseringen i 2015 blitt en favoritt blant kvinner verden over. Womanizer endrer og utviser sortimentet regelmessig, og det er ikke bare bare å vite hvilken modell som passer akkurat deg! Vi har derfor laget en guide med de forskjellige modellene slik at du lettere skal kunne velge hvem som passer deg og dine preferanser!

Alle modellene bruker den samme pirrende trykkbølgeteknologien som gir berøringsfri stimulering av klitoris. En myk silikonhette omkranser klitoris og stimulerer alle de 8000 nervetrådene på en og samme tid. Denne berøringsfrie stimuleringen gjør at du unngår ubehagelig overstimulering og nummenhet, og øker sannsynligheten for flere orgasmer på rad! Mange kvinner opplever også at det er enklere å oppnå orgasme med Womanizer og liker hvordan trykkbølgene forsiktig «sutter» på klitoris. Dette til forskjell fra andre vibratorer som stimulerer med direkte berøring og kun deler av klitoris om gangen. Alle modellene kommer i flere farger.

Nybegynneren: Starlet


Starlet er perfekt for deg som er ønsker teste en Womanizer uten å bruke alt for mye penger. Det er også det ideelle sexleketøy for deg som generelt sett er nybegynner til bruk av sexleketøy.

Starlet er den rimeligste varianten av Womanizermodellene. Den er liten av størrelse og er enkel å ta med på reise samt bruke med partner. Starlet 2 har 4 vibrasjonsintensiteter, mens nyheten Starlet 3 kommer med 6 forskjellige vibrasjonsinnstillinger. Dette gir flere variasjonsmuligheter, fra de milde til de mer kraftige trykkbølgene.

Modellen er som alle Womanizermodellene stillegående, vanntett og oppladbar. Starlet er det ideelle valget for deg som er nysgjerrig på hva all snakken om Womanizer egentlig er!

Bestselgeren: Liberty

Vår desidert bestselger!

Liberty har 6 forskjellige, kraftige vibrasjonshastigheter, og gir pirrende stimulering av klitoris. Liberty er liten av størrelse og kommer med et praktisk magnetisk deksel som gjør hygienisk, diskré oppbevaring svært enkelt. Mange kunder foretrekker Liberty nettopp for den hendige størrelsen og det praktiske dekselet.

Det ergonomiske designet gjør at Liberty ligger godt i hånden, og de kraftige trykkbølgene tar deg raskt til klimaks – igjen og igjen.

Med Liberty får du mye for pengene og det er ikke uten grunn at dette er norske kvinners favoritt! Liberty passer like perfekt til deg som er singel eller i parforhold, og kan brukes både alene og med partner.

Klassikeren: Classic

Classic er en litt større og slankere variant enn Starlet og Liberty, og kommer med 8 vibrasjonshastigheter. Det slanke designet gjør at Classic enkelt sklir inn mellom to kropper under samleie, men kan vel så gjerne nytes alene.

Nyheten Classic 2 kommer, i tillegg til 2 flere vibrasjonshastigheter, med den nye funksjonen afterglow som du raskt vil oppdage at gir det lille ekstra! Ett enkelt trykk på vibratoren når du når klimaks, og du får deilige, milde vibrasjoner som forlenger orgasmen og gir en ekstra deilig avslutning! Afterglow er virkelig prikken over i´en som lar deg får en mer langvarig, salig avslutning, til forskjell fra andre vibratorer hvor direkte stimulering oppleves ubehagelig etter klimaks.

For den kvalitetsbevisste: Premium


Premium er den mest eksklusive og kraftige varianten av de forskjellige Womanizermodellene. Premium har flest vibrasjonshastigheter å velge mellom og er det ultimate sexleketøyet for den kvalitetesbevisste! Nyheten Premium 2 har 14 ulike vibrasjonsinnstillinger, til forskjell fra sin forgjenger som har 12. Den laveste vibrasjonsinnstillingen er enda mildere, mens den høyeste er enda kraftigere. Du styrer enkelt intensiteten ved å justere på pluss- og minusknappene, og vil garantert finne akkurat den stimuleringen som passer deg best. 

Premiummodellene har også funksjonene autopilot og smart silence. Smart silence sørger for at din Womanizer kun starter vibrere når den kommer i kontakt med huden og pauser når det ikke er hudkontakt. Dette gjør at vibratoren er lydløs så fort den ikke har hudkontakt i tillegg til at det sparer strøm. Trykk på «bølge» knappen, og la autopilot skifte mellom forskjellige intensiteter og vibrasjonsmønster. La vibratoren ta deg med på en reise av variert stimulering, for en dypere, deiligere orgasme. 

For den miljøbevisste: Eco

Womanizer Premium Eco er en grønnere versjon av bestselgeren Womanizer Premium. Eco har alle de samme pirrende funksjonene som søsterproduktet, men er laget i et miljøvennlig, resirkulerbart materiale. Womanizer Eco er det perfekte sexleketøyet for deg som vil ha de pirrende Pleasure Air trykkbølgene Womanizer har blitt kjent for, samtidig som du er opptatt av miljøet og en bærekraftig livsstil.

Womanizer Eco er laget av biobasert og bionedbrytbar Biolene, som er et miljøvennlig alternativ til ren plast. Eco er i tillegg 100% vegansk. Batteriet er utskiftsbart og kan lades opptil 300 ganger før dette er nødvendig. Tilbehøret er mer miljøvennlig ved at ladeledningen er halvert, oppbevaringsposen er laget i 100% bomull og Eco kan demonteres og kildesorteres. Forpakningen er i laget i 100% FSC-papir som scorer høyt når det gjelder bærekraft og resirkulering

Som om ikke det var nok, for hver Womanizer Eco som blir solgt, planter Womanizer ett tre ved hjelp av veldedighetsorganisasjonen One Tree Planted

For deg som liker dobbeltstimulering: DUO


DUO er den eneste modellen som i tillegg til trykkbølgestimuleringen har en innvendig del som føres inn i skjeden, og gir kraftige og presise vibrasjoner for en heftig g-punktsstimulering. DUO stimulerer med dette både klitoris og g-punktet på en og samme tid. Dobbeltstimulering av disse to svært erogene sonene kan gi henne en kraftigere og mer lengrevarig orgasme – og for noen sprutorgasme.

Du kan velge mellom hele 12 intensitetsnivåer og 10 vibrasjonsmønstre, for å finne akkurat den stimulering som hjelper deg komme helt i mål.

DUO har i tillegg autopilot og smart silence, som Premium. DUO er den ultimate klitoris- og g-punktstimulatoren du garantert vil elske!

Womanizer finner du HER