Sex i det fri

Sex i det fri

Å ha sex ute er en våt drøm for mange – kanskje spesielt nå på sommeren. Men, for at det å ha sex ute skal bli vellykket er det et par forhåndsregler du bør ta.

Tenk på hvor du har det

I henhold til Straffeloven §298 kan du straffes med bøter ved sex på offentlig sted. Dette primært hvis du er til sjenanse for andre. Spenningen ved å kunne bli oppdaget er betydelig mer pirrende enn å faktisk bli det, så velg sted med omhu. Å bli tatt kan i tillegg gi et saftig innhugg i lommeboken… Unngå parkeringshus, offentlige bygninger og andre steder med videoovervåkning. Unngå også steder hvor du vet det med stor sannsynlighet kan komme andre. Finn gjerne et rolig sted utenfor allfarveg som i skogen et stykke fra stien, i bilen på et avsidesliggende sted, en liten strand, i vannet eller på en blomstereng med høyt siv. Vil du være litt mer dristig kan du ha sex på båtdekket, bak en garasje, på panseret til bilen eller på balkongen. Kun fantasien setter grenser!

Kle deg smart

Hvis du skal ha sex ute, er det greit å ha på klær det er enkelt å ta av og på. En kort sommerkjole eller skjørt er lurt for henne, mens han bør ha på en shorts det er lett å raskt tre på ved behov. Unngå buksedress eller klær med mange knapper og glidelåser. Du vet aldri når det plutselig kommer noen og klærne raskt må på…

Ta med nødvendigheter

Det kan være både behagelig og praktisk å ha med en ting eller to ved sex utendørs.

  • Et håndkle eller teppe beskytter dere mot kvister, barnåler og steiner, og gir et mykere underlag.
  • Dopapir er et must for å tørke opp kroppsvæsker. Å gå hjem med klissete, våt truse er heller ubehagelig, og en rask tørk (eller vask med våtservietter) gir en freshere følelse. For enkelthetens – og beskyttelsens – del kan dere også ta med kondomer. Husk en pose å legge det brukte kondomet i i etterkant.
  • Ha med en liten tube glidemiddel. Ved sex ute har man ikke alltid tid til lang oppvarming, hvor en dråpe eller to glidemiddel raskt gjør opplevelsen enda bedre.
  • Skal dere ha sex ute en sommerkveld kan myggspray også komme godt med. Det er både plagsomt og lite sexy med en rumpe full av myggstikk etter sommerens hyrdestund!

God sommer!