10 deilige sexstillinger

10 deilige sexstillinger

Det skal ikke alltid så mye til for å sprite opp sexlivet. En ny sexstilling (eller to) kan raskt sette fart på sakene og gjøre sexen mer spennende.

Men hvor skal du begynne? Begynn med å spørre deg selv hva du håper på å oppnå ved å endre din vanlige rutine i senga. Hvis partneren din har en vulva og du leter etter stillinger for å hjelpe henne oppnå orgasme, kan du se etter sexstillinger der du manuelt kan stimulere klitoris under penetrering. Eller kanskje du ønsker å utforske elementer av BDSM med nye sexstillinger? Noen av disse stillingene er nemlig perfekt for maktspill, hvor du kan føle deg dominerende eller underdanig!

Ikke alle stillingene er like ideelle å holde på med fra start til slutt. Begynn gjerne med de mer atletiske, og avslutte med de mindre fysisk krevende.

Stand and Deliver

Stand and Deliver

I denne posisjonen får han deilig utsikt til hvordan penis penetrerer partner. Er partner en kvinne er det enkelt for både hun og han å samtidig stimulere klitoris, enten med fingrene eller et leketøy. Stillingen kan varieres ved at hun plasserer begge føttene på hans skuldre, noe som muliggjør enda dypere penetrering.

Face Off

Face Off

Face Off er en svært intim stilling hvor dere sitter ansikt til ansikt. Stillingen kan holdes over lenger tid og er behagelig for begge parter. Det er mye rom for kreativitet og stimulering av hverandres erogene soner på overkroppen, som brystvortene, halsen og nakken.

Happy Baby

Happy Baby

Happy Baby passer like godt til både vaginal og analsex. Har mottaker en vagina er den i tillegg perfekt til stimulering av g-punktet. Skli gjerne en pute under mottaker så bekkenet kommer enda høyere opp.

Standing O

Standing O

Ideell til alle former for oralsex. Her er det i tillegg enkelt å føre inn et leketøy i vagina eller anus, for litt ekstra stimulering. Stillingen kan gjøres enda frekkere ved bruk av håndjern/tau og blindfold, noe som ofte intensiverer nytelsen. Len deg tilbake og nyt!

The Captain

The Captain

The Captain gir dyp penetrering enten vaginalt eller analt, og er perfekt for når dere ønsker en litt røff økt. Brukes stillingen til analsex får du lettere tilgang ved å plassere en pute under bekkenet. Ettersom han holder beina kan mottaker (hvis ønskelig) samtidig stimulere klitoris eller penis, brystvortene eller stryke han på lårene.

Couch Surfer

Couch Surfer

Den perfekte stillingen for når du ønsker en rask en! Hun legger seg over ermet på sofaen og han trenger inn bakfra. Be hun krysse anklene da dette strammer vagina- og setemuskulaturen og gir et enda strammere grep rundt penis.

Butter Churner

Butter Churner

Ikke stillingen man orker holde lengst, men en av de mer spicy. Ved at hun ligger med hodet ned får hun et ekstra rush av blod til hjernen, som øker nytelsen ytterligere. Ettersom hun ligger med mye vekt på hodet/nakke er det viktig at han penetrerer henne forsiktig og unngår alt for harde støt.

The Flatiron

The Flatiron

Stillingen gjør det enkelt for han å justere dybden og intensiteten av penetreringen, enten han penetrerer vaginalt eller analt. Han kan støtte seg på underlaget eller holde håndleddene hennes fast, for ekstra kontroll. Han holder lenger i denne posisjonen hvis han unngår dyp penetrering.

Reverse Cowgirl

Reverse Cowgirl

Med en pute under hodet får du en fantastisk utsikt over partners rygg og rumpe. Personen på topp kan selv kontrollere penetrasjonsdybden og tempoet i denne sexposisjonen; perfekt når du ønsker ta kontroll over begges nytelse! Len deg frem, hev rumpa litt opp og la partner se hvordan penis penetrerer igjen og igjen…

Coital Alignment Technique

Coital Alignment Technique

CAT er veldig lik misjonærstillingen, bortsett fra at kroppen din er plassert lenger opp og til siden. I stedet for å være bryst til bryst, er brystet nær partnerens skuldre. Be hun bøye bena ca. 45 grader for å vippe hoftene opp. Dette gjør at bunnen av skaftet opprettholder konstant kontakt med klitoris og øker sannsynligheten for at hun får orgasme.

I en studie publisert i Journal of Sex and Marital Therapy rapporterte kvinner som ikke var i stand til å få orgasme i misjonærstillingen en 56 prosent økning i orgasmefrekvensen ved bruk av coital alignment-teknikken!

Kilde: Menshealth.com