Dette må du alltid ha på soverommet

Dette må du alltid ha på soverommet

Enten du er i parforhold eller er singel og dater, er det noen ting det alltid er praktisk å ha lett tilgjengelig på soverommet. Dette forhindrer unødig stans i leken når dere er i gang og sørger for en leken fornøyelse!

1) Glidemiddel

Glidemiddel gjør alle former for sex bedre. Ved vaginal sex eller ved bruk av leketøy bør dere velge et vannbasert glidemiddel. Ved oralsex er glidemiddel med smak å anbefale – her finnes det en rekke smaker å velge mellom og dere kan gjerne veksle mellom forskjellige smaker fra gang til gang. Skal dere ha analsex er silikonbasert glidemiddel å foretrekke.

2) Massasjeolje

Perfekt til forspill! Hos Amor finner du et utvalg massasjeoljer med forskjellige duft. Noen har til og med en varmende effekt for en ekstra deilig opplevelse. En erotisk massasje er både deilig å gi og få, og leder raskt til noe mer.

3) Tørkepapir

Trenger vi si mer? Ved sex kommer diverse kroppsvæsker ut av både han og henne. Å ha tørkepapir lett tilgjengelig ved behov er et must.

4) Hårstrikk

If you know, you know… Hårstrikk er praktisk ved stillinger hvor hun lett får håret i ansiktet og stadig må ta det vekk. Dette gjelder spesielt ved oralsex hvor håret i tillegg har en lei tendens til å komme i munnen. Ved å sette håret i strikk har han også en hestehale han kan dra i, for litt ekstra kinky lek.

Dette må du alltid ha på soverommet

5) Sexleketøy

Sexleketøy er aldri en erstatning, men et spennende tilskudd til sengeleken. Sexleketøy stimulerer på måter du selv ikke kan og åpner for enda mer variert nytelse. Vibrator er noe alle burde ha og gjør det lettere å oppnå orgasme for mange kvinner. Spice det gjerne opp med blindfold, håndjern og en pisk. Sørg for å ha sexleketøyet lett tilgjengelig og ikke minst rengjort. Da er det lett å gripe fatt i det dere ønske leke med, uten å måtte bruke tid på å finne frem til det dere har gjemt bakerst i skapet. Prøv gjerne noe nytt fra tid til annen, for å utforske eget nytelsespotensiale enda mer!

6) Lader til sexleketøy

Vi har alle vært der. Klar for litt ekstra kos på soverommet også er vibratoren utladet eller dør rett før du når klimaks. Vel så kjedelig er det å bruke tid på å lete etter diverse ladere (som på merkverdig vis alltid blir borte…). Ha en liten boks ved sengen hvor du samler ladere til dine leketøy og du skal se det er lettere å også huske lade de etter bruk!

7) Vannglass

Ved oralsex er det alltid godt med noen slurker vann i etterkant. Likeså etter hete soveromsøkter hvor dere er varme og tørste. Et vannglass, eller flaske, med isbiter eller litt sitron i er ekstra forfriskende.