Hvorfor kjøpe Womanizer - 5 gode grunner

Hvorfor kjøpe Womanizer – 5 gode grunner

Womanizer er vårt bestselgende leketøy til henne og en favoritt blant kvinner verden over. Men hva er egentlig greia med Womanizer? Er det bare en hype?

Vi gir deg fem gode grunner til hvorfor kvinner velger Womanizer, og hvorfor du også bør gjøre det!

Revolusjonerende teknologi

Womanizer bruker en unik trykkbølgeteknologi som skiller seg fra tradisjonelle vibratorer. Teknologien går ut på at det sendes en rekke raske trykkbølger mot klitoris ved bruk av luft. Dette gir en mer intens og fokusert stimulering, som gjør det lettere for mange kvinner å oppnå orgasme. Trykkbølgeteknologien stimulerer nemlig hele klitoris og alle de 10 000 nerveendene samtidig, og gir en mer presis stimulering enn andre leketøy som kun stimulerer deler av klitoris.

Den unike teknologien gir også en berøringsfri stimulering, noe som betyr at leketøyet i seg selv ikke er i direkte kontakt med klitoris. Det reduserer ubehagelig overstimulering og gjør det lettere å oppnå flere orgasmer på rad. Det takker vi vel ikke nei til…

Høy kvalitet

Womanizer er kjent for å være laget av høykvalitetsmaterialer, og har et godt rykte for pålitelighet og lang levetid. Dette gjør det til et populært og trygt valg, når du skal investere i et nytt leketøy. Du får det du betaler for, rett og slett.

Womanizer Liberty 2 er en av våre bestselgere

Diskresjon og er svært stillegående

Womanizer er kjent for å være stillegående, noe som gjør det til et ideelt leketøy for deg som ønsker nyte intime øyeblikk uten bekymring for at andre skal høre during. Flere av modellene har også funksjonen Smart Silence som gjør at vibrasjonene stopper når leketøyet ikke er i kontakt med huden. Dette gjør at det er raskt og enkelt å avbryte leken hvis du må, samt at det sparer strøm. Alle modellene har en diskré og klassisk utforming, som er enkle å bruke og oppbevare uten å tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

Ulike modeller og funksjoner

Womanizer tilbyr et bredt utvalg av modeller med forskjellige størrelser, former og funksjoner, slik at du kan velge den som passer best etter dine behov og preferanser. Noen stimulerer kun klitoris, noen både klitoris og g-punktet. De ulike modellene har også ulik pris, hvor du kan velge mellom rimeligere eller dyrere varianter, hvor de dyreste gjerne har flest funksjoner å velge mellom.

Orgasmegaranti

Hos Amor får du orgasmegaranti på Womanizer. Det betyr at hvis du etter kjøp av en Womanizer ikke oppnår orgasme innen 30 dager, får du pengene tilbake! Vilkår gjelder.

Womanizer er kjent for å være et av de leketøyene på markedet som gir flest kvinner orgasme, derav vår orgasmegaranti. En studie utført av Wow Tech viser at hele 98% av kvinner får orgasme med en Womanizer og hele 92% vil anbefale leketøyet til en venn.

Med fokus på kvalitet, nytelse og innovasjon, er Womanizer en ledende aktør innenfor det stadig voksende markedet for leketøy for voksne, og et trygt valg når du skal kjøpe ditt neste sexleketøy!